X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to ja może w weekend się za torbę zabiorę tak na wszelki wypadek ;) ale lepiej żeby jeszcze potrzebna nie była!
    Beszko ten filmik właśnie wrzucilam wydaje mi się przystępny :) i zdrówka kochana! Niech juz Ci przejdzie bo to tak długo trwa! <3

beszka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Dzien dobry z krainy grypoland :/

noc nieprzespana. mam tak masakrycznie zatkany nos i zero energii, ze kolejny dzien siedze w domu :/

PATI, mam nadz.ze wyniki beda dzisiaj!!! i oby Sebastianowi sie szybko poprawilo, wrocil do pelni sil a Ty abys miala chwile na odpoczynek <3

Zgredko, hehehe ja za 3 tyg. moge pojechac na porodowke (informacja o donoszonej ciazy za 3 tyg. przerazila dzis rano mego meza ;) ). chociaz skurcze coraz silniejsze. dzis w nocy nawet mnie obudzily....ale zaraz przeszly ;)

Co do masazu krocza, to cos takiego http://www.mamazone.pl/tv/film,24679,masaz-krocza-przed-porodem.aspx
    Kochana licze bardzo na te wyniki... bo Sebastian zalamany, ze jeszcze nie wiedza co mu jest... w sumie to podejrzewaja 2 bakterie I delikatny odrzut przeszczepu ale musza to potwierdzic bi w kazdym przypadku, leczenie jest calkowicie rozne...
    Zycze Ci zdrowka!!!

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry:-D

Powodzenia komu trzeba, zdrówka wszystkim i miłego dnia:-D

Pati Belgia, Tamka lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Heloł maj frends :)

Pati trzymam kciuki za Was :* silna babka jestes, nie wiem czy kto inny by temu podołał! Zdrowia dla S!!!!! I siły dla Ciebie!
    Beszko, masaz krocza??? A jak sie go wykonuje?
    Tamka-gratulacje! I pamiętaj! Nie przezpuszczaj nikogo!!!!

Oj spałabym jeszcze...

Lara sepcial for you :)
    http://www.mamazone.pl/tv/film,24679,masaz-krocza-przed-porodem.aspx

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku i Beszka wy łeb w łeb idziecie :) No i Tamka na finiszu, ale to leci :D

Pati świetnie że u ciebie ok, mam nadzieję że Sebastian też będzie miał coraz więcej sił i w końcu wyjdzie z przymusowej odsiadki do domu :)

Yas kciuki za przyjęcie Kinii no i oby jej tam naprawili co trzeba w mordce szybko i bez problemów... czytałam że to bardzo szybkie i praktycznie bezbolesne u tak małych dzieci więc powinno być ok :)

Pati Belgia, Yasmin lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie
    ciężka noc i mega bolce plecy nie wiem krgosup czy nerki ;( bYŁam sie pokuc i oddac mocz wyniki odbiore w środe za tydzien u gina beda czekac

Kinia jest słodka :)

Co do krzyków porodowych :)
    Ja nie krzyczałam mówiłam tylko ałałałała, albo czy to musi tak bleć, i że nie dam rady :P

ale była laska po mnie ja leżałam na korytarzu wychodzi mąż z sali porodowej a wczescniej było słychać jak zona krzyczy "wypierdalaj" po czym podchodzi pilęgniarka do tego skruszonego faceta i yta czemu pan nie z żoną na co on : żona poprosiła mnie żebym wyszedł :P

Misi@, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, wychodzimy :)

Ja też nie krzyczałam, ogólnie to w szpitalu jak jakaś kobieta krzyczała to położne mówiły aby nie tracić energii na krzyki a na parcie, nieco uciszaly. U mnie tak to szybko poszło, że m nie zdążyłam.. buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 10:21

Malenq, beszka, Tamka, Yasmin lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi :) trzymamy kciukaski

Pati trzymam kciuki za wyniki i za Sebastaian tak go zachwalasz że szkoda że mam mężą :P

Ten masaż jest super najlepiej zacząć ok 34-35 tyg i naprawde pomaga wiele moich klezanek unikneło nacięcia :) szkoda ze ja nie wiedziałm o nim 6 lat temu :P

Yas Zuza moja tez miała skierowanie na podcięcie ale nie zgodziłam sie w szpitalu na no to bo mój brat miał laserem u dentysty w wieku 12 miesiecy zrobione nawet nie wiedział kiedy, a Zuza sama naciągneła a ma to genetycznie po moim małżu i teściowej :P

Pati Belgia, Yasmin lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze pozdrowienia dla nieobecnych;

Kroko trzymaj się tam w szpitalu i zaciskaj nogi :P

Lili mam nadzieję że u Leo dobrze i że będzie coraz lepiej... daj znać w wolnej chwili!

Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi super wieści :) gratki i powodzonka w domku!
    Kroko pozdrawia i nadal leży pod kroplowa mi na Ktg skurcze co prawda tylko 3 ale nie powinno ich byc ale mówi ze brzuch ma już super :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• justta Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Słodziutka Kingusia a do ubranek jeszcze urośnie, teraz będzie rosła jak na drożdżach ;-)

Tamuś gratki ukończonego tygodnia coraz bliżej ;-)

Pati zdrówka życzę i trzymajcie się

Krokodylku nie daj się w tym szpitalu ;-)

Ja dalej męczę się z cycem, zdaje mi się że to zatkanie zmalało, ale boli dalej, Karmimy się tak co 2-2,5 godz jak na razie ;-)

Miłego dnia dziewczynki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 10:54

Malenq, Tamka, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, bierzecie coś na wzmocnienie paznokci? Łamią sie zanim zdążą odrosnąć, a jak lekko odrosną to sie wyginają ;(
    Help!!!!!

Konwalia, super ze idziecie do domku :) jak sie czujecie????
    Kroko niech dalej zaciska to co potrzeba!

Krokodylica lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ogóle mam wrażenie ze nadzwyczaj szybko rosną mi paznokcie i włosy!
    A polecić mogę odżywkę do paznokci z Eveline z diamentem, ja jestem z niej zadowolona.

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Dziewczyny, bierzecie coś na wzmocnienie paznokci? Łamią sie zanim zdążą odrosnąć, a jak lekko odrosną to sie wyginają ;(
    Help!!!!!

Konwalia, super ze idziecie do domku :) jak sie czujecie????
    Kroko niech dalej zaciska to co potrzeba!
    ja mam tylko Mikołajowa odżywkę :) bo pazury jak i w pierwszej tak i teraz ciąży mam twarde rosną jak szalone

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku, daj linka do tego lakieru :)
    Włosy mi nie wypadają za to paznokcie wyglądają tragicznie ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kosmetyczna-hedonistka.blogspot.com/2013/10/wzmacniajaca-odzywka-do-paznokci-z.html

to jest ta :)

LaRa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam jest suuuper o takie efekty :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26f27ef06e38.jpg

LaRa, LaRa, Yasmin lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,
    nie ogarniam wszystkiego co piszecie. To znaczy wszystko przeczytalam ale nie zarejestrowalam bo mam troche system przeciazony wirusem :/

Wczoraj wieczorem juz myslalam, ze powszystkim. Temperstura spadla do 36,4. A dzisiaj rano znowu 38 :/
    I teraz nie wiem co gorsze dla dziecka, temperatura czy paracetamol. Z jednej strony temperatura to walka organizmu z wirusem ale z drugiej czytalam ze goraczka nie jest dobra dla dziecka. Natomiast paracetamol tez nie jest wskazany zbytnio. I co tu teraz robic? Lekarz powiedzial, zeby brac dopeiro od 38,5°C ale on jakis tak malo komptetentny byl, przepisal mi lek ktorego nie mozna w ciazy brac...

BESZKA a jak ty robilas? Mnie cale szczescie katar nie meczy az tak bardzo, gardlo tez boli ale lekko.

Dzisiaj w nocy znowu te "skorcze" zoladka/plecow mialam. Tak jest jak leze na boku i w koncu sie zlamalam i polozylam na plecach :(. I tak zasnelam a wiem ze w moim stadium ciazy to nie jest wskazane, ale ja juz nie dawalam rady :(. Terz mam wyrzuty sumienia :(W kocu udalo mi sie tak zasnac i dopeiro chyba nad ranem na bok sie przekrecilam.

Maz w domu choruje ja u tesciow. Nie jest pewne, ze to napewno ta sama choroba (chociaz byloby dziwne gdyby nie) wiec lekarz zalecil jednak separacje. Strasznie mi go zal bo on sam jest, a mi przynajmniej tesciowie pomagaja.

Sory ze sie tak zale bo tu i porody i powazniejsze choroby (kciuki Pati za brata!), ale nie mamkomu akurt sie zalic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 12:41

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara chwilowo nie jestem przed komp a z tel trudno ale ja zawsze kupuje ja w rossmanie. Taka mleczna ze złota nakrętka i szwajcarska flaga ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka ja na szybko, bo musze na kunch (maz krzyczy)....ja u kekarza nie bylam, bo tutaj dopiero po 3 dniach z temp.kaza przyjsc. W kazdym razie rowniez nie zakecaja orzyjmowania lekow przeciwgoraczkowych orzy temp. Ponizej 38,5 (dzieciom to i nawet od 39 dopiero, jesli stan ogolny jest dobry). Ja sie meczylam. Oklady, oklady i jeszcze raz oklady. Nieukowa pisala, ze pod chlodny prysznic wchodzila, ale ja nie mialam sil plus ogromny bol stawow i miesni - serio wczesniej nigdy tak mnie nie bolalo.

Nie wiem ile tego paracetu juz wzielas.....ja gdybym teraz drugi raz to miala, to na oewno na nic bym brala, bo meczylam sie strasznie.

Katar moze cie dopasc, gdy tempka odpusci - oby nie

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 538 539 540 541 542 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ