Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
macham zaraz spadam zawiesc l4 do zusu potem zakupy
wczoraj był suuuuper dzien w wisle Zuza próbowała narciarskiej jazdy
bedą potem focie
Lara lez pachnij i korzystaj z chwil ciszy i spokoju bo za jakieś 8-9 tyg sie to zmieni -
wlasnie dostałam paczuszke z zamowieniem a tam m.in. 2 koszule do karmienia i szlafrok...
no i wszystko byloby ok gdyby nie to ze popieprzyli kolory, shit
zaproponowalam im odesłanie i przysłanie poprawnego koloru na ich koszt.... poczekamy, zobaczymy....
Zgredko, kase dostałas od tego kolesia czy dalej przeciaga???
cos mnie dzis łupie z prawej strony w podbrzuszu, chyba mala mi tam cos wsadziła bo az nie milozreszta jakas dzis niemrawa jest
zjem truskawki, moze sie obudzi
-
Kurcze,pamiętacie jak jakiś tydzień temu umierałam na grypę i męczyła mnie zgaga i ból w dołku, a młody miał czkawkę pi 6 razy na dobę ? Wiecie, że to wirus dal re wszystkie efekty? Opiekowała się mną mama, bo małż był na wyjeździe i teraz ją dopadło, dokładnie to samo! W życiu nie słyszałam o wirusie, który powoduje zgagę, czkawkę i ból w klatce piersiowej! A jednak to było to...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:39
-
Wyslalam mu pogrozki (w granicach prawa) 2 dni temu, wczoraj dzwonil kilka razy, ale telefonicznie kontaktuje sie z nim moja kolezanka mecenaska ktora lubi sie wyzyc wiec go postraszyla i ponoc sie bardzo przestraszyl chcial sie osobiscie na pon umawiac ale odmowila zobaczymy w pon
a jakie kolory moze ja bym odkupila i poka linka -
zamówiłam błekitny nr. 42 a dostałam malinowy... Tobie sie nie oplaca odkupywac bo oni sa z Krk http://allegro.pl/wyprzedaz-kpl-szlafrok-koszula-do-karmienia-xl-xxl-i4914771265.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:02
-
LARA - ja tak samo nie lubie sama spac. Boje sie
. Teraz jeszcze po akcji jakichs egzorcyzmow o ktorych bylo w wiadomosciach odzyly moje stare leki. Stara a glupia no
KONWI - czy naprawili to sie okaze. Dziwnie chodzi silnik. Ah duzo by pisac. Mam nadzieje ze go dobrze podrasowali ale troche sknocili robote ogolnie i samo to ze musielismy jezdzic pociagiem w te i spowrotem.
ARIENNA - gratulacje -
Podłamałam się.. jak tam to wszyscy uczynni i pomocni, uśmiechają sie i zapewniają a jak przychodzi do konkretów, to dupa blada.. najgorsze, że to obie rodziny..
a teraz do sedna.. rozmawiam z mamą i mówię.. że w czwartek musi ktos przyjechać do Tymka, bo w sobote jedziemy do szpitala i różnie może być.. a mama mi mówi, że ma wizytę 25 lutego na którą czeka 8 m-cy, rozumiem - mówię ok, to przyjedziecie tego 25 na zamianę za teścia (tak się wcześniej umawialiśmy)..mama mówi, że jeśli zdecyduje inaczej, to odwoła wizytę u tego reumatologa, ale wiem, jak teraz cierpi i nie chcę, aby to robiła..więc i rozmawiam z P, on dzwoni do domu a tam co.. teść ma wizytę 20-stego!!! kur.. i 24 lutego kolejną, na którą czeka 2 m-ce i nie chcą przekładać.. zostaliśmy z ręką w nocniku.. na szczęscie dzwoniłam do mamy i są "na telefon", w końcu mają tylko 3,5h jazdy do nas..ale same wiecie jaki to będzie dla mnie stres.. zostawić dziecko u sąsiadów, jechać do szpitala i martwić się o niego.. mam dzis spadek formy, ryczeć mi się chce ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:59
-
Kotka, mam sąsiadów, którzy zadeklarowali pomoc.. "przechowają" Tymka do przyjazdu..ale to nie zmienia faktu, że jednak będzie to dla mnie stres.. zamiast myśleć o porodzie będę siedziała, jak na szpilkach czy przyjechali rodzice czy teść..
-
Konwi mały będzie ok, na pewno lepiej zniesie chwilę u sąsiadów niż ty jego pobyt tam
Kroko, gdzie jesteś? Znalazłam fajne body pod twoją malutką
http://familyinblack.pl/rockowe/76-body-dzieciece-easy-rider.html -
kurcze, a u mnie jak na złsść... jak zostałam sama tak dopadły mnie bóle krzyzowe, całego "dołu", ciśnienie jak na "2", niepokój, mała mało ruchliwa...
wziełam nospe, ale na razie bez efektu ;/
aa i dzwoniłam do poradni ortopdycznej, termin na UWAGA!!!!! wrzesień!!! uwielbiam NFZ!!! -
Konwalianko, wspolczuje sytuacji. doskonale wiem jaki to stres, ale malemu na pewno bedzie dobrze u sasiadow, te chwile zanim ktores z dziadkow dojedzie. pewnie na glowie beda stawac, by nie bylo mu smutno - nie martw sie
a co wiesiolka - moze on to rozwarcie popedzilz tego co zrozumialas, to masz w kapsulkach? moja mama kupila mi olejek z wiesiolka w plynie!!! musze poczytac czy moge to przyjmowac doustnie. a moze masaz krocza od 37tc mozna tym robic i tez jakos zadziala
hehehe
Tamka, to moze i ja tego wirsua mialam, bo kilka razy mega zgaga mi sie przytrafila ze wszelkimi innymi objawami.
Lara, jak bole krzyzowe nie przejda, to moze do ginka zadzwon?
cos jescze mialam napisac, ale zapomnialam
u nas nocka srednio. starszak mial tylko 37,8 wiec jakos poszlo. teraz w ogole temopki nie ma i pelen energii plus apetyt wrocilza to mldoszy meczy sie caly czas z temp na poziomie 40 st. i wisi na mnie, wiec z wychodnego do kolezanki dzisiaj nici...
mloda wyjatkowo spokojna...nie cieprie tych dni, gdy jest spokojniejsza niz zwykle. juz moze mnie bolec, jak sie wypina i kopie, ale niech sie rusza, co matka wie ze wsio ok.
w domu balagan okropny i brak mozliwosci ogarniecia w chwili obecnej, co sprawia ze nerwowa jakas jestem, ehhhkonwalianka lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:
Kroko, gdzie jesteś? Znalazłam fajne body pod twoją malutką
http://familyinblack.pl/rockowe/76-body-dzieciece-easy-rider.html
Jestem, jestem, body zajefajne.
-
Beszka, też bedę Ci współczuć.. chorób chłopców.. sama "wiszenie" przerabiałam 2 tygodnie temu..ciężko.. i podobnie,jak Ty mam coś takiego, że jak mam bałagan w domu, to mnie nerwy tłuką..nie umiem się skoncentrować i jakoś "czerpać" przyjemność z odpoczynku.. zawsze tak miałam..nie usiadłam do nauki, dopóki sobie nie posprzątałam przestrzeni w której się uczyłam..
LaRa może podświadomie ściągasz te objawy, bo właśnie męża nie ma.. weź też magnez i relaks.. a jak nie przejdzie,to dzwoń do gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 15:12
-
tez tak sadze Konwalia, ze to podswiadomosc działa u mnie, bo dlaczego akurat teraz musiałoby mnie bolec?
mała sie rusza, choc nie tak zywo jak ostatnio, ale sie rusza
biore magnez, nospe i ide pod prysznic -
Malenq nie była zadowolona, Yas zadowolona, a ja stwierdziłam ze za taka kasę warto kupić, zwłaszcza ze ze szlafrokiem....
Kupiłam komplet - koszule ze szlafrokiem + dodatkowo inna od tego samego sprzedawcy. No i popieprzyli mi kolor wlasńie tego kompletu i nawet nie otwierałam.
Na ta chwile nie odpisali, ale poczekam do poniedziałku i będę atakować o wymianę!
Położyłam sie, mała sie rusza a mnie boli całe prawe biodro ;( staram sie o tym nie myślec zeby nie potęgowało dodatkowych boli