Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuska brakowało mi Ciebie
Ari super ze nic poważnego
Flipsy mówicie mnie czekoladowe i truskawkowe chyba są w biedronce... A te orzechowe kulki... Yyy nie wiem jakiej firmy tez są super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 14:57
Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość
Maniek
-
a ja zajadam sie truflami, ohhh jak ja je uwielbiam
kupiłam truskawki - mrozone ofkors - beda na wieczór
Wam tez jest tak ciepło? ja chodziłam dzis po Biedrze bez kurtki, w krotkim rekawku i jeszcze mi bylo goraco... wgle nie ubiore nic z dlugim rekawem pod kurtke bo sie zapoce na amentoBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Ja od czterech dni zajadam się truskawkami ummm
Ogólnie moja chata wygląda jak po wojnie, nie mam siły sprzątać, tylko ogarniam z wierzchu i mogę spać całe noce i dnie, a w poniedziałek kończą ske ferie i trzeba do robotynwracac bleeee
Arienko super ze to nic powaznego -
tak, Smoku, miałam lezec.... ale....
musiałam pojechac do przychodni ortopedycznej, zawiezc skierowanie od gina... no i cale szczescie ze pojechałam, bo okazało sie ze musze isc do rodzinnego lekarza zeby rodzinny mi wypisal skierowanie na nfz, a dodoatkowo okazalo sie ze rozmawiajac z baba przez telefon w poniedziłałek idiotka wgle mnie nie zapisala
przy okazji podjechałam zobaczyc co na ogrodku sie dzieje i po drodze do Biedry
kupiłam nasionka rzodkiewek, szczypiorków, sałat i innych do posadzenia
ale juz własnie ide lezec
ciekawe jak tam Kinga? Yas daj znac jak poszedł zabieg!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:21
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Jej jak was czytam to zazdroszczę, ja jestem uziemiona.. O tym jedzeniu, chrupkach, truskawkach, slodyczach.. Mogę pomarzyć.. Mama jest, to wyszłam na spacer z Tymkiem, wariuje w domu.. A dziś tak pięknie było..
Super Ari, że to tylko toWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 16:36
helenkq, Tamka, justta lubią tę wiadomość
-
Hejo po robocie, po drodze zapisalam sie do osiedlowej biblio (jaram sie, od razu wypozyczylam od razu 3) a w domu czekal na mnie schaboszczak ziemniaki tluczone i kapucha zasmazana mniam
Zaraz zabiore sie za okno, u nas piekna pogoda, slonecznie cieplo..
Mmm nie jedzcie tych flipsow i innych paskudztw..
ja sobie dzis kupilam siemie lniane, musli (niestety niezbyt zdrowr, acz bez cukru i syropu gluk), platkia jaglane i otreby orkiszowe, a potem zjem z tego packe z mlekiem
Mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 16:41
-
Zgredka cały tydzień zdrowo się odzywiam wątrobka, brokuły i, pierogi ze szpinakiem owoce i soki warzywne to w weekend chociaż pojemności chipsów, flipsow i innych
A w sumie to pizze tez bym zjadła mam smak na smieciowkiYasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Sprzeciw! Nasze bąki przeciez tez jedza to co my. Ja w ogole sie martwie, ze zarzucajac ja slodkim przyzwyczaje ja do tego smaku i bedzie grubaska (jak mama). Sama oczywiscie nie jestem lepsza dzis szamnelam 3 Ciastuchy owsiane (a wiadomo kupne to sztuczne).
Pizz mniam
Umylam okno i tera leze, zabiore sie moze za ksiazke. -
ja opycham się kaszanka z cebulką uzupełniam żelazo... Ze mam katar jak stąd do tamtad i smaku nie czuje to wszystko mogę sobie teraz wmówić.... Wysłałam mamę po orzechowe chrupki... Kupiła płatki śniadaniowe ;( ale chęci były
Banki na plecach czarne, gile po kolana i kaszel... Nie mam.porównania... Przynajmniej piękne słońce było ...
Yyy czy dziś imieniny obchodzi nasz forumowy Leos? Jeśli tak to wszystkiego dobregoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 18:08
justta lubi tę wiadomość
Maniek
-
To i ja się przyłączam do życzeń jeśli nasze Leoski dziś imieninki mają!
A Maniek zdrówka życzę!
Taaa kaszanke tez lubię...miałam przedwczoraj.
A dziś pierogi ale liczę ze mąż jakiegoś kebaba kupi
Beszko hop hop odezwij.sie!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 18:19
-
MANIEK BANKI!!!!
kurde nie chce krakac ale jak w 20tyg trafiłam do szpitala z goraczka i moj gin zobaczył banki to miałam opier jak 150
w ciazy podobno nie wolno baniek i nie bede was straszyc ale nie wolno przynajmniej w pierwszej polowie kategorycznie! -
Hejka kochane
Konwalianko ja pije inkę tylko bez mleka jak na razie, bo robię próbę bez nabiału, chce zobaczyć czy małemu przejdą te gazy bolące
Maniuś nawet nie orientuję się jeszcze kiedy będzie miał imieniny ten nasz mały Leoś, ale za życzenia dziękujemy i się uśmiechamy przez sen do cioteczek
Ja nie mam poduszki klina ale w łóżeczku mam podkład pod materacyk z ręcznika zrobiony i główka jest wyżej, może też sobie kupie ten klin, hhhmmmm
Miłego weekendu dziewczynkizgredka, Malenq lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Biedronko, a jak Zuzia zareagowała na wiadomość o siostrzycce????
Pewnie szczęśliwa jest!
chodzi mówi ze sie cieszy bo marzyła o siostrzyczce
przytula sie do brzucha i mówi moja Lili kochana
Malenq lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:tak, Smoku, miałam lezec.... ale....
musiałam pojechac do przychodni ortopedycznej, zawiezc skierowanie od gina... no i cale szczescie ze pojechałam, bo okazało sie ze musze isc do rodzinnego lekarza zeby rodzinny mi wypisal skierowanie na nfz, a dodoatkowo okazalo sie ze rozmawiajac z baba przez telefon w poniedziłałek idiotka wgle mnie nie zapisala
przy okazji podjechałam zobaczyc co na ogrodku sie dzieje i po drodze do Biedry
kupiłam nasionka rzodkiewek, szczypiorków, sałat i innych do posadzenia
ale juz własnie ide lezec
ciekawe jak tam Kinga? Yas daj znac jak poszedł zabieg!!!! -
Jussta: i to jest mysl, zwykly recznik jako podporka albo co innego, a nie od razu klin bede kupowac
gdzie jeszcze tylu rzeczy nie mam.
Mialam isc na silke i wrocic z moim ktory poszedl tam wczesniej a fit i saune ale padlam jak trup i juz mi sie przeciez nie oplacamoze pojdr po niego po prostu, zeby sie przejsc
justta lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Zgredka cały tydzień zdrowo się odzywiam wątrobka, brokuły i, pierogi ze szpinakiem owoce i soki warzywne to w weekend chociaż pojemności chipsów, flipsow i innych
A w sumie to pizze tez bym zjadła mam smak na smieciowki