Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justys słodziak malutki i jakie wdzianko ma boskie
Co do imion hhmm ja problemu nie miałam z wyborem bo uwielbiam stare imionai od zawsze wiedziałam że jak będę miała córkę to będzie Zofia po babci
Wasze ładne i oryginalnePati Belgia lubi tę wiadomość
-
Jejkuuuuu jak ja sapie! Jak stara lokomotywa, a tu jeszcze 2 msc!!! Omg zasapie sie, zadyszę i umrę zanim urodzę!!!!
Ochota mnie naszła na naleśniki z dzemorem truskawkowym i co? R robicudnie mi, tylko sie zasapie
Misi@, Tamka, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Oddają się macierzyństwu
Dziewczyńy, czy któraś z Was ma może odkurzacz automatyczny? Tzw robot? Bo chciałabym kupić i czarna magia- ceny przeróżne, marki też, opinie nigdy nie wiadomo czy prawdziwe czy pisane na zlecenie... Wyszło mi na razie, że najlepiej kupić jednak tę markę amerykańską "irobot" bo się faktycznie sorawdzją... -
LaRa wrote:A co do tego GBSa to gin nie pobiera? To nie jest na zarządzie cytologii? Sama muszę do laba zanieść?
A u nas wczoraj odpadł pępuszek
Justyś, Kinia miała bolesne gazy przez pierwszy tydzień swojego życia. Teraz sie jakoś uspokoiło.Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Heh teraz patrzę ze moj słownik w iPadzie jest mądrzejszy ode mnie
miało być na zasadzie a nie na zarządzie
Wizytę u gin mam 12 zrca wiec powinna wtedy właśnie pobrać? Nic mi ginka nie mówiła
Tamka, te odkurzacze spełniają swoją funkcje tylko wtedy jesli masz płaska powierzchnie i meble np. na nóżkach. Jesli są progi i nierówności to wtedy nie daja rady i sie zacinają -
Witajcie fajnie się czyta ze mężowie tacy opiekuńczy bo wokół mnie wszystkie kobiety narzekają tylko.
Co do imion spodobał nam się Leos - dzięki Tobie Jussta ps. Wasz Leos cudowny, można się zakochać od razu.... Ale my mamy problem z imieniem dla córci która chyba mieszka w moim brzusio.. Mi się podoba Lena albo Maja, Zosia.
.a mojemu mężowi nic
..i narazie nie dał swojej propozycji... Masakra.
A i byłam w przychodni bo się czuje coraz gorzej i co? Gówno nie ma miejsc! Jutro znów musze atakować z rana.
Aa u mnie rosół się robibo jak max xasmarkany to się rozgrzeje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 16:54
justta lubi tę wiadomość
Maniek
-
Larcia, no ja właśnie prawie w ogóle nie mam mebli
taki minimalistyczny dom mamy
w salonie kanapa i stolik kawowy, w jadalni stół i krzesła , skrzynia indyjska na nóżkach i odrestaurowany stary niciownik, reszta to są lub będą zabudowy, dodatkowo nie mamy w ogóle dywanów, żadnych progów, otwarta przestrzeń więc doszłam do wniosku, że powinno się to urządzenie u nas sprawdzać
Ale nie znam nikogo, kto je ma, a ciężko coś wybrać bez pomocy... -
To rzeczywiście powinien sie sprawdzić
Moja kuzynka ma taki odkurzacz, nazywa sie chyba Rumba, ale nie jestem na 100% pewna.
Ona ma fisia na punkcie sprzątania wiec odkurza jej ta rumba jak nikogo nie ma w domu a dodatkowo odkurza normalńym odkurzaczem.... -
Tamka wrote:Oddają się macierzyństwu
Dziewczyńy, czy któraś z Was ma może odkurzacz automatyczny? Tzw robot? Bo chciałabym kupić i czarna magia- ceny przeróżne, marki też, opinie nigdy nie wiadomo czy prawdziwe czy pisane na zlecenie... Wyszło mi na razie, że najlepiej kupić jednak tę markę amerykańską "irobot" bo się faktycznie sorawdzją...
Zobaczę ja w środę jak nie zapomnę to zapytam
Yas, gratuluję pepuszka, jak te dzieci szybko rosną, albo ten czas tak szybko leci.
Lara możesz sapac jak lokomotywa tylko nie bierz przykładu z niektórych dziewczyn i nie rozpakowuj się za wcześnie
Ale nazarlam się truskawek, aż mi miło, wiem ze o tej porze roku to samo zdrowie to to nie jest ale tak mi się chciało....Tamka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Hej Gangstereczki chciałam poinformować że moje szczęście zdrowe jak rybka waży 371gram ma dłuższe nogi od siostry w tym czasie
i na imię ma..................LILIANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bedzie córeńka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misi@, LaRa, Anastazjaaa, Tamka, Smoczyca1, Malenq, MANIEK, zgredka, Nieukowa, Yasmin, justta, Pati Belgia, CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Biedronko - gratuluje!!!!
Ja jednak dzis chyba przegielam z tym sprzątaniem .... Brzuch mi twardnieje, a gdy próbuje położyć sie na plecach to mnie boli
Wzięłam nospe i magnez i czekam.....