Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My powolutku sobie kupujemy już rzeczy. Do 36 tyg chcę mieć wszystko. Nie interesuję się tylko ubrankami. Na końcu kupię podstawowe bo pewnie sporo dostaniemy. Teraz rozglądam się za pieluszkami (tertrowymi) niby banalny zakup, ale jakość i ceny naprawdę różne. Mam plan w dzień, w domu używać tetrowych, jednorazówek na noc i wyjście. Nie wiem jak długo będe ten plan realizowała może przez jakieś 2 tyg ale taki mam plan. zobaczymy. W zasadzie już mam tez upatrzone
mam również 7 śliniaczków, 3 pary skarpetusiek, jakieś kosmetyki, 2 buteleczki, 2 laktatory ręczne i takie tam powolutku i do celuMalenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenqa to już prawie wszystko masz
Yasmin zbiera się zbiera, a potem nie ma gdzie tego upchać
Nenuś fajny ten wózek już obczaiłam zwłaszcza ten fiat 500Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 17:50
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusttaaaaaaaa czas leci, żeby nie powiedzieć pędzi.....
pieluchy tetrowe też zakupiłam, zarówno kolorowe jak i białe, flanelowe też...
ja bym chciała jak mała będzie ciut większa, aby w dzień w tetrowych była.....ale zobaczymy.....
jeszcze trochę rzeczy zostało, najwięcej to kosmetyków dla mnie, trochę kosmetycznych dla małej, ale nie za dużo - raczej naturalistka jestem i nie wierzę, w tą "chemię dla dzieci"......kiedyś jej nie było, a my żyjemy:)
najbardziej to wózek mnie stresuje, Nenaa masz szczęście, ja nie mogę zostawić tego małżowi......bo zostanę z niczym....
a Ty Justta??? przyznawaj się hehehehjustta lubi tę wiadomość
-
U mnie kiepściunio z wyprawką, ciuszków całkiem sporo, fakt, skarpetek, czapeczek i tym podobnych też, dwie koszule "karmiące" do szpitala dla mnie, kilka butelek avent, ręczniki dla małego z kapturkiem, kocyk, leki różne na kolki...i tyle...
Ale ja powiedziałam, dopóki nie będzie pokoju na tip top dla dziecka, dopóty nic już i narazie nie kupujeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 17:54
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq: to ja mam raczej coś antyzachciankowe, czyli odrzuty - kawa, pomidor (którego jadłam przez pierwsze 2 miechy) teraz mam fazę na rzodkiewkę paprykę białe sery (ale nie twarogi), słodycze mocno w cenie, acz od dwóch dni gorzej
Yasmin to chybaleciutki, te co mi się podobają ważą 13-15 kg -
zgredka wrote:Malenq: to ja mam raczej coś antyzachciankowe, czyli odrzuty - kawa, pomidor (którego jadłam przez pierwsze 2 miechy) teraz mam fazę na rzodkiewkę paprykę białe sery (ale nie twarogi), słodycze mocno w cenie, acz od dwóch dni gorzej
Yasmin to chybaleciutki, te co mi się podobają ważą 13-15 kg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wrocilam z ogrodka, obejrzalam filmik o wozku i rzeczywiscie powiem ze jest swietny, wszystko takie łatwe w obsłudze, zgrabne
podpytam ta laske o dokladny model tego Mutsy bo one chodza po ponad 2 tysie a ona chce za niego 1 tys. musze stan tego wozka zobaczyc
a jak mi nie bedzie odpowiadał to poprosze Yasmin o namiary na sprzedawce a nuż....
itp. wiem ze to wszystko za wczesnie ale rozejrzec sie moznaYasmin lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:wrocilam z ogrodka, obejrzalam filmik o wozku i rzeczywiscie powiem ze jest swietny, wszystko takie łatwe w obsłudze, zgrabne
podpytam ta laske o dokladny model tego Mutsy bo one chodza po ponad 2 tysie a ona chce za niego 1 tys. musze stan tego wozka zobaczyc
a jak mi nie bedzie odpowiadał to poprosze Yasmin o namiary na sprzedawce a nuż....
itp. wiem ze to wszystko za wczesnie ale rozejrzec sie moznaLaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja pierdzielę, zamiast wziąść się za jakąś konkretną robotę to ja ubrankom zdjęcia robię...budyń w mózgu... To prawie wszystkie na dzień dzisiejszy.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/116f7a46c5dc.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11c345eb5a8e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fed687b627c9.jpgKrokodylica, Yasmin, justta, Malenq, konwalianka, LaRa, Lili83, Tamka lubią tę wiadomość