Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku Konwi przepraszam, niechcący gdzieś mi umknęło! Oczywiście serdecznie gratuluję wizyty i super ze mały trochę przybrał
A czy jest sens kupować jeszcze, ja bym poczekala zawsze możesz później dokupić a nie jest to jakiś towar deficytowy, )konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredzia, Ty masz fajne te spacery - do Rossmanna hihihi
te 1jedynki są do 5 kg niby wiec powinny jakiś czas dać radęjest promo wiec kupuje, jak zostaną to zostanie dla nexta
Konwalia, super ze mały rośnie jeszczetez kruszynka bedzie
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Hahaha Lara Ty jak moj mąż, jeszcze jedno się nie wyklulo a już drugie planujesz
najlepiej za jednym zamachemtzn. mam plan taki zeby przed koncem macierzynskiego brzuszek ponownie zaczal rosnac
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
roczek
chce pociagnac tak jak Mamut, tylko ze ja na dwójce chce zakonczyc
zreszta, taki plan, a co wyjdzie w rzeczywistosci to nie wiadomo....
najpierw musze tego kurczaczka urodzicKrokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
A ja mam faworki
Chcialam zrobic paczki pieczone, ale sil brakuje.
Dzisiejsza nocka nieprzespana. Syn nawet po kekach mial bardzo wysoka temp a po 4 rano mlodszy syn dolaczyl, wiec cala 4 ( a raczej 5 patrzac na rozmiar mego brzucha) lezymy na kanapie otoczeni lekami, okladami itp.zapowiada sie ciekawy dzien :p
-
Beszka, kurcze zdrowia.. Gdyby nie to ze jesteś tam, to powiedziałabym ze to nasz wirus.. Buuu
Ja idę na macierzyński na dwa lata, to moja ostatnia świadoma ciąża, chce się nacieszyć i w sumie nie opłaca nam się finansowo płacić niani 2000-2500 tys a tak maly pójdzie juz do przedszkola..
Ja też na kanapie, P tak chrapie ze kurwicy idzie dostać.. Inna sprawa ze usnęłam z kurami i jestem wyspana..
Aa i dziś idę znowu do lekarza, bosko..
Brzuch mnie boli okresowo.. A i mój gin uwaza ze od o odejścia czopa, poród następuje do 10 dni..
Miłego paczkowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 05:27
beszka lubi tę wiadomość