Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenqa KOKOS taaaaak a ja właśnie wsunęłam bułeczkę z imperialem polaną miodem to tak na osłodzenie życia a moją zachcianką w ciąży jest kaszka dla dzieci jem ją namiętnie od początku i aż mój M się wkurza, że co, znowu ta kaszka
Aha no i co do kotów i toxo to prawda ja już mam koty ponad 3 lata w domu, wcześniej ciągły kontakt z podwórkowymi i nicWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 17:05
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:a ja na następną wizytę mam zrobić tylko mocz - hmm..ciekawe
Położna twierdzi, że absolutnie nie ma potrzeby kłuć się co miesiąc...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehehe zgredko toż wiem, że jesz.........
ech to tylko ja cierpię na zachcianki....i justta z kaszką....heheheheh
ja nie jem od początku kurczaka, brokułów i kalafiora - przed jadłam i lubiłam, teraz mnie ODRZUCA.....bleeeeeeeeejustta lubi tę wiadomość
-
rama waży 7,5 kg. fotelik, gondola i spacerówka nie wiem... lekkie. Fotelik najcięższy, ale ma te wszystkie szyny do montowanie w samochodzie. Rama + fotelik jakieś 11kg (CHYBA)
Płaciliśmy 1500 (połowa ceny sklepowej). Był używany przez 3 moce
Kupiliśmy na allegroWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 17:30
justta, Nenaaa, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
no właśnie, sprzedawca zamieścił dokładne zdjęcia, i zbliżenie na to odrapanie ale nie wierzyłam ze będzie aż tak nowy Mieliśmy szczęście, choć przyznaję, ze pilnie obserwowałam te wózki żeby wyrwać coś extra. Myślałam, że dłużej będę szukać
Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jedyne wózki jakie dotąd oglądałam na żywo jak byłam w Pl (przy okazji wizyty w jakiejś hurtowni dziecięcej), to włoskiej firmy Peg Perego. Nasłuchałam się o nich wiele dobrego (od sprzedawcy, hehe, wiadomo ) i bardzo mi się podobały.
Szczególnie model Fiat 500
Poza tym, jestem zielona. W tej rodzinie od pojazdów wszelakich jest mój M. Zostawię mu chyba pole do popisu w tej kwestii, bo On takie adekwatne i sensowne dyskusje prowadził ze sprzedawcą. Wiem, że zadba o każdy szczegółMalenq, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyuhmmmm:
łóżeczko, materac, poduszkę klin, 2rożki, ubranka - to chyba wszystkie na początek, kołderkę na później (jeszcze tylko jakąś pościel), 2 butelki, czapeczki, skarpeteczki, 3 śpiworki zimowe, kocyki, kombinezony zimowe 2, podkłady do przewijania, ręczniki.....
w grudniu chcę higieniczne rzeczy, do kąpania itp. i torbę do szpitala skompletować...
no i zostało kupić wózek, wanienkę.....Yasmin, justta, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
to jest zdjęcie zestawu (z aukcji)
2 filmiki:
https://www.youtube.com/watch?v=KazK6tDLByU&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=2mXgVol0wuQ&feature=youtu.be
Długo polowałam na niego, zdecydowaliśmy się na ten model już dawno. Ten sprzedawca sprzedaje tylko te wózki (z odzysku), w różnych cenach i różnym stanie. ALe naprawdę solidny sprzedawca i rzetelnie opisuje i pokazuje uszkodzenia.
Lara, mieszkamy niedaleko jak byście z małżem chcieli wypróbować to zapraszamLaRa lubi tę wiadomość