Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, Beszka wierze ze będzie dobrze, masz rację nie martw się na zapas, trzymam kciuki.
Dziś nic już słabsza, coś małemu leżało na brzuszku i Stekal:/
Nawał się skończył a do mnie przyszedł laktator medeli.. Hmm.. Trzeba wypróbować
Dobre zegarki nie jest źle dziewczynki
Miłego dnia, u nas zachmurzenie
Anuska, skarbie, leć do giną. Testem się nie przejmuj, beta wyszła, ew. Powtórz betęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 09:21
-
Anuska: trzymam kciuki.
Ol yeah wyslali juz premie, ktora cala chce wydac ma mala no i sobie w nagrode tablet.
zamowie wszystko juz,
a w ogole jestem juz zmeczona, flaki mi pod zebra podchodza, z lozka wstaje jak emeryt, chodzenie spokoNieukowa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Dzin dobry!
ANUSKA- trzymamy kciuki!!!
BESZKA - stracha nam napedzilas! Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok z serduszkiem.
A my dostalismy od znajomych rzeczy dla dziecka w koncu!!!
Ubranek juz napewno nie musze kupowac bo mam od 50 do 68 mnostwo rzeczy.
Do tego: wozek, torba, maxi cosi, 3 spiworki, bujaczek, dostawka do lozka, lozeczko, tona tetrowych pieluch, chusta do noszenia, nosidelko, wanienka, reczniki.
W koncu cos mamTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam się I ja
Kroko Wszystkie Was pozdrawia i trzyma kciuki za Wasona nadal w szpitalu, ale Ktg ok kroplowki juz nie ma więc może jutro wyjdzie.
Ja juz po badaniach bo jutro wizyta, ale mnie ten wypad zmeczyl ledwo chodzę
Pati powodzonka!
Anuska kochana nie denerwuj się, trzymam kciuki kochanie i daj znaćTamka lubi tę wiadomość
-
Lara: ja bym juz nawet chciala, ale to jest bardziej skomplikowane, bo musze miec jak najwiecej spraw zrobionych i to dobrze, zeby potem miec akta do wizytacji, co by startowac w konkursie na wyzsze stanowisko, bo tu moge zdechnac
-
Anuska Trzymam kciuki tak mocno ze az paznokcie mam powbijane trzymaj sie
Beszcze nio jesteśmojej małej tez ostatnio serduszko było 151 uderzen a za chwile 149 ale gin powiedzial ze jak najbardziej wszystko ok
ja sie dze z naszą kicią w domu i mam relakssss ale sie dziś wyspałamzjadłam miche białego serka i dopijam kawke
zstanawiam sie kiedy zacząć prac te ogromne ilości ciuszków jhehe bo pewnie w maju bede znowu prac hehhe -
Biedroneczka83 wrote:Anuska Trzymam kciuki tak mocno ze az paznokcie mam powbijane trzymaj sie
Beszcze nio jesteśmojej małej tez ostatnio serduszko było 151 uderzen a za chwile 149 ale gin powiedzial ze jak najbardziej wszystko ok
ja sie dze z naszą kicią w domu i mam relakssss ale sie dziś wyspałamzjadłam miche białego serka i dopijam kawke
zstanawiam sie kiedy zacząć prac te ogromne ilości ciuszków jhehe bo pewnie w maju bede znowu prac hehhe
Ja nie piore juz. To sa rzeczy po maluchach kolezanki wiec prane tysiac razy a do tego ona je wyprala przed przywiezieniem.
-
ja juz raz mam wyprane, posegregowane i czekaja w workach prozniowych na juz wlasciwe pranie w proszku dzieciecym, potem prasowanie i ukladanie w komodzie
drugie pranie własnie te własciwe mam zamiar wykonac po wizycie u ginki czyli po 12 marca (przed swietami chcialabym miec juz wszystko z głowy)Yasmin lubi tę wiadomość
-
No pojde od 16.03 bo 21go bede szla do lek, a w tym tyg od jutra mam wstrzymana dekretacje ol yeah, a tlumaczac na polski: do piatku nie beda mi dawac nowych spraw
wlasnie po co prasowac? Chyba tylko zeby dobic jeszcze jakies bakterie (o ile to prawda)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:44
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
ja wychodze z zalozenia, ze jesli ja w wymietych ciuchach nie chodze to moje dziecko tez nie bedzie
ale to jest tylko plan, bo wszystko sie zweryfikuje w trakcie
wiadomo e sa ciuszki, ktore nie wymagaja prasowania ale sa i takie co trzeba
dzisiaj jade podbic gwarancje na wozek i przy okazji ten klin kupie do lozeczka -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Beszko mojej małej to i 120biło i lekarze mówili ze jest dobrze...
Groszku 3maj się, wierze ze jest dobrze.....
Ja prasuje, coby mała wiecejkrostek nie miała, a i roztocza gina pod wysoka temp.
No ale to by trzeba zaraz przed wlozeniem prasowac chyba bo przeciez jak sie wyprasuje i wlozy do szafki to sie znowu "syf" nagromadzi w nich. Moze sie myle.
LARA - ja dla siebie nie prasuje praktycznei niczego. Raz w roku moze. A w tych ubrankach ktore dostalam to jest tylko jedna mala koszulka biala na "wyjscia" wiec chyba jedyna rzecz ktora sie gniecie bo reszta to sa miekkie materialy
-
a moja teściowa- pielęgniarka mówi że ciuszków dziecięcych i broń Boże pieluch tetrowych się nie prasuje bo jak wybijamy wszystkie bakterie to dziecko będzie łapało grzyby i jest większa predyspozycja do alergii, więc nie wiem sama
zgredka lubi tę wiadomość