Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to liczę na to, że jeszcze z tymi bólami pochodzę bo absolutnie teraz Kajtek wyłazić nie może! Spaliła mam się stara instalacja, na nową nas Tauron ciągle nie przełączył, ma to zrobić w ciągu dwóch tygodni...
Kroko, mi właśnie brzuch lekko opadł... Ale to doświadczone mamuśki piszą ze i miesiąc można tak przechodzić,więc na to liczę, albo chociaż te dwa tygodnie o których piszesz TyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
cioteczki, przedstawiam Wam malusienka Kinge
uwierzcie ze zdjecie tego nie pokazuje, ale jest malusienka, drobniuteńka - generalnie słodka kruszynka
bałam sie ja wziac na rece hehhe
Smoczyca1, Lili83, Nenaaa, beszka, konwalianka, Malenq, Krokodylica, Tamka, Biedroneczka83, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Ale mi tu łyso...jestem obrażona na wszystko, że muszę tu być. Świr...wiem. Może bym tak uciekła? Nie chce mi się jednak już ubierać. Boję się tego co mnie czeka, czy te "wywoływacze" zadziałają i kiedy. Synu, wyłaź sam, plissss, szybko.
Na sali jesteśmy we dwie, ja i Chinka, która dziś o 12 w południe urodziła. Jest przy niej jej synek, grzeczny (póki co) i bardzo ładnyNie pogadamy jednak dużo bo słabo rozmawia po hiszp. Męża wysłałam właśnie do domu...no nic, zobaczymy co czeka mnie jutro.
-
nawet nie potrafie opisac tego jaka jest malutka i drobniutka - po mamusi chyba
na razie nie potrafi ssac, Yas sciaga pokarm i ja dokarmiajazapewne jak zacznie przybierac na wadze to dziewczyny pojada do domu
Nenaaa, trzymam kciukijestesmy z Tobą
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta ja spadam spać, chyba tego szpitala jeszcze nie odespałam bo ciągle bym spała
i mała dziś mi strasznie na pęcherz ciśnie... i proszę tu nie straszyć przedwczesnymi porodami, bo do reszty osiwieję, wszystko ma się odbywać zgodnie z listą i basta
DobranocKrokodylica lubi tę wiadomość
-
z Yas juz lepiej, dzis nie brała srodków przeciwbolowych - ale to silna babka jest, skoro nie ruszaly Jej skurcze na 100%
wiadomo, ze zmeczona tym wszystkim, i mysle ze jak juz beda w domu to bedzie inaczej -
nick nieaktualny
-
Kroko,ale boli nawet jak leżysz? Mnie wtedy przechodzi...
Nenek, pomyśl sobie ze wykonujesz obecnie najbardziej pierwotną robotę świata, nie mam doświadczenia w tej kwestii ale myślę, że kto ma dać radę jak nie my? Silne babki 18+! Trzymam kciuki z całych sił żeby poszło gładko
Śliczna kruszynka ta nasza Kingusię
A teraz ściskam Was na dobranoc i idę spać bo małż mówi, że mu bzyczę telefonemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 23:43
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Kinga cudowna
Kroko, trzymaj sie dzielnie. mam nadz.ze uda Ci sie spokojnie przespac nocke...
a ja sie okropnie czuje. przyczytalam ulotke suplementu zelaza i polowa mozliwych skutkow ubocznych mnie dopadla! nie wiem czy zmiana na cos innego cos pomoze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 00:50
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki
Macham z łóżeczka z kawusia
Kroko i Tamka współczuję dziewczyny
Mnie chyba spojenie nie boli albo nie umiem odróżnićno la mnie biodra, pachwiny ale odpukać dziś jest ok.
Nenek czekamy na info! Jak nocka minęła?
Miłego dzionka wszystkimNenaaa lubi tę wiadomość
-
Cześć, ja zaraz na badania.. mam maraton wizytowy w tym tygodniu..blee..
dziewczyny spojenie boli wówczas, gdy np. usiłujesz stanąć na jednej nodze i sprawia Ci to olbrzymi ból, to wtedy jest to spojenie.. w przeciwnym razie, to inna dolegliwość, równie przyjemna ;/
Nena, trzymam kciuki za Ciebie i małego!Oby szybko się wykluł.. dla pocieszenia powiem CI, że ja po oxy urodziłam Tymka w 4,5h
co do skurczy..kochane.. skurcze krzyżowe nie zapisują się na ktg, więc można ten sprzęt o dupę rozbić.. ja podczas porodu z Tymkiem miałam tylko KRZYŻOWE, na ktg skurcze dochodzące do 20% a ja po ścianach chodziłam.. zatem nie dziwię się, że Yas nie czuła skurczy, bo ja też nie czułam brzusznych, nawet jak miałam 100%
Beszka, kurcze ;/ a jest szansa na zmianę?Nenaaa lubi tę wiadomość