Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwi - powodzenia!!!!
Tamka - Ty chyba słonicy nie widziałas! (Yasmin widziała!!)
Słonica zaczela dzien od paczka, a teraz dopiero je sniadanie ! to jest plan!Tamka lubi tę wiadomość
-
Kroko Gratuluję udanych zakupów! Chudzielcu
Konwi trzymam kciuki za realizację planu
Moja położna właśnie odjechala i wiecie co prawie jej odlecialam pierwsze mi się zdarzyło takie zaslabniecie ale z dwojga złego lepiej ze przy nieji Ktg zrobiła małej nie zaszkodziło Uffff teraz tylko głową boli wiec się zdrzemne
Milej reszty dnia dziewczynkikonwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej hej!
Konwi gratulacje z wczorajszej i dzisiejszej wizyty, maluszek ładnie nadrobił wagowo:)Udanej realizacji planu;)Moja gin twierdzi, ze po odpadnieciu czopu tak jak to było u mnie można jeszcze kilka tyg chodzic tylko trzeba uwazac bo infekcje łatwiej złapać bo czop takowa funkcje ochronna pelni;)Jak na razie nie urodziłam więc się sprawdza:)
Kroko-chudzinko;) fajne ciuszki, mieszcza ci sie jeszcze w szafie;)
Lara udanej wizyty!
Beszka szybkiego powrotu do zdrowia dla całej rodzinki!
Nenus jak tam co tam?kiedy wychodzicie do domku?
Szukam właśnie pomysłu na obiad....Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lilii wiem, wiem.. Przy tymku odszedł mi na 3-4 tyg przed porodem.. No a mały narobił, ale nie ma już szans wzniesc się na wyzyny.. Ciesze się ze ma 2 kg, to już coś
Boże ale mi niedobrze, a w pociągu słabo dać upust
Właśnie Kroko, ślicznie wyglądasz i ciuszki urocze
A w c&a fajne kombinezony z myszką Mickey niebieskie z czerwonym futerkiem dla chłopca i dziewczynki za 29 zł, polecam śliczne.. Szkoda ze wcześniej kupiłam na allegro dwaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 12:33
Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
przygotowuje sie do wizyty... golenie... mysle sobie "fajnie byloby sie nie zaciąć" i co??? bach.... krew sie leje!
jakas czarownica chyba jestem, bo o czym pomysle to tak sie dzieje f*ck! -
Dzięki dziewczynki, no synuś to włoski ma boskie, a położna ciągle mówi że ma rysy dziewczynki no i te rzęsy i usteczka, no to ładna dziewczynka z tego naszego syneczka
Nenuś jak tam samopoczucie i jak "maluszek" ?
Ciekawe co u Yaśminki i KingiLili83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny