Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq Kosia jest przecudowna...
taka słodka księżniczka:-) zakochalam sie... Może jak sie na nią tak zapatrze to może jutro na usg pokaże mięsie córcia;-)
Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati z męskim imieniem nie pomogę...bo u mnie na tapecie było: Tymoteusz, Emanuel, Nataniel, Antoni....
Heheheh Biedra pierwszy raz w życiu takie coś uszyłam....
uuuuuuuuu ja mdłości miałam bardzo krótko....Biedroneczka83, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Witam,Kotka te bułki to wyglądają super... Aż mi się takich zachciało
Malenq Kosia śliczna i jak czas leci juz 1,5 miesiąca...
Nieukowa gratki super zdobyczy.
Ja lezakujac z mężem rozważam imię dla córki wiec jest Lena,maja lub Emilia... Mąż chce Emilia... W sumuevtez mi się podoba.
Pati Nicolas tez fajnie
Maniek
-
nick nieaktualnyjestem za Emilią
tak CZAS zapierdziela..............no mówię Wam, jeszcze wczoraj miałam malego "srajduna" tylko, a dziś mam srajduna co "agguuu", aaaaaaaa", i "egaaaaaaaa" wymawia, a do tego główkę podnosi i przekręca się na boczek.............Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:03
Misi@, konwalianka, Nieukowa, Tamka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Witam,Kotka te bułki to wyglądają super... Aż mi się takich zachciało
Malenq Kosia śliczna i jak czas leci juz 1,5 miesiąca...
Nieukowa gratki super zdobyczy.
Ja lezakujac z mężem rozważam imię dla córki wiec jest Lena,maja lub Emilia... Mąż chce Emilia... W sumuevtez mi się podoba.
Pati Nicolas tez fajnieMANIEK lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:jestem za Emilią
tak CZAS zapierdziela..............no mówię Wam, jeszcze wczoraj miałam malego "srajduna" tylko, a dziś mam srajduna co "agguuu", aaaaaaaa", i "egaaaaaaaa" wymawia, a do tego główkę podnosi i przekręca się na boczek.............Malenq lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Malenqa Kosienka cudowna!
Co do jedzenia to w takim razie czekam
Sokow tez nie moge przelknac.
Jeszcze ponad miesiąc musze się pomęczyć i oby później było lepiej
Misia trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę.
A ja kończę ferie, jutro znów do pracy i strasznie mi się nie chceMisi@ lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Oj na soki tez nie mogę patrzeć bleee.
Jeszcze ponad miesiąc musze się pomęczyć i oby później było lepiej
Misia trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę.
A ja kończę ferie, jutro znów do pracy i strasznie mi się nie chce