Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak to jest z tym spaniem na lewym boku, faktycznie staracie się tak spać? U mnie nie wiem czemu jak nigdy nie umiałam spać na plecach tak teraz tylko na plecach mi wygodnie
a na wrzesniowkach piszą ze na lewym najlepiej.... Ale mi nie wygodnie na lewym
Kurcze ależ mój pies śmierdzi.... I szkoda ze tylko ja to czujeArienna, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Uuu, Ana, ja moją psinę na początku ciąży wydałam na przeszło dwa tygodnie na wieś bo smrodziła mi okrutnie... To dobry znak
Tak, jestem ostatnio wiecznie głodna bo dla mnie nie starcza! Synuś mi wyżera
Ale małż zrobi mi faworki, a co!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 18:20
Krokodylica, Anastazjaaa, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Co do spania na lewym boku wcześniej się starałam w miarę możliwości spać na nim ale po pierwsze nie za bardzo mi tak wygodnie, wolę prawy, pi drugie teraz nie mam na to szans bo młody jest ułożony w literkę C właśnie wzdłuż lewego boku i dostaję bęcki jak tylko się na nim położę...
-
Anastazjaaa wrote:A jak to jest z tym spaniem na lewym boku, faktycznie staracie się tak spać? U mnie nie wiem czemu jak nigdy nie umiałam spać na plecach tak teraz tylko na plecach mi wygodnie
a na wrzesniowkach piszą ze na lewym najlepiej.... Ale mi nie wygodnie na lewym
Kurcze ależ mój pies śmierdzi.... I szkoda ze tylko ja to czuje
Ja sie staram, acz w ciagu dnia leze glownie na plecach, a teraz wlasnie na prawym, ale zasypiac sie staram na lewym -
Ja też miałam wymaz z obu dziur..
Ari gratki
Ja też po wizycie.. Zatem wszystko to co było tydzien temu plus rozwarcie na jeden palec.. Gin uwaza, że urodze ok. 38t bo mały juz gotowy.. Zobaczymy, czyli jakieś 10 dni.. Hmm
Mały troszkę podgonil i może nie będzie taka kruszynka.. Obecnie ma 2100, łożysko ładne, bez zwapnien
Ja zasypiam na plecach ale tak ze podkladam Rogala pod prawy bok i nieco pochylone.. Później już na prawym lub lewym, ale często bolą mnie biodra, śpię tez na pollezacoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 18:30
Krokodylica, Malenq, Lili83, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Uuu, Ana, ja moją psinę na początku ciąży wydałam na przeszło dwa tygodnie na wieś bo smrodziła mi okrutnie... To dobry znak
!
A czy jest to możliwe ze to jedynie luteina tak na mnie działa?
Więc nie stresuje się tym spaniem, jak dam rade to będę się starała na lewym jak nie to nie. -
z tym lewym bokiem to się wzięło od tego że w pozycji bocznej ustalonej ratownicy mają nakaz układania ciężarnej na lewym boku aby powiększona macica nie uciskała na żyłę główną dolną i aortę brzuszną
co do smrodu psa to całe szczęście mój mnie tylko wkurza a nie śmierdzi miwięc jest git
a dla przyszłych mam szczególnie tych na początku maratonu polecam program na TVN style : " o matko!" rewelacja , tak dobrze przygotowanego poradnika to ja dawno nie widziałamNieukowa, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
wrócilam ze sklepów, nadrobiłam i pisze:
w ciagu dnia leze na lewym - od tego lezenia bol lewej strony
lubie lezec na plecach, ale staram sie dlugo tak nie lezec...
oststnio pozycja do usypiania, na prawym boku wtulona w rogala
Anaa, mysle ze Ty jeszcze jak najbardziej mozesz spac nawet na brzuszkupozniej jak dziecie jest wieksze moze uciskac jakas tam zyle i to glownie o to chodzi
mój psiak tez mi smierdzi i dzis juz zapowiedziałam R, ze go kąpiei bedzie czysty i pachnacy
ps. pączki sobie na jutro kupiłam i juz jednego zzarłam po wyjsciu ze sklepuot taki zarłok ze mnie, ale skoro obiadu nie jadłam to czuje sie usprawiedliwiona
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:laski, w Rossmanie sa w promocji pieluszki http://www.rossnet.pl/Produkt/Babydream-Fun-Fit-pieluszki-dla-dzieci-New-born-I-2-5-kg-30-szt,116949,1666,6744
podobno bardziej chlonne od pampersow, dziewczyny na lutowkach je polecały -
Ari gratki
super maluch rosnie
Lara my też Rodos albo Kanary ( posiadłość na wsi u teściów)
Ja po wizycie zadowolona L4 jest chodzone serduszko maluszka biło cudnieaa za 8 dni połówkowe
Tamka, Malenq, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
ja jutro jade w góry do wisły ale w piątek bede w rossmanie i kupie
conajmniej 2 paczki hehehe polecam tez z lidla pieluchy
moja Zuza miała np uczulenie na orignalne pampersy
nio zleciało strasznie szybko hehehe
Lara to czekamy na wiescia ja zamówiłam zis detektor
i maluch szlaeje w brzuchu hehe chyba macanko przez gina go zmobilizowało
-
No wiecie co! Ja rozumiem, ze jesyem na wylocie, aby nikt nie skomentował mojej wizyty - szczyt! to ja się chwalę, że moje dziecko urosło! i to jak, a tu taka cisza.. foch
lecę spać, jestem padnięta masakrycznie.. do tego dzisiejsze macanko bardzo bolesne i teraz odczuwam różne dolegliwości, np. bolesne skurcze..
ja mam 2 paczki 2-jek i jeden jumbopac 3-jek pampersa.. nie wiem czy jest sens dokupywać jeszcze 2-jek?