Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziennnnn do bry
Leniuchuje w lozkuod tego ciagłego leżenia na lewym boku, jest juz tak obolały ze hoho, wole na prawym poleżeć
Mała obudziła sie razem ze mną i teraz ma czas brykaniauwielbiam te uczucie
nie dziwie sie źe mozna za tym zatęsknić ....
MiłegoMisi@, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Malenqa zloz zyczenia Kosi od cioci
Blondik ja na Twoim miejscu poszlabym na l4 bo od dzieci lapie sie o wiele gorsze choroby niz od doroslych ( tak slyszalam)
Maniek wspolczuje grypy!Moj maz jak ma grype to gorzej jak dziecko...wrrr zycze Wam duzo sily!
Sezon grypowy sie zaczal dziewczyny zdrowka
Dzis mam isc wieczorem do Opery wczoraj sie cieszylam, a dzis mam mega lenia i mysle jak sie wykrecic :p
Naczytalam sie o ciazach obumarlych i martwie sie strasznie...byle do poniedzialku!Malenq lubi tę wiadomość
-
Kroko miłego dnia życzy
w szpitalu prawdopodobnie zostanie do poniedziałku bo rano miała 3 skurcze na Ktg i właśnie ma podłączona kroplowke. I mówi ze ordynator przed weekendem na pewno jej nie wypuści ale humor jej dopisuje wiec jest ok
Misi@, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Helen, mam nadz.ze jto jednorazowo z tym brzuszkiem u malego....
Blondik, ja bym tez poszla na l4. Nakegalabym u lekarza
Tutaj panie w lrzedszkolu pracuja cala ciaze. Wg mnie to nieodpowiedzialne, ale co maja zrobic, jak lek. Na ciaze zwolnienia nie daja ...
U nas nerwowo troszke. Mam wysypke na stawach lokciowych i kolanowych - pokrzywka. Do tego od wczoraj problemy z oddychaniem, a moj puls to 96 wiec chyba w normie. Mloda milczy od nocy...
Uciekam na krotkie spotkanie do pracy i do lekarza, bo ta wysypka nas martwi. -
nick nieaktualnyBry..........
Malutka wycałowana i bardzo DZIĘKUJE:)
Zgredko śliczne....
siostra cioteczna mojego małża rozważa (rodzi w kwietniu) imię RUTKA
zdrówka potrzebującym:)
hela u mnie z brzuszkiem problemy prawie non stop...już powoli się przyzwyczajam, że nawet po suchym chlebie i wodzie, potrafią być wzdęcia lub kolki.........
buziaczki i miłego dnia...
LaRa ja BArDZO tęsknię za tym uczuciem.....Yasmin lubi tę wiadomość
-
ja miałam znajome o imieniach: Roma, Ritta, Aurelia, Irmina, Milena; moja dalsza ciocia to Balbina, nie znosze za to Agaty (jakos od zawsze mam odrzut do tego imienia) i podobnie Dagmary ;/
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:hej dziewczyny, widzę, że wszystkie chorują...mnie narazie tylko boli głowa...ale patrząc na dzieci w przedszkolu pewnie do piątku coś podłapię...
w środę mam wizytę, myślicie, że lekarz da mi juz l4? boje się, że zalapię jakieś świństwo od dzieci i wszytsko się pokomplikuje;(
kiedy Wy posżłyście na l4?
pozdrawiam! -
Dzień dobry Gangsterki
Rafał zrobił mi niespodzianke i wziął wolne wiec zawieżliśmy Zuze do przedszkola i wskoczylismy pod pierzynketeraz mąż pomył podłogi i gary i zaraz zmykamy na miasto a na 15 badania połówkowe trzymajcie kciukaski
Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:Dzień dobry Gangsterki
Rafał zrobił mi niespodzianke i wziął wolne wiec zawieżliśmy Zuze do przedszkola i wskoczylismy pod pierzynketeraz mąż pomył podłogi i gary i zaraz zmykamy na miasto a na 15 badania połówkowe trzymajcie kciukaski
-
Ja nie mialam znajomych z niecodziennymi imionami (moje wystarczylo najwyrazniej) moj brat mial byc Balbina.
no nic nadal bede myslec a poki co jestem mega okopywana, a tu robota wre, postanowilam za 4 tyg osc na wolne, akurat wezme l4 Na kolejnej wizycieNieukowa lubi tę wiadomość
-
Malenq spóźnione ale szczere zyczonka imieninkowe dla Kosii
Co do imion to u nas na 60% będzie Tia-Eva lub Kiano, wiem ze większości z was może się nie spodobać, ale zawsze jialam ciagawke do nietypowych imion, co widać po Tiago, a skoro nie żałuję to nie dziwo ze będzie znów oryginalne
Zrobiłam sobie test płci z moczu i sody, tak dla zabawy, wyszła dziewczynka
Misi@, justta lubią tę wiadomość
-
Anastazja fajne imiona... Ja staram sie wybrać takie, ktore i tu jest i w pl i ktore pasują do nazwiska. I bedzie albo Olivier albo Roxana:-) z Marcela jesteśmy zadowoleni bardzo... Pisownia taka sama tylko wymawiają Marsel z akcentem na sel:-)
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Malenq spóźnione ale szczere zyczonka imieninkowe dla Kosii
Co do imion to u nas na 60% będzie Tia-Eva lub Kiano, wiem ze większości z was może się nie spodobać, ale zawsze jialam ciagawke do nietypowych imion, co widać po Tiago, a skoro nie żałuję to nie dziwo ze będzie znów oryginalne
Zrobiłam sobie test płci z moczu i sody, tak dla zabawy, wyszła dziewczynka
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Tak fajnie mówią tu Marcel, mam jednego w pracy i często słyszę.
Rokxana prześlicznie moja znajoma ma roksanke przez S
Test na płeć:
To tylko zabobon wiec potraktowalam to jako zabawę.
Do pojemniczka wsypujesz dwie łyżeczki sody spożywczej do drugiego siusiasz.
Siuski przelewasz do pojemniak z soda, tak aby po wlaniu były z dwa cm wyżej niż soda.
Jak się pieni to chłopczyk, jak nie to dziewczynka.
Niby mojej mamie się sprawdziło ale dla mnie to tylko zabawa.
A i mocz powinien być porannyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 13:41
Pati Belgia lubi tę wiadomość