X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaaaa dokładnie - RODOS :)
    uwielbiam swój RODOS :)
    małż chciał nad morze pojechac, ale dla mnie to zdecydowanie za wczesnie zeby malenstwo brac, gdzies dalej... chyba ze po sezonie, na weekend... tak zeby nie bylo zbytniego oblozenia, a i wtedy taniej :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Hej hej Anastazjaaa :) jak się czujemy?
    Tak tak moja położna i ta z SN tez mówiły ze na początku różnie z tym karmieniem cycem ale żeby jak najczęściej przystawiac. Powodzenia Yas!
    Ja nakarmilam moje szczekacze, wstawilam sobie ziemniaki i zalegam w kojcu ;)
    Czujemy się dobrze, tylko ze nic absolutnie nic mi nie smakuje :/ jem bo jem ale wszystko jest niesmaczne :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh to my też w tym roku na Rodos ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski, w Rossmanie sa w promocji pieluszki http://www.rossnet.pl/Produkt/Babydream-Fun-Fit-pieluszki-dla-dzieci-New-born-I-2-5-kg-30-szt,116949,1666,6744

podobno bardziej chlonne od pampersow, dziewczyny na lutowkach je polecały

Krokodylica, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :D

Nenuś - syneczek śliczny :D

ja dziś byłam u gina, słyszałam serducho :D zmienił mi dupka na lutkę (bo tańsza :P ) i kazał się nie przejmować antybiotykami bo dzidzia rośnie i jest ok :) w piątek zmierzyli przy USG i dzidziuś miał 1.11 a dziś już 1,74 ;D rośnie mój maluszek :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:05

Tamka, Malenq, LaRa, beszka, Krokodylica, zgredka, Anastazjaaa, Lili83, konwalianka, Biedroneczka83, Nieukowa, Nenaaa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Arienka! Ja też na samym początku ciąży miałam grypę żołądkową, krótko później zapalenie zatok, fasolki są silne!

Ana, hormonki grasują ;-) dobrze, że Ci wszysto nie śmierdzi, dla mnie było chyba najgorsze na początku

Mamuśki, mam takie pytanie: to badanie na obecność paciorkowców miałyście z odbytu czy z pochwy? Bo czytam ze robi się z odbytu, a mnie gin pobrała z pochwy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:21

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo, witam się po poobiedniej drzemce :)
    Listonosz mnie obudził, bo przyszła moja koszula do szpitala :)
    Tamuuś gratki wygranej, małż się ucieszył ? ;)
    Kroko no 3 nie ma co gaciami trząść :D
    Ana to dobry znak, tym razem wszystko będzie dobrze <3
    Ari gratuluję udanej wizyty :)

Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie uznaje walentynek, wiem tylko, ze nie mozna wtedy szyc, bo to nieszczescie czy cos..
    moj bedzie malowal pokoj malej na jasnorozowojasnoszary (roz mega oczojeb) a ja moze pojde do pracy nadrabiac zaleglosci

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby też nie uznaję, ale zawsze miło jak małż kupi lizaka w kształcie serducha ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak ktos ma swoj RODOS to tez ma fajnie :). Ja tam sie smieje, ze my (zwlaszcza moj maz) tak gadamy gdzei to nei pojedziemy z dzieckiem a w reczultacie skonczy sie nad Baltykiem albo u dziadkow ;).
    Jeszcze Iran autem nam sie marzy ale to zalezy od sytuacji politycznej bo cos sie goraco zaczyna robic :/.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko ja miałam i z tego i z tego....ale najczęściej z pochwy robią...

Ari.........gratki......jupiiiiiii niech rośnie zdrowo:)

• beszka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka, maly przecudny <3

Tamka, gratuluje wygranej :) super

Ari, super ze na usg wszystko ok..w sumie nie bylo innej mozliwosci :)

Psotka, chyba kazda z nam ma mniejsze badz wieksze obawy, jak to bedzie po porodzie....ja czasem zapominam ze w ogole w ciazy jestem :P i za pare tygodni maluszek znow sie pojawi w naszym zyciu ;) obaw mnostwo,a le damy rade!!!!

ja mialam dolki nie zaraz po porodzie, ale gdy moj maly skonczyl 3 miesiace. sadze, ze to ze zmeczenia. mlody ciagle sie darl i darl do tego 2 latek - wymagajacy, kotry do przedszkola nei chodzil i moje ambicje idealnej pani domu, zony i matki - teraz troche odpuscilam i mezowi wiecej przekazalam. fakt nie robi wszystkiego tak dobrze jak ja ;) ale niech sie uczy ;)
    wsparcie meza bardzo potrzebne. moj np. gdy dzieci byly b.male w ogole nie pracowal nadgodzin. jak musial to w domku wieczorem, gdy dzieci spaly. wracal z pracy, jadl obiad i zajmowal sie dziecmi...a ja albo porzadki, albo wlasne przyjemnosci, kursy, kolezanki itp.

my na wakacje w tym roku jedziemy do miejscowosci turystycznej w Norwegii oraz do PL do jakiegos hotelu. za rok planujemy wyjazd gdzies dalej...

u nas chorobowo. starszak ma 40 st goraczki od wczoraj i ciezko mu zbic. jak juz spadnie to do 38,5 do tego kaszelek, ale nie jakis mega, bol glowy, gardla i brzucha (nawet z miska lezy, bo twierdzil, ze musi wymiotowac ;) ). teraz dopiero spadlo mu do 37,8 uffff ja chyba cos od niego zlapalam, bo cos kiepsko sie czuje :/

a z tym moim cyckiem, to chyba jednak zapalenie piersi :( juz od dluzszego czasu mam mleko. jakos duuuzo nie, ale jest no i boli identycznie jak przy zapaleniu piersi. jka nie bedzie lepiej do pt., to musz epodejsc do lekarza...

Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka cieszę się że groszek rośnie. :)

Smoczyca ja i tak nadal twierdzę że ktos tu oszukuje.

Malenq to Tamka pytała nie ja. :) ale dzięki za odpowiedź. ;)

beszka dla Ciebie i dla syna dużo zdrowia!

Tamka, beszka lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    No jak ktos ma swoj RODOS to tez ma fajnie :). Ja tam sie smieje, ze my (zwlaszcza moj maz) tak gadamy gdzei to nei pojedziemy z dzieckiem a w reczultacie skonczy sie nad Baltykiem albo u dziadkow ;).
    Jeszcze Iran autem nam sie marzy ale to zalezy od sytuacji politycznej bo cos sie goraco zaczyna robic :/.
    Moja lista miejsc w które chce pojechać jest baaaaardzo długa i jak co rok, zawsze coś wyskoczy i marzenia przekładamy na następny rok :) samo życie

Arienna super wieści oby tak dalej :)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko, laski Wy też macie takie mało pojemne żołądki?
    Tamka już wiem, że Ty masz bez dna, bo Twój Kajtek wszystko pochłania w momencie ;)
    Zjadłam pół gołąbka i nie mogę oddychać, masakra taka pełna jestem :/ ufffff

Tamka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam:
    Smoku: tak od jakiegos czasu wyczuwam ze mam mniejsze mozliwosci napychania, znaczy jem tyle samo, ale potem sie dusze

Ari: moje gratulacje :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahha Smoczyca u mnie też gołebie;)i tez na dwa razy podejście i tak ze wszystkim:(

Ari gratki!

Beszka dużo zdrówka!!!

Tamka to masz już prezent dla męza:)

My też w tym roku na RODOS podobnie jak Lara;)a co....

Tamka lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no ja już oddałam swoją połówkę ;) dziś miałam wątróbkę na obiad :D z ziemniaczkami i kiszonym ogóraskiem :)
    ale już dość teraz leżing i dogóryduuuuping :D

Lili83 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak serio, to ja myslalam o czyms w sierpniu nad jakas wode, mala bedzie miec 3 miechy, nie wiem jak to bedzie

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka będzie ciężko ale fajnie ;)

Jak moje dziecko urodzi się w październiku, planuje jechać do polski w grudniu na święta, tez będzie miało prawie trzy miesiące i tez się zastanawiam jak to będzie.... Ale mam nadzieje ze dam rade bo chce chrzciny zrobić w pl

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 508 509 510 511 512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ