Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana piękne małe duże szczęście
Co do skurczy BH to ja mam od około 20 tygodnia, przede wszystkim związane ze zmianą pozycji, takie napinanie brzucha szczególnie pod pępkiem. ale trwają chwilkę i szybko mijają np po położeniu się na boku.
SMS od Kroko :
"sterydy bolą w tyłek ale co zrobić. Teściowa wypytała znajomą położną i wszystko jej powiedziała, że mam leżeć to spokojnie donosze, szyjkę mam ok, na ktg skurcze znikome, ze oni kroplówkami spokojnie opanują i za parę dni powinnam pójśc do domu, czyli jak mówiłam"
A Tamka się odzywała???? :)hop hopAnastazjaaa, beszka, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Psotka, odnosnie grypy, to ze wzgl. na me mdlosci nie wiele jestem w stanie przelknac: mleko z miodem, czosnek, syrop z cebuli - odpadaja.
robilam zimne oklady, siedzialam w lozku, maz robil mi smoothie - bomby witaminowe. duuuuzo pilam. staralam sie pic herbate z miodem, ale nie przeszlo. jak masz sok z czarnego bzu, to super dziala.
jeszcze odnosnie tego bolu, to mi tez najlepiej bylo w pozycji na kleczkanajgorzej jak lezalam, bo nie moglam pozycji zmienic ani sie ruszyc. tak bolalo.
u mnie BH to napinanie sie caaaaalej macicy i od pewnego czasu sa to skurcze bolace, ale nieregularne. boli dol brzucha jka na okres. mam tez skurcze z krzyza. skurcze telapia mnie nie tylko jak leze, ale siedze czy stoje. sa baaaardzo nieregularne i do przezycia -
Dobry wieczór Mamuśki. Wróciłam padnięta. Cały dzień podróżowania i załatwiania wizyt kontrolnych z małą. Wszystko się na jeden dzień zebrało ech... Szybko się po cesarce zebrałam do kupy ale dzisiejszy dzień ze mną wygrał. W każdym razie mamy skierowanie na oddział laryngologiczny w celu podcięcia wędzidełka u Kingi. Jest na cito gdyż do jest 9cio dniowy wcześniak, ale coś czuję że to cito nam zignorują jutro
zobaczymy
Kinia w zimowej wersji wyjściowej
to nic, że w najmniejszych ubraniach stópki ma na wysokości kolan w spodenkach a dłonie w miejscu łokci
jakoś dajemy radę
aaaaa i od wczoraj przybrała 40g
Lili strasznie Ci współczuję kochanawiem co czujesz. Trzymaj się
Nieukowa - ale Radzio ma słodką minkęsuper
Konwi, próbowałam baby ono i jest koszmarny. Potwornie głośny, sprawia ogromny ból i słabo ciągnie. Poza tym, on nie imituje ssania i puszczania tylko ssie ciągiem, jak odkurzacz. Moim zdaniem pomyłka jakich mało. Nakładka masująca powoduje siniaki.
medela ręczna super odciąga. Ale trzeba się przyzwyczaić do tej dziwnej pompki. Plus za ćwiczenie bicków
Maniek - gratki córci
Super Anabardzo się cieszę :*
Pozdrówki dla Koroko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:51
Anastazjaaa, Tamka, beszka, Nieukowa, Pati Belgia, Biedroneczka83, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Jestem, jestem! Męczący dzień, załatwiałam prąd bo przecież ciągle na starej instalacji jesteśmy, wrrr
U nas wszystko ok, mam nadzieję, płytki stoją, nie ma ich zbyt wiele ale nie spadają, hemoglobina też w miarę ok, jutro wizyta u ginki, zobaczymy, co powie
Ciężko mi już okropnie. Sapię, dyszę, skurcze BH miewam ale sporadycznie, natomiast młody rozpycha się niemiłosiernie, okrutnie boli mnie pęcherz, przy siusianiu szczególnie, aż badanie moczu dzisiaj zrobiłam, wszystko ok więc to Kajtka sprawka, zresztą czuję też już lekkie parcie na odbyt więc coraz niżej dziecina siedzi
Kroko, trzymaj się i nie daj się! Teraz moja kolej, nie wpuszczam, nie o nie!
Ana, wspaniałe wieści!
Beszko, Kotko, współczuję dolegliwości
Malenq, no ja naprawdę nie chcę już żadnej przed siebie wouszczać ale szaleją, kobity
Maniek, gratulacje córuni
Lili, trzymaj się dzielnie, najważniejsze że maluch zdrowy, chociaż wyobrażam sobie jak się czujesz z powodu rozłąki...
Yas, jaka słodziuchna Kinia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:55
Yasmin, beszka lubią tę wiadomość
-
Wrocilam z ciazowych zajec, ale dzis nie bylam jakos aktywna
coraz wiekszy beben sprawia trudnosci.
zzarlam wlasnie dwa plastry sera, zeby ladowac wapn (nie lubie)..
czuje, ze Tamka bedzie miala opoznienieTamka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Wrocilam z ciazowych zajec, ale dzis nie bylam jakos aktywna
coraz wiekszy beben sprawia trudnosci.
zzarlam wlasnie dwa plastry sera, zeby ladowac wapn (nie lubie)..
czuje, ze Tamka bedzie miala opoznienie -
Zgreduś, nieżycz mi tak źle! Nie mówię, że mam rodzić jutro ale kurna jakbym się miała jeszcze miesiąc tak bujać, to oszaleję...
Smoczku, nie nie, mam plan na początek marca
W czwartek dopiero przełączą nas na nowy prąd i będę mogła prać i prasować do woliSmoczyca1, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamuś kochana, powolutku i do przodu. Będzie dobrzeAnastazjaaa wrote:Prześliczna kinia, a jak znosi ubieranie się w zimowa wersje?
Jest bardzo cierpliwa. Tzn... nie wiem czy cierpliwa, ale śpi. Co tu dużo mówić
ona śpi cały dzień
Anastazjaaa, Tamka, Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość