X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    pozdrów Kroko i niech zaciska wszystko co sie da :)
    Popieram niech zaciska i przetrzyma mała jeszcze w brzuszku

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaa :) no i widzisz jak slicznie :)

Kroko !! nie daj sie !!

Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I juz marudzi ale rozumiem ja ją też nie lubię szpitali. Mówi ze za parę dni ma zamiar iść do domu i Zuzki jeszcze nie wypuści :) i twierdzi ze lekarze jak zwykle przesadzają. .. Cała Kroko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:57

Biedroneczka83, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakas tu cisza dzisiaj :)
    mamuski karmia maluszki, a reszta???

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, zagubili moja krew i jutro musze powtarzac :/ czemu spotkalo to kogos kto tak nie znosi pobierania, ide Was nadrabiac

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara...kuruja sie....jak pisalam grypa dopadla mnie i dzieciaki.....wlasnie leze na kanapie z chlopakami (maz w sklepie). nie dosc, ze ciezko znalezc mi wygodna pozycje, gdy sama leze, bo wszystko...doslownie WSZYSTKO mnie boli, to jeszcz emldoszy syn na mnie lezy!!! gdy zmieniam lokalizacje, to on zmienia ja razem ze mna!!!! i to nie dlatego, ze jest chory..on tak zawsze...tylko teraz ja potrzebuje wiecej miejsca o i ten bol....

PS. maz wlansie wrocil z prezentem i kwiatami na poprawe humoru <3

LaRa, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko, lubie za ten prezent i kwiatki :) słodkie i miłe :)
    Zgredko, współczuje!! jak mozna zagubić krew? przeciez kazda próbka jest opisana! no ale płacic to juz drugi az chyba nie musisz, nie??? parodia

ja własnie jem rybke, ktora R mi przywiózł z nad morza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 15:44

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba nie sadza ze zaplace. Kazali mi przyjsc jutro tylko ja bede miec pobranie, wiec chyba nie wezma kasy. Zobaczymy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Widzisz Ana :) wszystko wporzo i tak juz bedzie do porodu :)

ile czasu przed TP zaczelyscie wszystko szykowac, myc, ukladac itp? bo ja nadal mam wszystko poskladane, małż co tydzien pyta czy łozeczka czasem juz nie rozłozyc heheh
    ciuszki w workach prozniowych czekaja na pranie w juz dzieciecym proszku
    pieluszek jeszcze nie prałam...
    szczerze łóżeczko stało złożone od maja jak przyszło hehe wietrzyło sie :)
    koncem maja i poczatekiem czerwca poprałam wszystko poprasowałam spakowałam torbe ok 20 czerwca miałam juz przescieradełko w łóżeczku kocyk :P potem na półki tarfiły kosmetyki potrzebne rzeczy 24 czerwca miałam flastart hehehe ale mała dała rade do 18 lipca :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny....
    Przegralam niestety walke z grypa...Wczoraj w nocy dostalam temperatury, narazie 38°C i zbilam jednam paracetamolem. Gardlo ujdzie, nos tez ujdzie alr tez mnie wszystko boli i spac nei moge.
    Ale najgorszy ze wszystkiego jest jakis bol w klatce piersiowej albo zoladku, nie wiem. Wyrwal mnie ze snu i zwalil poprostu z nog, doslownie, bo jedyna pozycja w ktorej mi troche ulzylo jest kleczenie z glowa na lozku :(
    To strasznie boli :( Juz myslalam dzisiaj w nocy ze dziecko z tego urodze!

BESZKO - lacze sie w bolu :(.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 16:12

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka dotrzymam ci towrzystwa tez ide sie kłuc jutro :)

Ana super wieści :)

ja własnie koncze dopisywanie pracy kolezance Zuza sie bawi :) dziś kupiłam jej super dżinsy w pepco za 19zł i małżowi koszulke za 14,90 hehehe

Kroko zaciskaj wszystko i Zuzki nie wypuszczaj one od małego sa uparte jak osły :P

zgredka, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Hej dziewczyny....

BESZKO - lacze sie w bolu :(. Przegralam niestety walke z grypa...Wczoraj w nocy dostalam temperatury, narazie 38°C i zbilam jednam paracetamolem. Gardlo ujdzie, nos tez ujdzie alr tez mnie wszystko boli i spac nei moge.
    Ale najgorszy ze wszystkiego jest jakis bol w klatce piersiowej albo zoladku, nie wiem. Wyrwal mnie ze snu i zwalil poprostu z nog, doslownie, bo jedyna pozycja w ktorej mi troche ulzylo jest kleczenie z glowa na lozku :(
    To strasznie boli :( Juz myslalam dzisiaj w nocy ze dziecko z tego urodze!
    zdrówka kochana ale uwierz poród boli bardziej :P nie daj sie chorobie bbuziaki

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana: wszystkim sie Wam uda, Ari ma serduszko, Ty masz i zaraz pewnie Blondik potwierdzi, wszystko musialo miec swoj czas :)

Mozesz odetchnac i nie denerwowac malucha stresem

Arienna lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Kurde, zagubili moja krew i jutro musze powtarzac :/ czemu spotkalo to kogos kto tak nie znosi pobierania, ide Was nadrabiac
    To oni to specjalnie abyś polubila to badanie.
    A tak serio przykro mi bo kto je lubi :/
    Ze mnie dziś sposcili trzy fiolki

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zastanawiam czy te moje bole to moze sa te Braxtona-Hicksa? Ma ktos to? U mnie zaczyna sie jakby z zoladka i rozprzestrzenia na tyl zeber albo na odwrot. Boli tak jakby mnie ktos kopnal w brzuch. Dlatego tez pomyslalam, ze moze to maly pcha sie na moj zoladek a bol promieniuje na cala klatke. Albo to bol od kregoslupa. Albo od choroby....Cale szczescie narzie ucichlo ale jak sie znowu zacznie to nie wiem co mam ze soba robic.

W ogole bardzo sie boje ze ta infekcja i goraczka zaszkodza dziecku :(

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze wiezadla? Mnue bola czasami tak jakbym miala zakwasy po brzuszkach...

Zgredka.. zdarza sie. Wszedzie pracuja ludzie. U nas tez czasem cos ginie i trzeba wolac 2x pacjenta :(
    Niefart ze to akurat na ciebie trafilo...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    A moze wiezadla? Mnue bola czasami tak jakbym miala zakwasy po brzuszkach...

Zgredka.. zdarza sie. Wszedzie pracuja ludzie. U nas tez czasem cos ginie i trzeba wolac 2x pacjenta :(
    Niefart ze to akurat na ciebie trafilo...

Kiedys marzyla mi sie praca w laboratorium kryminalistycznym ale wlasnie dltego stwierdzilam, ze to za duzo odpowiedzialnosc bo jak tam cos zginie to juz po ptokach.

Wiezadla? ja juz sama nie wiem. Wzielm teraz paracetamol zeby zbic to 38°C...

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka ja te skurcze mam (a przynajmniej myślę, ze to są one) tak na chwile, nagle czuję cały brzuch, jakby twardniał, wtedy czuję jakbym miała za mało skóry i musze się nieco pochylić, trwa to chwilę

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, a mi sie wydaje ze ci dziec kopie. moja jak pozycje zmienila, to mialam taki meeega bol jakby zoladka, kotry promieniowal na caly brzuch...no ale ciebie jeszcze klatka piersiowa boli....

Zgredka, wspolczuje. ja bym nie zaplacila drugi raz. przeciez nie Twoja wina, ze zgubili probki. i szczerze, to bylabym zdziwiona, gdyby cie o to poprosili...

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Psotka, a mi sie wydaje ze ci dziec kopie. moja jak pozycje zmienila, to mialam taki meeega bol jakby zoladka, kotry promieniowal na caly brzuch...no ale ciebie jeszcze klatka piersiowa boli....

Zgredka, wspolczuje. ja bym nie zaplacila drugi raz. przeciez nie Twoja wina, ze zgubili probki. i szczerze, to bylabym zdziwiona, gdyby cie o to poprosili...

Boli ale z drugiej strony. Ale twoj opis podobny. Ja ty sie czujesz? Co stosujesz? Ja wlasnie wzielam paracetamol jeden, pije herbate z imbiru i zrobie sobie parowke z rumianku.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 535 536 537 538 539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ