Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A oto i łóżeczko mojej Zofii
A Nieukowa na zdrowieteż lubię burgery, ale niedawno robiliśmy więc stanęło chlebku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 20:33
Anastazjaaa, Nieukowa, Malenq, LaRa, Anuśka, Pati Belgia, Blondik, Biedroneczka83, helenkq, Misi@, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Chce podobne lozeczko, tylko cale biale
mi sie dzis strasznie chce pic. Wyklady przebrnelam. Jutro znowu, ale krocej, po drodze zezarlam kilo slodyczy i to jednego marsa special edition na sile bo mi nie smakowal, ale nie chcialam do domu zaniesc, ukrywam sie, ze tyle zrem
A w domu chlop zrobil kaszanke (ktora jadlam z milion lat temu) ziemniaki i kapustkanz wczoraj, a teraz, po maseczce (w biedrze za 5zyla taki 3 Stopniowa) siedze przed tv i strasznie mnie suszy -
nick nieaktualnyja Was proszę bardzo grzecznie.........STOP o jedzeniu, bo monitor zacznę lizać.....
jak u mnie dietka i o takich rarytaskach mogę pomarzyć....
Beszka?????????????
A co tam u Krokuska?
Nenaa żyjesz? Hela?
A Lili??????????????Krokodylica lubi tę wiadomość
-
A ja patrzę na mma, tak przełączałam programy i sie zatrzymałam.... Straszne to jest, żwlaszcza jak sie laski leja - obrzydliwe !!!!
Ja zażyczyłam sobie popcorn i juz żałuje....... Zgaga mnie dopadła i ciężki żołądek a pozatym śmierdzi w całym mieszkaniu ;(
Rennie juz wyciumkane, wiec mam nadzieje ze noc przeżyje -
Wysublimowane rozrywki Lara
Ja probuje spac ale mlody hasa i mi nie daje
Dolaczam do wolania o Beszke i Lili! Odezwijcie sie, ladnie prosze
Anuska niestety tutaj lezenie i czekanie ci pozostajeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 22:25
-
Hej dziewczyny:-)
Ja oczywiście wczoraj zero odpoczynku. Zadzwonił klient i musiała jechać projekt dogadać. Zeszło sie bardzo... Potem zakupy weekendowe bo w piątek sie nam nie udało, a potem do mamy podskoczylam, potem Wpadłam na pomysł, ze mi sie cannelloni chce i musiałam zrobic i tym sposobem dopiero o 20 w łóżku wylądowałam.... Masakra...
Anusia rób syrop z cebuli i cukru, ja jeszcze miodu dodaje, on naprawdę na kaszel pomaga... Zdrowia...
A tak wogole to wg belly witam sie w 16 tygodniu:-)Misi@ lubi tę wiadomość
-
Hej, ja w lozku, psiak pośrodku chrapie
wstać muszę bo chce jak najszybciej do kościoła iść, przyjść i zalegać w lozku
jakoś tak sie nie wyspalam, wstawałam kilka razy, sny dziwne ehhhh drzemka bedzie musiała być
Miłej i słonecznej niedzieli
Dziewczyny hop, hop!!!
Edit: Pati, gratuluje kolejnego tcWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 08:28
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
witam;) poranne rzyganko zlaiczone, teraz wpierdzielam kanapki z kiszonym ogórkiem;) powiedzcie, czy na poczatku ciązy bolał Was krzyż? mnie boli, wiem, ze jeszcze wczesna ciąża i chyba nie powienien co;( martwi mnie to trochę...boli po całym dniu, wieczorem
-
Cześć, witam się i mogę to powiedzieć.. Wyspałam się! Patryk spadł 6h ciągiem. Powinnam go obudzić ale sama spałam.. Teraz wygrzewa się w pierwszych promykach słońca. U nas piękne słoneczko dzisiaj.
Ja zajadam się ciastem droxdzowym mamy i wygląda na to ze małemu nie szkodzi, jedyna slodycz, na którą mogę sobie pozwolić.. A ciągnie mnie okropnie.
A jabłka? Jadla któraś? Jadłam jabłecznik i tez ok, ale ciekawe jak surowe jabłka..
Piękne łóżeczko smoku
A ciąża faktycznie ta 10 miesięcy, właściwie to 9 skończonychWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 08:45
Nieukowa, Smoczyca1, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Hej, ja w lozku, psiak pośrodku chrapie
wstać muszę bo chce jak najszybciej do kościoła iść, przyjść i zalegać w lozku
jakoś tak sie nie wyspalam, wstawałam kilka razy, sny dziwne ehhhh drzemka bedzie musiała być
Miłej i słonecznej niedzieli
Dziewczyny hop, hop!!!
Edit: Pati, gratuluje kolejnego tc
-
Blondik wrote:witam;) poranne rzyganko zlaiczone, teraz wpierdzielam kanapki z kiszonym ogórkiem;) powiedzcie, czy na poczatku ciązy bolał Was krzyż? mnie boli, wiem, ze jeszcze wczesna ciąża i chyba nie powienien co;( martwi mnie to trochę...boli po całym dniu, wieczorem
-
konwalianka wrote:Cześć, witam się i mogę to powiedzieć.. Wyspałam się! Patryk spadł 6h ciągiem. Powinnam go obudzić ale sama spałam.. Teraz wygrzewa się w pierwszych promykach słońca. U nas piękne słoneczko dzisiaj.
Ja zajadam się ciastem droxdzowym mamy i wygląda na to ze małemu nie szkodzi, jedyna slodycz, na którą mogę sobie pozwolić.. A ciągnie mnie okropnie.
A jabłka? Jadla któraś? Jadłam jabłecznik i tez ok, ale ciekawe jak surowe jabłka..
Piękne łóżeczko smoku
A ciąża faktycznie ta 10 miesięcy, właściwie to 9 skończonychmi położne stad mówiły, ze jak dziecko samo sie nie budzi to go nie budzić w nocy.