Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:Biedronko - gratuluje!!!!
Ja jednak dzis chyba przegielam z tym sprzątaniem .... Brzuch mi twardnieje, a gdy próbuje położyć sie na plecach to mnie boli
Wzięłam nospe i magnez i czekam.....
A tak poważnie Wypoczywaj, oby Szybko przeszłoYasmin lubi tę wiadomość
-
Tamus, właśnie dzwońilam sie podpytać o ta maszynę
Wiec.... Generalnie poleca, ale trzeba wcześniej sprawdzić czy podłoga jest czysta, tzn. Czy nie leży długopis, linijka, zabawka czy cokolwiek innego. On wszystko wciągnie a wtedy sie zawiesza i lipa.... Rozpogramowuje sie
Biedronko mnie chyba plecy od dorodnych (.)(.) bolaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 18:16
Tamka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Laruś, Ana jak podpytasz znajomą to czekam na info
U nas na razie nic na podłodze nie zalega poza psema do działalności Kajtka w parterze jeszcze trochę brakuje
podłogę mamy z białej żywicy poliuretanowej i doszłam do wniosku, że jedno z dwojga - albo szlag mnie trafi od ciągłego zamiatania i latania z mopem albo muszę mieć pomoc w postaci takiego robota
Biedroneczko, gratulacje! Piękne imię. To nam się teraz dziewuszki sypią
Larcia, przez kolano przełożę! Leżeć mi teraz cały wieczór, na boku, nie na plecach -
Przepraszam..... Leżę na lewym obolałym boku, nospa działa, a mała podskakuje
dzis pierwszy raz rozróżniam czkawkę
i nawet R był zdziwiony regularnością
Aaaa i nie wiem czy widzialyscie ale Anuska zazielenila!!!!!! YeahhhAnuśka, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Dronka Lilianki
Lara ze tez Ci się chce cokolwiek sprzątaćmnie nawet obiadu nie chce się zrobić...czy iść się wykąpać a co dopiero porządki!
Ale już daj spokój nie ma co się przemeczac wychodzę z założenia że teraz się lenie bo potem wiadomo
-
Zgredko, musisz szukać tak zeby imie pasowało do nazwiska a i takie zeby w dorosłości sie nie wstydziło. Bo co fajne dla dziecka nie koniecznie moze być fajne dla dorosłego. Z takiego założenia wychodzę ja!
Hihi ja szukam krótkiego, są trzy typy a ostatecznie decyzje podejmiemy jak sie urodzi -
Dronia Liliana moje ulubione imie damskie
Gdyby maly nie zostal Radkiem, bylby Lilianka wlasnie
Oł jeeeeeah! Anuska nareszcie!!! Super nius z wieczorkapije jej zdrowie herbatka w hotelu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 19:10
Anuśka lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:A co z Anuska?
Witam się wreszcie po drugiej stronie mocy. Mam nadzieję że zostanę tu na dłużej
LaRa, Tamka, Smoczyca1, beszka, Misi@, Anastazjaaa, justta, Malenq, zgredka, Nieukowa, Arienna, helenkq, Pati Belgia, CzaryMary, Biedroneczka83, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Długo kazałaś na siebie czekać
bedzie dobrze
Teraz pozostaje sie oszczędzać
Tatuś juz wie????Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:30
Anuśka lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Długo kazałaś na siebie czekać
bedzie dobrze
Teraz pozostaje sie oszczędzać
Tatuś juz wie????
NioDałam mu maleńkie buciki
Szczęśliwy jest, że hej, do tej pory nie może się ogarnąć
Piotrek (mój najstarszy) mnie wyściskał a Zuzia już wybiera imiona
Tamka, Smoczyca1, LaRa, Misi@, Yasmin, Anastazjaaa, Malenq, Nieukowa, MANIEK lubią tę wiadomość