Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie, Anuska - fajnie, ze lekarz cie uspokoil
Dziewczyny, a czy juz po porodzie, w nocy tez sie stanik nosi albo wkladki laktacyjne? No bo skoro w dzien mleko wyplywa i nosi sie wkladki to w nocy tez moze przeciekac, prawda?Anuśka lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Wlasnie, Anuska - fajnie, ze lekarz cie uspokoil
Dziewczyny, a czy juz po porodzie, w nocy tez sie stanik nosi albo wkladki laktacyjne? No bo skoro w dzien mleko wyplywa i nosi sie wkladki to w nocy tez moze przeciekac, prawda?
Ja pamiętam że mi w nocy nawet bardziej przeciekało -
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:Wlasnie, Anuska - fajnie, ze lekarz cie uspokoil
Dziewczyny, a czy juz po porodzie, w nocy tez sie stanik nosi albo wkladki laktacyjne? No bo skoro w dzien mleko wyplywa i nosi sie wkladki to w nocy tez moze przeciekac, prawda? -
Melduje sie po wizycie. Z maluszkiem wszystko ok. Razem z nozkami mierzy okllo15-16cm. Serduszko prawodlowo bije, zoladek tez pracuje, malenstwo bardzo aktywne ale niestety nie chce pokazac co ma miedzy nozkami wiec czekamy dalej. Nadal ulozone jest glowka do gory a nozkami do dolu I dlatego ciezko zobaczyc... ale najwqzniejsze, ze wszystko jest ok. Moje wyniki tez do re:-) pytalam sie czy moge jesc krewetki I powiedzial, ze dobrze wysmazone tak. Nie ma zadnych przeciwwskazan. Na basen tez moge chodzic:-) nastepna wizyta za 5 tygodni bo tak wypada polowkowe. Zdjecie wrzuce na fb bo nie umiem tutaj.
Anuśka, Nieukowa, Yasmin, Misi@, Malenq, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Jasne leci cały czs hehe ja pamietam jak karmiłam małą w nocy prawa piersią a z lewej mi tryskało hehehe i szybko małż przywiózł mi wkładki i stanik
Czyli co? Najlepiej albo spac w staniku albo kupic taka koszule kora ma "stanik" czyli ze mozna wlozyc wkladki tak?
ANUSKA - bardzo mi przykro. Czekamy na ciebie w takim razie.