Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mały przyszedł na świat o 16.55, ma 2600. Zabrali mi go, był owinięty dwukrotnie pepowina.. Emocje opadły i ryczec mi się chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 18:27
Smoczyca1, Lili83, Yasmin, Misi@, justta, Krokodylica, Tamka, Nenaaa, helenkq, MANIEK, Nieukowa, beszka, Malenq, PsotkaKotka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Konwi super że maluszek już jest, teraz dochodźcie szybko do siebie
Mój mały głodomor je z cyca cały dzień i raz dziennie butla, mam nadzieję że przez to nie rozreguluję sobie laktacji, a ssie chętnie, też mam czasami wrażenie jakby był głodny, ale nie płacze i po cycu często zasypia to chyba jest ok
Nenuś już w domku superNenaaa, Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
kurde ale sie maluszkom spieszy na swiat
konwi juz po wszystkim teraz juz bedzie tylko dobrzeogromne gratulacje kochana
Lili trzymam kciuki i wiem ze to bardzo trudne ale wiedz ze lekarze wiedza co robia... a opieke masz super, musi byc dobrze samo to ze ktg masz tak czesto o czyms swiadczy
yas kupowalam kieszonki, jakos do otulaczy nie bylam przekonana i nie zaluje
nie widze zadnej roznicy miedzy pampersami, a nawet uwazam ze sa lepsze, przekonamy sie czy nie przeciekaja ale wilgoc zostaje w srodku a przy pupie jest sucho
a tutaj ciocie macie zdjecie w nowej pieluszce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 19:49
justta, LaRa, Lili83, Smoczyca1, beszka, Nieukowa, Yasmin, Krokodylica, Malenq, Tamka, zgredka lubią tę wiadomość
-
O kurcze, czlowiek tylko na zakupy pojedzie a tu juz kolejny dzieciaczek sie pojawia!
Konwalianka gratuluje synalka
Helenq Michałek cudo!
Lili no to trzymam kciuki za te kilkz ostatnich dni... nie ma szans ze stan wod sie poprawi? ;(((Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 22:25
Yasmin lubi tę wiadomość
-
helenkq wrote:yas kupowalam kieszonki, jakos do otulaczy nie bylam przekonana i nie zaluje
nie widze zadnej roznicy miedzy pampersami, a nawet uwazam ze sa lepsze, przekonamy sie czy nie przeciekaja ale wilgoc zostaje w srodku a przy pupie jest sucho
A ile, kochana potrzeba tych pieluszek dla swobodnego użytkowania? Pierzesz wkłady czy całe majty za każdym razem? jak to właściwie działa?