Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzisiaj bede dlugo z wami siedziec i moze zasypywac postami
Moj maz uskutecznia dzis akcje odbioru samochodu z Pl. Wlasnie wsiadl do pociagu i jedzie do Pl, bedzie tam za jakies 3h. Potem bierze samochod od moich rodzicow i jedzie spowrotem. 'Martwie sie bo on zmeczony napewno bedzie.
-
zgredka wrote:A ja mialam drzemke i tak oto znowu nie poszlam na zajecia ruchowe..
a w nocy znowu nie bede mogla zasnac blee
Ja tez sie przespalam ale tylko 30min i glowa mnie chce bolec wiec wypilam slaba kawke wiec tez pewnie nie bede mogla zasnac. A do tego bede sie stresowac jadacym mezem. Obejze sobei moze jakis film. Narazie czytam ksiazke. -
Hej,
U nas dobrze Dziewczynki. Jeśli wszystko będzie nadal ok, jutro wychodzimy do domu.
Czekam na rozkręcenie się laktacji...kurcze Młody tak ładnie od początku dossał się do cycucha...ale co z tego jak tam jedzonka nie ma jeszczeKażą mi czekać i mówią, że to normalne, i że pokarm pojawi się na pewno. Oby...
Poczytam Was na spokojnie z domu bo w szpitalu to wiecie rozumiecie, słabo się da. Mam nadzieję, że trzymacie się dzielnie i dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 18:52
Smoczyca1, LaRa, beszka, Malenq, konwalianka, Lili83, Tamka, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja za to leżę i oglądam tv, spojenie boli nawet bez ruszania, a w trakcie dzisiejszego badania to miałam łzy w oczach
No i tak mam sobie leżeć i pachnieć, taaaaaa ciekawe ile wytrzymam... -
Nenek spokojnie laktacja na pewno się rozkręci tylko za rada Malenq musisz jak najczęściej Diega przystawiac albo herbatki. Będzie dobrze kochana
fajnie ze jutro do domku idziecie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:14
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Pisałam z Yas. Obiecuje ze sie tu pojawi
Kurcze, zapomniałam spytać ginki o te bole @. Czy to rzeczywiście skurcze BH czy co innego?
Ja pijam soki pomidorowe, tez maja dużo żelaza.
Nenaa, wszystko sie rozkręcifajnie, ze jutro do domciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 18:53
-
nick nieaktualny
-
Jejku, dziewczyny jak ja się źle czuje.. Boli mnie cały brzuch, już nawet nie wiem co dokładnie.. Czy to skurcze czy co, mam nieregularne krzyżowe bolesne i napinane brzucha, spać mi się chce okropnie, boli gardło i cala prawa połowa twarzy włącznie z uchem.. Teraz leżę w wannie.. Relaksuje się.. Martwię się, bo czuję że nie dotrwam do tej następnej soboty a bardzo bym chciała.. Nastawilam się.. Tymek ma znowu katar
Lara świetne wieści i imiona śliczne.. Ja odczuwam bóle okresowe.. Wczoraj je czułam i dziś czop odszedł, nie wiem czy można je wiązać..
Nena, 3-5 dni potrzeba na rozkręcenie laktacji, później będziesz miała nawał..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:33
-
zgredka wrote:Konwi: trzymaj sie
Ja wlasnie leze w malym pokoju przy ZetGold i czytam sobie polityke o kurach domowych kontra "zimnych sukach karierowiczkach"..
A moj oczywiscie spi
haha "wielbiam" takie ostre podzialy, albo kura domowa albo zimna karierowiczka