X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na brzuchu rozstępów brak, tfutfu żeby nie zapeszyć ale coś się obawiam co mi się na plecach dzieje. Nie jestem w stanie obejrzeć ich dokładnie, małż się nie zna i coś tam widzi się nie wie co i tyle tylko że mi robi peeling i je smaruje, ehh

A jak u Was?

Nenek, też słyszałam że laktacja ok 4 dni się rozkręca, byle często przystawiać malucha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:50

justta lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • beszka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, mi wtej ciazy rozstepy wyszly teraz niedawno :/ mloda czasem wystawia reke czy noge i skora jest bardzo napieta - mam wrazenie ze skora mi peknie - i chyba od tego te rozstepy wyszly....

jeny jaka ja mam ochote na winko....

Konwalianko....wspolczuje samopoczucia...

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah nic nie mow BESZKA ja to od poczatku ciazy mam ochote na biale zimne wino....Wczoraj bylismy u znajomych i robilismy wszyscy sushi a do tego lalo sie biale wino i wino musujace...a ja...herbata z imbirem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:55

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rozstepow brak, poza starymi nabytymi jeszcze w czasow liceum/studiow.
    Staram sie smarowac dwa x dziennie.

Genetycznie nie jestem w grupie zagrozenia, poza tyk juz mialam taki beben jak teraz, wiec jeszcze musze poczekac na ewentualne zmiany

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jussta Leos CUUUUDDDDOOO );). Sduperasny wlochacz ;)

Konwalianka trzymaj sie tam! Nie daj sie bakcylom!

Wlasnie wrocilam z pierwszych zajec w szkole rodzenia. Super, szkoda ze tylko 4x sa...
    Poki co bylo wprowadzenie teoretyczne, fizjologia ciazy itd, wiec ja niewiele nowego uslyszalam, za to moj maz podobno duzo sie nauczyl  dobre i to, grunt ze polozna opisywala poznanskie szpitale tak od kuchn, a kazde zajecia prowadzi babeczka z innej porodowki... na kolejnych bedzie ta z wybranego przeze mnie szpitala. atmosfera przyjazna, wygodne sako i fajne par, czyli pozytywnie!

konwalianka, justta lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, a nie ma u Was win i win musujacy bezalkoholowych? u nas te niemieckie sa najbardziej popularne. bylismy na weselu w listopadzie, na kotrym bylo kilka kobiet w ciazy. panstwo mlodzi i o tym winie/szampanie pomysleli ;)

starszak spi. przed snem byl w calkiem niezlej formie. w nd. idzie do teatru z dziadkami, wiec mam nadz.,ze bedzie ok ;)
    mlodszy za to przed chwilka zaczal plakac - tempka rosnie - i maz do niego poszedl. mam nadz.,ze jemu sie dosoboty poprawi, bo w sobote na urodziny do kolegi sie wybiera :)

nie mam polysmu n obiad na jutro. moze cos podpowiecie?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam "przyjemność " spróbować czerwonego wina bezalko - tfu! Ohyda, wolę już sok porzeczkowy...nie wiem, może miałam pecha ale odechciało mi się dalszego testowania

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tfu tfu tez rozstępów brak póki co, ale jakoś bardzo się nie nastawiam będą to będą trudno.
    Ja piłam tylko picollo w sylwestra fuj ;)
    A Lara myślałam że robisz, bo kupne mi nie smakują, chyba przez sól.
    I tym akcentem się żegnam i spokojnej nocy życzę Wszystkim :)

Tamka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Miałam "przyjemność " spróbować czerwonego wina bezalko - tfu! Ohyda, wolę już sok porzeczkowy...nie wiem, może miałam pecha ale odechciało mi się dalszego testowania

hehehe z tych wszystkich win i win musujacych bezalkoholowych to wino musujace bylo najlepsze. smakowalo jak zwykle. wino czerwone faktycznie bleee (kilku probowalam) dlatego moze mam taka ochote na nie ;) a biale to zalezy ktore. na tym weselu mieli dobre....maz mi kupil na nowy rok - okropne. wylalismy.

Tamka lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z tiago rozstepy pojawiły się dopiero po porodzie ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana, nie dołuj! Jak to po porodzie? Nie zgadzam się!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozciagnieta skóra przestała być juz naciagnieta i wszystko było widać :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BESZKO- jest bezalkoholowy "szampan" i ja go lubie, ale moj maz i jego rodzina to sie strasznie krzywi jak ze mna to pije ;D. Tesciowa robi dobr amine do zlej gry i udaje ze jej smakuje. Mi tam smakuje i szczerze to nie czuje roznicy w smaku ;D. Polubilam tez bardzo piwo bezalkoholowe pszeniczne zwlaszcza. Czerwonego wina bezalkoholowego to chyba jednak wole nie probowac bo to juz brzmi nienajlepiej....Ja w ogole nie przepadam za czerwonym bo mnie glowa po nim boli, wole biale zimne....ehhhh.

Ok maz wyjechal juz od moich rodzicow, powinien byc za jakies 3h w domu!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez pilam w sylw bezalko z biedry :) ale do alko w ogole mnie jakos nie ciagnie, za to dzis strasznie chce mi sie pic
    na tvn leci jakis niemiecki film, ale jakos nie moge tych ogladac, jezyk mnie razi zbytnio..

Wczoraj po przeczytaniu Waszych wypowiedzi o pozycji do spania stwierdzilam, ze moja musi lezec po prawej, bo jak tylko sie na prawym poloze to mnie lekkp podkopuje..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 01:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maz dotarl calo :)

Malenq, konwalianka, zgredka lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja juz na nogach bo małż wyjeżdża w delegacje na 4 dni ;(
    Z jednej strony fajnie bo będę mieć spokój, a z drugiej to nienawidzę spać sama... Miałam plan porządków, sprzątania, mycia okien i dooopa ;( ginka zakazała ...

Miłego dnia!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane,

Lara, lez i pachnij:) ja zrobię to wszystko co napisałaś, ostatni dzwonek :) ale u nas dziś przymrozki wiec słabo z myciem okien..

Od 3 dni pije ta herbatę z liści i łykam wiesiołka.. Myślicie że to ma wplyw na szyjkę, że tak się szybko otwiera? A może ruch? Ostatnie dwa dni to u nas maraton po lekarzach, a ze w godzinach szczytu to auto zostawiamy na obrzeżach miasta i komunikacja..

Wczoraj rozmawialiśmy na temat imienia, męża to gryzie, że nie mamy.. Z moich propozycji nici, z jego też, wiec zostanie chyba kompromis.. Mamy.. ADAM, PATRYK, ROBERT, Mateusz.. Sama nie wiem które bardziej mi się podoba..

Kotka, super ze mąż dotarł bez problemu, no i autem, czyli wreszcie naprawili, jak trzeba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 08:02

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,dziś strajkuje i do pracy nie idę, zaplanowałam dzień z książką :)
    Konwi wszystkie imiona fajne jak dla mnie poza Adamem - koszmarnie mi się kojarzy.
    Lara odpoczywaj może tez coś poczytasz albo babskie spotkanie z koleżankami?
    Miłego dnia dziewczynki u mnie słońce aż się chce wstawać.... Mężu śniadanie zrobił :)

konwalianka, Nieukowa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Konwalijka, myślę, że ta herbata i ruch mogły zrobić dwoje...

Dla mnie wygrywa Mateusz! Sama chciałam takie imię ale małż nie

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja po nieprzespanej nocy z powodu... pieseła mojego :/ od 2 nie śpię ten śmieciuch chyba coś zeżarł...masakra tak się biedny męczył całą noc a ja z nim...i musiałam z rana weta zaliczyć, a wiecie to nie takie hop kierować autem z takim brzuchem i psem na kolanach ;) no prawie jak z dzieckiem :D
    Dostał dwa zastrzyki i uwaga czekamy na ... kupkę ;) bo jak nie zrobi to wieczorem znowu do weta...buuuu jestem padnięta i mała mnie tak skopała w nocy że hej jak śpię to nigdy nie czułam a tu proszę jaki nocny marek ;)
    no dobra to się rozpisałam :)
    Miłego dzionka życzę Wszystkim ja chyba niebawem pójdę spać razem z psem :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 515 516 517 518 519 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ