Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuska ja na poczatku ciazy mialam angine. Leczylam sie domowymi sposobami. Przedewszystkim gorace mleko z miodem i maslem, mozna dodac tez zabek czosnku, ale mnie po nim strasznie brzuch boli. Dotego cebulka z cukrem...i goraca woda z cytryna i imbirem (dziala odkazajaco)no i niestety lozko!
Trzymaj sie!Anuśka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Anuska gardło płuca woda z solą... Pij cis ciepłego z miodem i cytryna i Wit C a na kaszel syrop z cebuli mi zaczyna pomagać bo.się powoli odrywa iii inhalacje mi pomagają.Aaa i oczywiście łóżko bo sił zero
Wszystkim zdrówka i miłego dnia.. Aa plotka mnie też od kaszlu brzuch boli:(
Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Anuska: na gardlo prenalen, do ssania, mi pomoglo i bylo pysznie, poza tym herbata z malinowym i tyle. Bierz od razu, zeby sie nie rozwinelo..
Ja juz na zajeciach, ale dziwnie sie czuje, bo to nie moja grupa, nie zebym sie ze swoja znala, ale twarze znajome.Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku Anuska wspolczuje. Mnie jakos ta grypa oszczedzila i mimo ze w ciazy jestem to przeszlam ja o wiele lagodniej niz moj maz. Jednak teraz sie poprostu panicznie boje zachorowac na cokolwiek bo to okropna meka. W poniedzialek ide na ostatni tydzien do pracy a potem sie bunkruje w domu. Jakby mnie dopadlo takie zapalenie krtani jakie mialam w tamtym roku to bym kazala dziecko z brzucha wyciagnac bo nie dalabym rady inaczej.
-
Dobry wieczór
Nareszcie znalazłam chwilę żeby sie zalogować i poczytać co tam u Was.
Wczorajszy zabieg Kingi przebiegł pomyślnie. Wędzidełko podcięte i języczek uwolniony. Od razu jak opuściła blok operacyjny języczkiem się chwaliłaNiestety nie udaje nam się wciąż przystawić do piersi. Moze jestem zbyt wymagająca, ale jakoś tracę nadzieję na to, że kiedykolwiek zacznie się przystawiać. Ona zasypia momentalnie po tym jak biorę ją na ręce lub przytulam. Ostatnie 2 nocki też były ciężkie. Jakieś biegunki i bule brzucha. Jednak nie kolki.
Lecę podczytać co tam naskroałyścieMalenq, Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:U mnie też nie było i nie ma wysypki, jak Hela mówi tylko kg, nie licząc bólu bioder, pachwin itp
Nie chce krakać i oby to nie to, ale może to ta cholestaza? trzeba by Yasminki zapytać, bo ona to miała z tego co pamiętam?
Ale idziesz dziś do lekarza więc wszystko będzie jasnegłowa do góry!
Miałam małą wysypkę tuż tuż przed porodem. Jakieś 2 dni przed na brzuchu i na rękach. Samo przeszło
Biedroneczka śliczna Lilka
Ojadajcie się dziewczyny chrupkami i wszystkimi tymi smakołykami ile wleziepóźniej raczej post będzie. Laruś, te super warzywka dla męża posiejesz niestety...
W ogóle to się zastanowię czy będę czytać Wasze postysmaka tylko robicie aż muszę sobie podcierać brodę tak jak Kindze
Super Pati że Sebastian już w domkupowodzenia!
Anuśka wrote:Macie jakieś pomysły na leczenie gardła w ciąży? Czy ja mogę brać normalne tabsy do ssania na gardło?
Biedroneczka83, Nieukowa, Anuśka, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dobry dzien
mamy małego tzn 8 miesiecznego kotka Dzasminketo prezent dla tesciowej ale tydzien jest u nas właśnie słodko spi na kanapie heheh
Zuza na basenie z dziadkami a my mamy relaks kremówki i ciepła herbatkaide poczytac co tam dziś naskrobałyscie
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Witam się wieczorowo
Miały być dziś kebaby ale mąż kupił opiekacz do sandwichow bo stary nam się kiedyś przepalil mmm pycha dawno nie jadłam i popijam mirinda
A i mąż łóżeczko złożył nawet zgrabnie mu poszło
Yasminko gratuluje udanego zabiegu, teraz tylko cierpliwości i wytrwałości dla Ciebie i Kinia
Beszka nadal milczy?????
Miłego wieczorku laski!
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Yas, ale ze co? Czego nie moge zjeść? Sałaty? Marchewki?
Jejku, dzis mam spadek energii, wole jakoś tak dziwnie... Właśnie leżymy z R. w lozku i mówimy jak nam słabo i niedobrze.
Heh jakies to zaraźliwe bo pieseł tez spi jak zabityzieeewwwwww
-
Czesc kochane witam na poczatku 25 tygodnia ciazy
niech mi ktoras wyjasni, jak to jest ze niby 6mc skonczylam, a dalej liczy sie jakbym miala jeszcze 2tyg do konca ;P nie ogarniam tej arytmetyki, jak dla mnue ciaza ma 10 miesiecy i wszystko sie prostsze robi
Odpoczywam po konferencji z migrena, prawie caly dzien przespalam i dopiero teraz mi lepiej. Zaraz koncze prasowanie ciuszkow
Aha, dostalam zamowiona dojarke elektryczna z aventuuzywka, ale na prawie pelnej gwaranccji na 2 lat, dalam 150zl. Najwyzej odsprzedam dalej, ale wole miec w razie wu.
Yasmin gratuluje,
Psotka pochwal sie bulkami!
Smoku dzis jakis dzien fastfoodu bo ja zaserwowalam mezowi domowe burgery
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 19:22
Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość