X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaaaa dokładnie - RODOS :)
    uwielbiam swój RODOS :)
    małż chciał nad morze pojechac, ale dla mnie to zdecydowanie za wczesnie zeby malenstwo brac, gdzies dalej... chyba ze po sezonie, na weekend... tak zeby nie bylo zbytniego oblozenia, a i wtedy taniej :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Hej hej Anastazjaaa :) jak się czujemy?
    Tak tak moja położna i ta z SN tez mówiły ze na początku różnie z tym karmieniem cycem ale żeby jak najczęściej przystawiac. Powodzenia Yas!
    Ja nakarmilam moje szczekacze, wstawilam sobie ziemniaki i zalegam w kojcu ;)
    Czujemy się dobrze, tylko ze nic absolutnie nic mi nie smakuje :/ jem bo jem ale wszystko jest niesmaczne :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh to my też w tym roku na Rodos ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski, w Rossmanie sa w promocji pieluszki http://www.rossnet.pl/Produkt/Babydream-Fun-Fit-pieluszki-dla-dzieci-New-born-I-2-5-kg-30-szt,116949,1666,6744

podobno bardziej chlonne od pampersow, dziewczyny na lutowkach je polecały

Krokodylica, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :D

Nenuś - syneczek śliczny :D

ja dziś byłam u gina, słyszałam serducho :D zmienił mi dupka na lutkę (bo tańsza :P ) i kazał się nie przejmować antybiotykami bo dzidzia rośnie i jest ok :) w piątek zmierzyli przy USG i dzidziuś miał 1.11 a dziś już 1,74 ;D rośnie mój maluszek :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:05

Tamka, nick nieaktualny, LaRa, beszka, Krokodylica, zgredka, Anastazjaaa, Lili83, konwalianka, Biedroneczka83, Nieukowa, Nenaaa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Arienka! Ja też na samym początku ciąży miałam grypę żołądkową, krótko później zapalenie zatok, fasolki są silne!

Ana, hormonki grasują ;-) dobrze, że Ci wszysto nie śmierdzi, dla mnie było chyba najgorsze na początku

Mamuśki, mam takie pytanie: to badanie na obecność paciorkowców miałyście z odbytu czy z pochwy? Bo czytam ze robi się z odbytu, a mnie gin pobrała z pochwy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:21

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo, witam się po poobiedniej drzemce :)
    Listonosz mnie obudził, bo przyszła moja koszula do szpitala :)
    Tamuuś gratki wygranej, małż się ucieszył ? ;)
    Kroko no 3 nie ma co gaciami trząść :D
    Ana to dobry znak, tym razem wszystko będzie dobrze <3
    Ari gratuluję udanej wizyty :)

Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie uznaje walentynek, wiem tylko, ze nie mozna wtedy szyc, bo to nieszczescie czy cos..
    moj bedzie malowal pokoj malej na jasnorozowojasnoszary (roz mega oczojeb) a ja moze pojde do pracy nadrabiac zaleglosci

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby też nie uznaję, ale zawsze miło jak małż kupi lizaka w kształcie serducha ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak ktos ma swoj RODOS to tez ma fajnie :). Ja tam sie smieje, ze my (zwlaszcza moj maz) tak gadamy gdzei to nei pojedziemy z dzieckiem a w reczultacie skonczy sie nad Baltykiem albo u dziadkow ;).
    Jeszcze Iran autem nam sie marzy ale to zalezy od sytuacji politycznej bo cos sie goraco zaczyna robic :/.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko ja miałam i z tego i z tego....ale najczęściej z pochwy robią...

Ari.........gratki......jupiiiiiii niech rośnie zdrowo:)

• beszka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka, maly przecudny <3

Tamka, gratuluje wygranej :) super

Ari, super ze na usg wszystko ok..w sumie nie bylo innej mozliwosci :)

Psotka, chyba kazda z nam ma mniejsze badz wieksze obawy, jak to bedzie po porodzie....ja czasem zapominam ze w ogole w ciazy jestem :P i za pare tygodni maluszek znow sie pojawi w naszym zyciu ;) obaw mnostwo,a le damy rade!!!!

ja mialam dolki nie zaraz po porodzie, ale gdy moj maly skonczyl 3 miesiace. sadze, ze to ze zmeczenia. mlody ciagle sie darl i darl do tego 2 latek - wymagajacy, kotry do przedszkola nei chodzil i moje ambicje idealnej pani domu, zony i matki - teraz troche odpuscilam i mezowi wiecej przekazalam. fakt nie robi wszystkiego tak dobrze jak ja ;) ale niech sie uczy ;)
    wsparcie meza bardzo potrzebne. moj np. gdy dzieci byly b.male w ogole nie pracowal nadgodzin. jak musial to w domku wieczorem, gdy dzieci spaly. wracal z pracy, jadl obiad i zajmowal sie dziecmi...a ja albo porzadki, albo wlasne przyjemnosci, kursy, kolezanki itp.

my na wakacje w tym roku jedziemy do miejscowosci turystycznej w Norwegii oraz do PL do jakiegos hotelu. za rok planujemy wyjazd gdzies dalej...

u nas chorobowo. starszak ma 40 st goraczki od wczoraj i ciezko mu zbic. jak juz spadnie to do 38,5 do tego kaszelek, ale nie jakis mega, bol glowy, gardla i brzucha (nawet z miska lezy, bo twierdzil, ze musi wymiotowac ;) ). teraz dopiero spadlo mu do 37,8 uffff ja chyba cos od niego zlapalam, bo cos kiepsko sie czuje :/

a z tym moim cyckiem, to chyba jednak zapalenie piersi :( juz od dluzszego czasu mam mleko. jakos duuuzo nie, ale jest no i boli identycznie jak przy zapaleniu piersi. jka nie bedzie lepiej do pt., to musz epodejsc do lekarza...

Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka cieszę się że groszek rośnie. :)

Smoczyca ja i tak nadal twierdzę że ktos tu oszukuje.

Malenq to Tamka pytała nie ja. :) ale dzięki za odpowiedź. ;)

beszka dla Ciebie i dla syna dużo zdrowia!

Tamka, beszka lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    No jak ktos ma swoj RODOS to tez ma fajnie :). Ja tam sie smieje, ze my (zwlaszcza moj maz) tak gadamy gdzei to nei pojedziemy z dzieckiem a w reczultacie skonczy sie nad Baltykiem albo u dziadkow ;).
    Jeszcze Iran autem nam sie marzy ale to zalezy od sytuacji politycznej bo cos sie goraco zaczyna robic :/.
    Moja lista miejsc w które chce pojechać jest baaaaardzo długa i jak co rok, zawsze coś wyskoczy i marzenia przekładamy na następny rok :) samo życie

Arienna super wieści oby tak dalej :)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko, laski Wy też macie takie mało pojemne żołądki?
    Tamka już wiem, że Ty masz bez dna, bo Twój Kajtek wszystko pochłania w momencie ;)
    Zjadłam pół gołąbka i nie mogę oddychać, masakra taka pełna jestem :/ ufffff

Tamka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam:
    Smoku: tak od jakiegos czasu wyczuwam ze mam mniejsze mozliwosci napychania, znaczy jem tyle samo, ale potem sie dusze

Ari: moje gratulacje :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahha Smoczyca u mnie też gołebie;)i tez na dwa razy podejście i tak ze wszystkim:(

Ari gratki!

Beszka dużo zdrówka!!!

Tamka to masz już prezent dla męza:)

My też w tym roku na RODOS podobnie jak Lara;)a co....

Tamka lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no ja już oddałam swoją połówkę ;) dziś miałam wątróbkę na obiad :D z ziemniaczkami i kiszonym ogóraskiem :)
    ale już dość teraz leżing i dogóryduuuuping :D

Lili83 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak serio, to ja myslalam o czyms w sierpniu nad jakas wode, mala bedzie miec 3 miechy, nie wiem jak to bedzie

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka będzie ciężko ale fajnie ;)

Jak moje dziecko urodzi się w październiku, planuje jechać do polski w grudniu na święta, tez będzie miało prawie trzy miesiące i tez się zastanawiam jak to będzie.... Ale mam nadzieje ze dam rade bo chce chrzciny zrobić w pl

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 508 509 510 511 512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ