Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yas, witaj mamusiu
boska niunia z Kingi! Uczcie się siebie na spokojnie
Lili, strasznie mi przykro, jejku, niby ciąża to nie choroba ale kurcze mam chwilami wrażenie, że jest bardziej nieprzewidywalna... Trzymam kciuki z całych sił żeby lekarze opanowali sytuację
Lara, sprawdź dla własnego spokoju czy wszystko dobrze, nie denerwuj się niepotrzebnie
-
Yo, Yo, yo
Witam sie z rancakryzys u mnie przeszedł wiec juz jest ok!
Lili co u Ciebie????
Miłej soboty
Edit: zapomniałam ze dzis walen tynki - srynki!!! Udanych!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 07:15
zgredka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Witam się laski walentynkowo
Ja juz zaliczyłam śniadanie do łóżka
A teraz zbieramy się znów do weta mam nadzieje ze juz ost raz!
Lara dobrze ze kryzys minął może faktycznie to podświadomość.
Lil i Konwi trzymajcie się reszta też oczywiście ale Wy szczególnie
I miłego dzionka życzę -
Hej Lili co u Ciebie? Konwi? m nadzieje ze wszystko się wyciszy do właściwego momentu....
Lara dobrze ze juz jest ok.
Dla wszystkich miłych miłosnych chwil
Edit
Yas śliczna Kingai super ze jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 08:12
Yasmin lubi tę wiadomość
Maniek
-
aaaaa Kotka, chce Cie pocieszyc ze nasze dzieci mieszcza sie w normie
Dziecko waży już około 1700 gramów (3 3/4 funtów) i mierzy około 28 cm (11,2 cali) od ciemienia do końca tułowia. Jego całkowita długość to około 43 cm (17 cali). -
czesc kochane.. mąż rano dał mi prezent.. bieliznę z intimisimi.. z notką, że niedługo wykorzystamy.. bardzo ładna.. mam nadzieję, ze naprawdę niedługo..
A ja w stresie.. NIe chcę rodzić, nie dziś..
od wstania mam skurcze, póki co nieregularne (od 3min do 15), ale bolesne i krzyżowe.. do tego czyści mnie, no i mam dodatkową zagwozdkę, bo gdy się podcieralam topapier różowy..możliwe, że to od żylaka, który pękł.. Teraz leżę, zjadłam no-spę forte, ale chyba wezmę drugą..
LaRa, super, że skurcze minęły.. -
Dzien dobry
Konwalianko, cos mi sie zdaje, ze do nastepnej soboty nie pochodzisztrzymam kciuki, aby wszystko poszlo sprawnie
U nas kolejna noc do d....mlodszemu w ogole nie dalo sie tempki zbic na poczatku. Ehhh juz nawet do szpitala chcielismy pojechac, gdy nagle spadlo do 38,2
Od rana stan podgoraczkowy i kaszel z katarem. Dokladnie jak u starszego.
Dzisiejsza noc musi byc spookojniejsza. Planujemy z mezem romantyczna kolacje przy swiecach w salonie, mini kino - jakis film sobie wlaczymy, oraz spokojna przespana nocke -
Helou,
My sobie walentynki zrobili wczoraj i poszli z tym voucherem na kolacjęmatko, tak się obżarłam, że pół nocy nie spałam, zgaga mnie dopadła, uff, ale warto było
Dzisiaj sprzątanie i pichcenie bo jutro koleżanki na babyshower przychodzą
Miłego dnia
Konwi, Lili zaciskam kciuki żeby maluchy jeszcze odpuściły
Lara, ciesze się ze jest lepiejNieukowa, justta, Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
-
Dzien bry walentynkowo!
Konwi u mnie wody wylecialy tak jakbys z wiadra chlusnela wczesniej nie cieklo nic a nic, poniewaz wody byly z krwia taki rozowy kolor reakcja lekarzy byla bardzo szybko no bo wiadomo liczy sie kazda chwila, ile tych wod jeszcze zosyalo nie wiem spytalam sie wlasnie poloznej ma sprwdzic w papierach bo ja taka madra i lekarza nie spytalam
:(codziennie mam pobierana krew bo ryzysko zakazenia bardzo wysokie przy odejsciu wod plodowych:(od samego poczatku dostałam antybiotyk gdyby cos zaczelo sie dziac ale oni kontroluja pomimo tego!ktg mam robione 5-6b razy na dzień. Także jak widzicie wszystko dokladnie po kilka razy sprawdzaja. Wczoraj był u nas pediatra by z nami porozmawiac omowic rozne sytuacje chca nas przygotowac na wszystko, tłumaczyła ze gdyby urodzil sie teraz bedzie karmiony sada, bedzie mial zalożony cewnik, maske z tlenem, bedzie stale monitorowany itd, to prawda ze ma duze szanse a jakby nie bylo martwimy sie a widok dziecka pod maszynami nie nalezy do milych:(Wczoraj wieczorem rozmawiam z połozna i mowiła ze mieli pacjentki ktore nawet do 2, 3 tyg wytrzymywaly z taka mala iloscia wod i to dalo mi nadzieje!bo im dluzej maly zostanie u mnie w brzuszku tym krocej bedzie w inkubatorze!
Yas Kinga cudnusia aż łezka mi się w oku zakreciła, a ile już waży?no i jak ty się czujesz?
Konwi trzymaj sie!leż, nie przemeczaj sie!aczkolwiek natura sama decyduje!
Lara ciesze się, że bole ustąpiły i prosze mi tu żadnych okien nie myc i żadnych porzadków nie robic jak gin mowi nie wolno to nie wolno i basta inaczej po dupie dostaniesz. Zapros mame to pomoze ogarnac domek jak meza nie ma zrobcie sobie babski wieczor:)
Nenus a co u ciebie?bo jakos zamilklas, jesteście już w domku?
Buziaczki walentynkowe dla wszystkich:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 09:51
LaRa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Jeszcze nie dotarlam do roboty, po wyjeciu wszystkiego z pokoju trzeba bylo ostro odkurzyc, masa klakow od psa, okazalo sie, ze lozko sie wlasciwie rozpadlo i moj zarzucil, ze przed nim z jakimis chlopami rozwalilam lozko, taaa