Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
taaaaa dokładnie - RODOS
uwielbiam swój RODOS
małż chciał nad morze pojechac, ale dla mnie to zdecydowanie za wczesnie zeby malenstwo brac, gdzies dalej... chyba ze po sezonie, na weekend... tak zeby nie bylo zbytniego oblozenia, a i wtedy taniej -
Smoczyca1 wrote:Hej hej Anastazjaaa
jak się czujemy?
Tak tak moja położna i ta z SN tez mówiły ze na początku różnie z tym karmieniem cycem ale żeby jak najczęściej przystawiac. Powodzenia Yas!
Ja nakarmilam moje szczekacze, wstawilam sobie ziemniaki i zalegam w kojcujem bo jem ale wszystko jest niesmaczne
-
laski, w Rossmanie sa w promocji pieluszki http://www.rossnet.pl/Produkt/Babydream-Fun-Fit-pieluszki-dla-dzieci-New-born-I-2-5-kg-30-szt,116949,1666,6744
podobno bardziej chlonne od pampersow, dziewczyny na lutowkach je polecałyKrokodylica, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
hej misie
Nenuś - syneczek śliczny
ja dziś byłam u gina, słyszałam serduchozmienił mi dupka na lutkę (bo tańsza
) i kazał się nie przejmować antybiotykami bo dzidzia rośnie i jest ok
w piątek zmierzyli przy USG i dzidziuś miał 1.11 a dziś już 1,74
rośnie mój maluszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:05
Tamka, Malenq, LaRa, beszka, Krokodylica, zgredka, Anastazjaaa, Lili83, konwalianka, Biedroneczka83, Nieukowa, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Super Arienka! Ja też na samym początku ciąży miałam grypę żołądkową, krótko później zapalenie zatok, fasolki są silne!
Ana, hormonki grasujądobrze, że Ci wszysto nie śmierdzi, dla mnie było chyba najgorsze na początku
Mamuśki, mam takie pytanie: to badanie na obecność paciorkowców miałyście z odbytu czy z pochwy? Bo czytam ze robi się z odbytu, a mnie gin pobrała z pochwy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:21
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hejo, witam się po poobiedniej drzemce
Listonosz mnie obudził, bo przyszła moja koszula do szpitala
Tamuuś gratki wygranej, małż się ucieszył ?
Kroko no 3 nie ma co gaciami trząść
Ana to dobry znak, tym razem wszystko będzie dobrze
Ari gratuluję udanej wizytyTamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
No jak ktos ma swoj RODOS to tez ma fajnie
. Ja tam sie smieje, ze my (zwlaszcza moj maz) tak gadamy gdzei to nei pojedziemy z dzieckiem a w reczultacie skonczy sie nad Baltykiem albo u dziadkow
.
Jeszcze Iran autem nam sie marzy ale to zalezy od sytuacji politycznej bo cos sie goraco zaczyna robic.
-
nick nieaktualny
-
Nenka, maly przecudny
Tamka, gratuluje wygranejsuper
Ari, super ze na usg wszystko ok..w sumie nie bylo innej mozliwosci
Psotka, chyba kazda z nam ma mniejsze badz wieksze obawy, jak to bedzie po porodzie....ja czasem zapominam ze w ogole w ciazy jestemi za pare tygodni maluszek znow sie pojawi w naszym zyciu
obaw mnostwo,a le damy rade!!!!
ja mialam dolki nie zaraz po porodzie, ale gdy moj maly skonczyl 3 miesiace. sadze, ze to ze zmeczenia. mlody ciagle sie darl i darl do tego 2 latek - wymagajacy, kotry do przedszkola nei chodzil i moje ambicje idealnej pani domu, zony i matki - teraz troche odpuscilam i mezowi wiecej przekazalam. fakt nie robi wszystkiego tak dobrze jak jaale niech sie uczy
wsparcie meza bardzo potrzebne. moj np. gdy dzieci byly b.male w ogole nie pracowal nadgodzin. jak musial to w domku wieczorem, gdy dzieci spaly. wracal z pracy, jadl obiad i zajmowal sie dziecmi...a ja albo porzadki, albo wlasne przyjemnosci, kursy, kolezanki itp.
my na wakacje w tym roku jedziemy do miejscowosci turystycznej w Norwegii oraz do PL do jakiegos hotelu. za rok planujemy wyjazd gdzies dalej...
u nas chorobowo. starszak ma 40 st goraczki od wczoraj i ciezko mu zbic. jak juz spadnie to do 38,5 do tego kaszelek, ale nie jakis mega, bol glowy, gardla i brzucha (nawet z miska lezy, bo twierdzil, ze musi wymiotowac). teraz dopiero spadlo mu do 37,8 uffff ja chyba cos od niego zlapalam, bo cos kiepsko sie czuje
a z tym moim cyckiem, to chyba jednak zapalenie piersijuz od dluzszego czasu mam mleko. jakos duuuzo nie, ale jest no i boli identycznie jak przy zapaleniu piersi. jka nie bedzie lepiej do pt., to musz epodejsc do lekarza...
Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:No jak ktos ma swoj RODOS to tez ma fajnie
. Ja tam sie smieje, ze my (zwlaszcza moj maz) tak gadamy gdzei to nei pojedziemy z dzieckiem a w reczultacie skonczy sie nad Baltykiem albo u dziadkow
.
Jeszcze Iran autem nam sie marzy ale to zalezy od sytuacji politycznej bo cos sie goraco zaczyna robic.
samo życie
Arienna super wieści oby tak dalej -
hahahha Smoczyca u mnie też gołebie;)i tez na dwa razy podejście i tak ze wszystkim:(
Ari gratki!
Beszka dużo zdrówka!!!
Tamka to masz już prezent dla męza:)
My też w tym roku na RODOS podobnie jak Lara;)a co....
Tamka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Zgredka będzie ciężko ale fajnie
Jak moje dziecko urodzi się w październiku, planuje jechać do polski w grudniu na święta, tez będzie miało prawie trzy miesiące i tez się zastanawiam jak to będzie.... Ale mam nadzieje ze dam rade bo chce chrzciny zrobić w pl