Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry drogie Ciocie
Przyszłam się z Wami przywitać. Trochę późno, ale jakoś nie umiałyśmy z mamą się ogarnąć w nowej rzeczywistości. Kinga
Cześć dziewczynySerdecznie dziękuje za wszystkie gratulacje i wsparcie. Dotarły do mnie dzięki Larze, za co tez Ci Laruś serdecznie dziękuję :* Dzięki Larze byłam też na bieżąco o u Was.
Nenuś moje gratulacjeJak Ty sobie już coś postanowisz to dopniesz swego. Tak chętnie chciała mnie przepuścić w kolejce i BACH!
Nasza cesarka też nie obyła się bez małych przebojów. jestem tak wąska, ze nacięcie nie pozwoliło na bezproblemowe wyjęcie Kingi z brzucha. Tak mną szarpali, zę gdybym nie była przypięta pasami to by spadłaZasłabłam na leżąco i mnie cucili
ale jakoś poszło.
My sobie całkiem nieźle w domu radzimy. Mała jest nieziemsko grzeczna. Tylko je i śpi. Jako wcześniak w dodatku z krótkim wędzidełkiem nie potrafiła ssać piersi. Odruch szukania i ssania miała od razu silny, ale języczek nie pozwalał nam na karmienie piersią.Przez co musiała być dokarmiana. I niestety nadal jest, bo dopiero dziś zaczęła ssać piers, ale przez kapturek. Mam głęboką nadzieję, że powróci mi ilość pokarmu z początku i wyeliminujemy butlę. Ale daleka droga do tego tak mi się wydaje. Dziś była u nas położna. Odcięła końcówki szwu, obejrzała mój brzuch, ranę i małą.Pogadałyśmy. Doradziła co trzeba i poszła.
Teraz dajcie mi odrobinę czasu na doczytanie i co mnie ominęło.Nieukowa, LaRa, Smoczyca1, Malenq, konwalianka, justta, beszka, Anastazjaaa, Biedroneczka83, Tamka, Lili83, Krokodylica, helenkq lubią tę wiadomość
-
Yas ale cie szmat czasu nie bylo
Sliczna malenka, trzymam kciuki za laktacje i za bezproblemowy polog...
Ja dziś kupiłam 2 bodziaczki 62Jestem w lekkiej euforii, bo mialam dzis powtarzac polowkowe, tylko USG serca, za to dostałam jeszcze raz całe badanie
I próbki Johnsons&Johnsons
Maluch ma 510g, pisiora ze ho ho, no i serducho jak dzwon. I fajna fotka buziola nam się trafiła w końcu
Oto nasz Radża:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 18:53
Malenq, Yasmin, beszka, Anastazjaaa, Tamka, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny1
Wczoraj o 23 odeszły mi wody, pojechałam do szpitala od razy przyjechała moja gin i wysłali mnie do specjalistycznej kliniki w Liege, lekarze staraja sie robic co moga niewielka ilosc wód jeszcze jest i dzieki temu maja pole manewru chocby na podanie kortisonu na płucka i zablokowanie na jak dlugo sie da skurczy nawet kilka dni to dla malego jak wygrana na loteri tym bardziej ze jak na 33 jest maly 1800 g:(cała noc i dzień nie spałam nerwy, złośc i pytania dlaczego:(
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Lili, biedna, trzymam kciuki, zeby jak najdluzej przetrzymali małego!
ja stwierdziłam, ze jesli nie przejdzie mi do jutra, to jak bede rano na SR to spytam i moze podejde na oddział zeby sprawdzili o co kamanLili83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny opieka bardzo dobra jestem pod wrazeniem caly czas kontroluja, przychodza pytaja czy wszystko w porzadku!
Dzieki za wsparcie!Lara lepiej podejdz i spytaj bo nigdy nic nie wiadomo!
Moja gin w szoku bo jeszcze w srode rano u niej byłam i wszystko wrocilo do normy!zalecila przyjmowanie w dalszym ciagu lekarstw i wizyte za 2 tyg a tu taki klops!
Nic mnie nie bolalo o dziwo czulam sie dobrze, polozylam sie do lozka zamknela oczeta i nagle czuje ze cos mi po nogach leci.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:35
*******Gang18+*******B -
Lara mocno zaciskam za was, musi być dobrze kochana, trzymaj się tam
Yaśminko cudowna dziewczynka, też walczę o laktację po dokarmianiu, jest lepiej ale nigdy nie wiem czy Leo się najada, bo nie mam pojęcia ile on tego mleczka wyciągnie, co innego z butli, to widać, ale jak na razie jakoś idzietrzymam za was kciuki
Nieukowa cudna dzidzia
Lara jak coś cię będzie niepokoić to jedź, nie ma co czekać
My zaraz też kąpanie Leośka, jest coraz lepiej z tym, pomału zaczyna lubić wodę, jak na wodnika przystało -
Yas, mala Kinga przeslodka
Niukowa, jeszcze raz gratuluje zdrowego synka
Lili, trzymam kciuk o kazdy dodatkowy dzien malego w twoim brzuszku....ciesze sie, ze z opieki jestes zadowolona...
Lara, ja tez bym chyba teraz juz podjechala, jesli bardzo Cie boli...a mozesz jeszcze raz napisac co cie dzis boli? najpierw pisalas o bolach krzyzowych potem, ze biodro.....te skurcze krzyzowe nadal masz?
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Beszko, boli mnie cały dól pleców ;/ do tego od czasu do czasu twardnienie brzucha ;/
czekam spokojnie do jutra rana i zobacze co bedzie ;/
na ta chwile nienawidze pracy mojego R!!!!!!
mysle ze to bardziej moze podswiadomosc działac niz rzeczywiste objawy czegokolwiek....
znow bylam pod prysznicem, pobeczałam a teraz pije meliske -
oj Lili, bardzo mi przykro.. ja też trzymam kciuki za każdy dzień w brzuszku.. ile masz wód? wiem, co przeżywasz.. tez to przeszłam, ale na wcześniejszym etapie..
Lara jak tam?
Nieukowa śliczny profil
Yas, piękna Kinia
ja też dziś cały dzień niemal mokra wkładka..zmieniłam 20 razy.. wreszcie odnalazłam papierki i sprawdziłam czy to znowu nie wyciek, ale na szczęście nie.. odkąd odszedł mi czop leci ze mnie..ale na szczęście to nie wody..Yasmin lubi tę wiadomość