Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny, wlasnie sobie pociaguje do Trojmiasta na delegacje... W planie mam spacerek po plazy i inhalacje jodem dlamalego
Malenq ucaluj Konstancje tez ode mnie!
Ana myslalam ze synek ma Jakub a Tiago to ksywkaimionka faktycznie niecodzienne, ale pewnie u ciebie sa mniej egzotyczne.
Pozdrawiam i wracam do spania, do Gdyni jeszsze 3h spania mam -
Anastazjaaa wrote:Tak fajnie mówią tu Marcel, mam jednego w pracy i często słyszę.
Rokxana prześlicznie moja znajoma ma roksanke przez S
Test na płeć:
To tylko zabobon wiec potraktowalam to jako zabawę.
Do pojemniczka wsypujesz dwie łyżeczki sody spożywczej do drugiego siusiasz.
Siuski przelewasz do pojemniak z soda, tak aby po wlaniu były z dwa cm wyżej niż soda.
Jak się pieni to chłopczyk, jak nie to dziewczynka.
Niby mojej mamie się sprawdziło ale dla mnie to tylko zabawa.
A i mocz powinien być poranny -
Nieukowa wrote:Czesc dziewczyny, wlasnie sobie pociaguje do Trojmiasta na delegacje... W planie mam spacerek po plazy i inhalacje jodem dlamalego
Malenq ucaluj Konstancje tez ode mnie!
Ana myslalam ze synek ma Jakub a Tiago to ksywkaimionka faktycznie niecodzienne, ale pewnie u ciebie sa mniej egzotyczne.
Pozdrawiam i wracam do spania, do Gdyni jeszsze 3h spania mami tu jest normalnym imieniem nie to co moje malgorzata - języki łamią sobie
wiec mowie ze mogą mówić gosia, a oni Kosia.... Eh no cóż przechrzcili mnie
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Ana wiec i ja zrobię dla zabawy a potem zobaczę czy mi sie sprawdzi:-) marże o córeczce bo mam synka no i Marcel tez bardzo chciałby siostrzyczkę ale w sumie to najważniejsze, żeby zdrowe dzieciątko było. Jak dobrze pójdzie i maleństwo bedzie dobrze ustawione to płeć poznamy juz w poniedziałek
Syn chce brata, mąż córkęPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Tak tiago to tiago
i tu jest normalnym imieniem nie to co moje malgorzata - języki łamią sobie
wiec mowie ze mogą mówić gosia, a oni Kosia.... Eh no cóż przechrzcili mnie
-
My też za rokkomunia i tez robie w holenderskim kościele, mimo że polski mam 1km od domu, to jednak wolę aby szedł z klasą, co za różnica w jakim języku będzie msza, ważne aby wiara była ta sama
Rodzinka jakoś się przemeczy z jezkiem przez te pół godzinki mszy -
Anastazjaaa wrote:My też za rokkomunia i tez robie w holenderskim kościele, mimo że polski mam 1km od domu, to jednak wolę aby szedł z klasą, co za różnica w jakim języku będzie msza, ważne aby wiara była ta sama
Rodzinka jakoś się przemeczy z jezkiem przez te pół godzinki mszy -
Pati Belgia wrote:U nas najpierw były 3 lata przedszkola czyli klientem, teraz bedzie 6 lat podstawówki czyli basis a potem 6 lat gimnazjum kierunkowego czyli middelbaar
Co kraj to obyczajWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 13:58
-
Pati Belgia wrote:U nas tak samo. Tem mam pl kościół ale przygotowania calu rok 2 razy w tygodniu... U mnie to nie przejdzie bo moje dziecię za tance chodzi a od następnego roku obiecałam mu jeszcze na musical raz w tygodniu wiem nie ma szans a w Belgii dzieci przygotowują do komunii w szkole na katechezie czyli god dienst:-)
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane
Kosia wszystkiego najlepszego od cioci i Leośka
Anastazja Kiano super imięresztą tak jak i Tiago
U nas też gazy niemiłosierne i dzisiaj całkowicie rezygnuje z jedzenia nabiału zobaczymy czy coś pomoże, Leoś najwięcej gazuje przez sen, śpi i nagle się zwija i płacze, biedaczek, mam nadzieję że mu przejdzie, też śpiw nocy po 3 godz więc luz, w dzień różnie je czasami co godz a czasami co 2,5-3 jakoś się przyzwyczajam, wogóle jest mega grzeczniutki, dzisiaj go zważymy przed kąpielą ciekawe ile już ma
Pozdrowionka dziewczynki i jak nasze gangowe bobaski się mają?
Misi@, Anastazjaaa, Pati Belgia, Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Posprzątane, okna pomyte (przez R) i właśnie zaleglam w lozku i nie wstaje....,no chyba ze do wc
Zreszta MŚ w Falun sie zaczęły wiec jest co oglądać
Moja znajoma dała synowi na i imie Kasjan, rzadko spotykane ale z czasem wszyscy sie przyzwyczailiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 14:23