Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale bezsens Arienna, na zwykłe zatrucie tak z grubej rury? Nawet nie wiadomo czy to nie wirusowe było, a przecież antybiotyki na wiruchy nie działają ;/ Ja zawsze Nystatynę miałam do augmentinu zapisywaną.
Kuźwa laski witki mi opadły. Normalnie taki burdel w robocie że mam ochotę to pierdylnąć w kąt i iść na zwolnienie od razu...
2x dostała zwrotkę jakiejś umowy na odczynniki, bo w księgowości ktoraś data nie pasowała. I dawaj to korygować w tamtym tyg. Raz zmieniłam zgodnie z tym co sobie księgowa życzyła, to teraz dziś kuźwa odesłali z powrotem, że miało być tak jak w pierwotnej wersji! A jak zadzwoniłam to żadna pigwa nic nie wie, "bo to koleżanka załatwiała panią a ona jest na urlopie". KURWWW...
Potem się okazało, że są jakieś faktury zaległe rzekomo na mnie wystawione i że towaru nikt nie dostał i że ja odpowiadam majątkowo na 1200zł (!)... pół dnia ganiałam dowiadywać się kto i co, ale się okazało że... to nie moje jednak tylko ktoś się pomylił w firmie i wystawił nie na tego odbiorcę.
Praktykantka zawaliła jedno oznaczenie, ja nie mam czasu jej we wszystkim poprawiać... ubaw po pachy.
I jeszcze mam jakieś zajęcia ze studentami zrobić jak już będę na L4. W kwietniu. No i o tydzień mi się L4 przesunęło w planach bo za tych studentów już kasę dostałam ;/ Tylko "umówiliśmy się" z szefowa na początek marca z tym wykładem. A nie na połowę kwietnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 15:22
-
Yas ma dzis cały dzien Kinge przy sobie
Pojde je odwiedzic po 18, bo na 19 mam SR. Wtedy dowiem sie wszystkiego i po powrocie napisze
ehhh dzis na SR - PORÓD!!!!Krokodylica, beszka, Tamka lubią tę wiadomość
-
ale mówie wam ze to nie jest w,ozek nacodzień hehe ylko na wyjątkowe sytuacje hehehe mnie szkoda kasy na taki bajer dlatego juz po rodzince powiedziałm ze u teciów ma byc wózek kuzynki heheh a do moich bede na piechotke codzić
moim Mikruskiem
-
Foook,
dostalam mandat za jazde bez biletu, a to dlatego, ze ja kupuje miesieczny i nie przedluzylam dzis, bo byla mega kolejka, wiec kupilam dwa jednorazowe i co? I wracajac z pracy zapomnialam skasowac, facet byl nieugiety
I to 120 zl jak sie zaplaci na miejscu a inaczej 240