Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Nio
Dałam mu maleńkie buciki
Szczęśliwy jest, że hej, do tej pory nie może się ogarnąć
Piotrek (mój najstarszy) mnie wyściskał a Zuzia już wybiera imiona
Rośnijcie zdrowoAnuśka lubi tę wiadomość
-
Anuska, w takim razie juz oficjalnie witamy na fiolecie
A teraz proszę bardziej zaawansowane brzuchatki o podpowiedz jak dokładnie wyglądają skurcze BH? Bo spina mi sie brzuch, lekko boli i puszcza - chyba ze to zaparciaale ja sie nie znam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:47
-
No to chyba jednak jelita ;(
Na razie nie panikuje, mała sie rusza i wypycha wiec z nią jest ok
Jutro kuzwa leżę cały dzień! Bo to pewnie przez dzisiejsze porządki jest mi zle ;( -
BH nie bolą, tak jak pisze Smoczek - napina się mocno macica, ja mam zawsze wrażenie że powinnam się schylić - jeśli stoję, lub zmienić bok jeśli leżę, trwa kilka do kilkunastu sekund
Natomiast jak bolą mnie jelita to mam wrażenie raczej takich igiełek po bokach brzucha -
Yasmin wrote:Yay!! Anuśka
gratuluję (szykuj białą miseczkę w kwiaty i tę białą sukienkę ciążową do siedzenia na tarasie w lecie
Biedronko gratuluję córciMiseczka czeka
I akurat na wakacje będę miała ładne duże brzuszysko
Jezuuuuuuuuu laski jak się cieszęMisi@, Yasmin, Smoczyca1, Tamka, justta, Pati Belgia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszku a my cieszyły się razem z Toba:-D
GRATULACJE i witaj raz jeszcze:-D
Ech sluczniutka brzuchatka latem będziesz......
Buziaczki
Yas jupiiii juz po pępuszku.....ja kikucik zawinięty w portfelu mam (taki fetysz matczyny)Yasmin, Misi@, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara: ja czuję tak jak Tamka to, ale jak powiedziałam wczoraj o tym ginowi to powiedział jakby zmartwiony, że na to jeszcze za wcześnie ;/
a w belly pisało mi już dawno, że mogę to czuć, kurde
aha mała waży lekko ponad 1200 gram (wyczytałam na tej kartce z wydruku)
jutro zapisuję się do osiedlowej biblioteki (oł yeah)
Anuśka jeszcze raz gratki i zdrowia, nudnej ciąży jak tu mówią
Anuśka, Malenq, Pati Belgia, Anastazjaaa, Biedroneczka83, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Lara, piłaś miętę albo herbatkę koperkową? Ja miałam w ciąży dwa razy atak kolki i myślałam, że umrę, okropne to było ale obydwa razy raczej po bokach brzucha, przeszło po herbatkach
Jak się bardzo denerwujesz, to weź taksę i jedź teraz na IP, stres jest niedobryWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 21:56
-
A dziewczynki znów mam pytanie, tym razem nie o odkurzacz ale o pościel do łóżeczka. Mam orześcieradełka nieprzemakalne ,rożki i kocyki i zastanawiam się czy kupować już pościel?
Bo tak oatrzę na to łóżeczko i tak biednie wygląda... Chyba dokupię ten ochraniacz dowiązywany do szczebelków ale nie wiem właśnie co z pościelą. No i szwagierka kupiła dla swojej córci klin - takie coś zamiast poduszki, ale ja kurcze wszędzie czytam żeby jednak kłaść niemowlę zupełnie na płasko...