Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z kawusia z łóżka
Jej Konwi kciukam za Was
Ja to rok macierzyński i jakiś wychowawczy z rok może dwa póki moja mama na emeryturę nie przejdzie
Musze trochę ogarnąć bo dziś położna, a mnie biodra bolą buuu tez się kręciłam w nocy.
Mimo tego życzę Wszystkim słodkiego i miłego. Dzionka -
Heh, spokojnie.. Zobaczymy, wiecie jak to jest.. Czasem znaki na niebie wskazują ze to juz powinno być a jednak dzieć nie chce wyjść.. Ciekawa jestem co dziś usłyszę na wizycie..
Maniek, mam nadzieję że Ci się poprawi, choć hormony ciężko ujarzmić
-
nick nieaktualny
-
Ja póki co pochłonęłam dwa pączki.
Konwalia no no, coraz bliżej już.Torba spakowana?
Ciekawa jestem jak moja mała jest teraz ułożona, wczoraj wieczór wymyśliła sobie jakieś zmiany pozycji, obroty, czy ja wiem co to było? Ale aż bolało.Mam tylko nadzieję, ze nadal jest główka do dołu.
-
nick nieaktualny
-
Czesc
Konwalia! Co ja czytam! To juz???? Trzymam kciuki!
Miałam sen ze nie wyrobiłam sie na dzisiejsza wizytę bo wolałamz mężem
ale jaja
Tego mi brakuje, bo raptem skąd taki sen??? Uhmmmmmm
smacznych pączków dla tych kto mozeKrokodylica, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
WItam sie,
Jejku KONWI twoje dzieciatko ma w 37tc 2100g a moj w 30tc ma juz 1800g to ja az sie boje co ze mnei wyjdzie...
LARA - melduj sie jak tam po wizycie! Na ktora masz????
Ja staram sie spac na lewym boku i mnie to denerwuje bo zakodowalam to sobei w glowie i jak tylko sie budze inaczej to mam wyrzuty sumienia.
Czy dla was zmiana pozycji tez jest taka bolesna? Ja juz tak mam od polowy ciazy przynajmniej, ze przekrecenie sie jest ciezka praca dla mnie.
Ja paczkow nie jem dzisiaj bo tu nie ma tlustego czwartku. Za to jest tlusty wtorek czyli ostatni dzien przed postem
-
Wizyta na 14:30
podejrzymy, zważymy i sprawdzimy czy wszystko ok z maleństwem
Zważylam sie ( jak co miesiąc) i mam +8 kgjeszcze góra z 4 i bedzie ok
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Kotka to przez malowodzie.. W czasie gdy miałam tylko Afi 6 nie rósł.. Dopiero od miesiąca /dwóch goni..
A no tak, pamietam.
a tak w ogole to stwierdzam, ze jeszyk polski jest okropny jesli chodzi o takei kobiece, okoloporodowe tematy. Dla mnie slowa czop, srom, ciezarna, siara brzmia okropnie -
justta są dwie / trzy wizyty, zależy od położnej
I nie stresuj się.
Ja jakiś czas temu pisałam Wam że udało mi się kupić w szmateksie super rzeczy dla małej za parę zł, mam już poprane, to się chwalę.
Dwa kombinezonki ciepłe, cały niebieski jest z F&F, a ten supermeński mnie rozwalił na łopatki.
Dwa ręcznie robione sweterki.I koszulka z Disneya.
Kombinezonik polarkowy i dżinsowe kolorowe ogrodniczki
Za wszystko dałam 40zł
Lubię takie zakupy bo rzeczy są firmowe i w ogóle nie zniszczone a jak szukałam kombinezonu po sklepach to nic sensownego nie było.
I jeszcze kombinezonik polarkowy co zamówiłam na allegro:
Kolor pistacjowo żółty, na zdjęciu wygląda na bledszy.
Rękawki ma tez tak wywijane jak nóżki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 16:18
Tamka, Nieukowa, LaRa, Smoczyca1, Lili83, Misi@, justta, beszka lubią tę wiadomość
-
Kotka,nie martw się bo te wagi rzadko się zgadzają, popatrz na Nenę - miało być przeszło 4100, a było 3800
Jak moja szwagierka była w szpitalu i jej małą oceniali po usg,to co inny lekarz, tp inna waga wychodziła, ona przecież wynika z pomiaru główki, brzuszka i nóżki, wystarczy że się dzieć przykurczy albo wyciągnie i juz jest inaczej -
Kroko: mam pajaca superbaby (bardzo nam to pasuje, bo moj ma ksywke zartobliwa u znajomych superS) ..
Superasne zakupy
Dwa punczki odhaczone i mega zgaga tyz
Laro: powodzenia
Krokodylica, LaRa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Kochane jestem po.. Pełna nadziei.. Zatem.. Pełna gotowość do porodu, od wczoraj szyjka przepuszcza juz dwa palce, a wczoraj tylko jeden.. Czop odchodzi na bank, wyjęła rękę zasluzowana.. I plan jest taki.. Ten weekend spędzić w trójkę, w środę usg, badanie moczu bo ciągle to białko, w czwartek i piątek przypomnieć sobie co to seks
sobota rano o 8 do szpitala na ktg i mocniejsze badanie.. O ile wyrwam.. Ona ma wtedy dyżur
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 11:37
Krokodylica, Tamka, Nieukowa, Smoczyca1, Lili83, LaRa, Misi@, Malenq, MANIEK, beszka lubią tę wiadomość