Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Psotka ja się zapakowałam normalnie, po prostu kupiłam drugi dezodorant, kapci też mam więcej, itd.
Ja się dziś kompletnie nie wyspałam.
Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka, zrobiła mi sama w prezencie literki "ZUZIA" do powieszenia, w moich ulubionych kolorach, piękne! Teraz zastanawiam się gdzie je powiesić.
Koło południa ma być położna, zobaczymy co ten jej śmieszny detektor dzisiaj pokaże...Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Nieukowa jaki power? Musiałam jechać bo ostatnio wyszło mi białko w moczu i miałam powtórzyć badania wiec to przymus a sama psami jestem więc siłą wyższa. Ale ledwo ledwo dałam rade, Zośka juz chyba nisko jest.
Zgredka a mój to nawet jak mogłam się seksic to nie chciał mówi ze córki atakował nie będzie
No to teraz lezakowanie -
Hej
Mi wedlug belly 53 dni zostaly. Wow
Dobra, mam prawie wszystko do troby, jedynie koszul brakuje ale jedna musi dojsc a drugiej musze skrocic rekawy i jakis rozpierdak z przodu zrobic.
Wymienilam dzisiaj w rossmanie ten stanik do karmienia. Kupilam wczesniej 85D i byl taki idealny czyli z wkladka juz troche ciasnawo. Wiec pomyslalam ze wymienie na 85E no i teraz jest chyba za duzy, chyba ze mi jeszcze cyce wywali po porodzie. No nic, to i tak tylko taki probny stanik do szpitala i na pierwsze 2 tyg, potem kupie jakis lepszy i dopasowany.
A mi sie akurat od jakiegos tygodnia bardzo seksiura chce. Wczesniej nic mnie nie ruszalo a teraz bym zbalamucila mojego ale na przyklad wczoraj akurat przyjechal pozo padniety z nart i do tego pokklocony z ojcem no to wiedzialam ze nic z tego. Ehhh -
nick nieaktualny
-
Mamy jutro jechac do Polski na tydzien ale kurde moj tato sie rozchorowal,boli go gardlo, glos ma taki ze go prawie nie poznalam i lekka goraczke. Idzie dzisiaj do lekarza. I teraz nie wiem co robic
. Troche licze na to, ze jesli juz oboje bylismy z mezem chorzy to nas nic nie wezmie drugi raz ale w sumie tak to nie dziala
oc robic co robic ???
TAMKA do ktorego szpitala idziesz rodzic? Bo jakbym zaczela rodzic to musze wiedziec gdzie jechac, chociaz nei wiem czy to tak sobie mozna wtedy wybrac szpital.
-
Hej moje kochane gangstereczki:-)
Wpadam sie przywitac... przez ten nowy projekt moj czas sie bardzo skurczyl:-) ale czytam Was w miare na biezaco...
Milego dnia laski:-)
P.s jade dzis kupic spodnie ciazowe bo nic na mnie nie wchodzi juz. Umowilam sie z mama na 14 wiec mi troche doradzi:-) -
PsotkaKotka wrote:Mamy jutro jechac do Polski na tydzien ale kurde moj tato sie rozchorowal,boli go gardlo, glos ma taki ze go prawie nie poznalam i lekka goraczke. Idzie dzisiaj do lekarza. I teraz nie wiem co robic
. Troche licze na to, ze jesli juz oboje bylismy z mezem chorzy to nas nic nie wezmie drugi raz ale w sumie tak to nie dziala
oc robic co robic ???
TAMKA do ktorego szpitala idziesz rodzic? Bo jakbym zaczela rodzic to musze wiedziec gdzie jechac, chociaz nei wiem czy to tak sobie mozna wtedy wybrac szpital. -
Jeny kotka ma torbe, a ja nie mam ani jednej rzeczy do torby, choc podejrzewam, ze najwazniejsze beda tam moje zwloki. Wszystko mam w domu u mamy, bo zamowilam w tamtejszym sklepie. Bede miec dopiero po swietach, mam nadzieje, ze do tego czasu nie urodze
-
Zgredka, raczej nie urodzisz bo numer na liście zobowiązuje
Nie wychylaj sieczemu piszesz o swoich zwłokach? Chyba nie bedzie tak zle hehe
Pati, udanych zakupówPati Belgia lubi tę wiadomość
-
PATI - mieszkam w Niemczech.
ZGREDKA - bo jade prawdopodobnie jutro do Polski na tydzien i chce poprostu na wszelki wypadke zabrac ze soba juz taka torbe gdyby mi przyszlo rodzic w Pl. Ale ze sztuccami i papierem toaletowym to juz kurde przesada. Naprawde nie ma tego w szpitalu??? bez jajPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Psotka, nie byłaś nigdy w naszym krajowym szpitalu? Zreszta czy byłaś czy nie to zawsze lepiej mieć swoje sztućce czy talerz. A jesli to dla Ciebie problem i ciężar to mozna kupić plastikowe
Widocznie w niemieckich szpitalach jest większy luksus, ważniejsza sprawa jest dla mnie opieka lekarska niż zastanawianie sie czy mam zabrać ze sobą talerz i sztućce czy papier toaletowy. -
LaRa wrote:Psotka, nie byłaś nigdy w naszym krajowym szpitalu? Zreszta czy byłaś czy nie to zawsze lepiej mieć swoje sztućce czy talerz. A jesli to dla Ciebie problem i ciężar to mozna kupić plastikowe
Widocznie w niemieckich szpitalach jest większy luksus, ważniejsza sprawa jest dla mnie opieka lekarska niż zastanawianie sie czy mam zabrać ze sobą talerz i sztućce czy papier toaletowy.
No cale szczescie nei bylam w zadnym jeszcze szpitalu, dlatego nie wiem jak to wyglada. -
Ja tez nigdy wczesniej w szpitalu nie lezalam dopiero niedawno byl moj pierwszy raz.
Sztućce hmm chyba sa u mnie są w szpitalu ale ja miałam swoje dla własnego komfortu, papier tez jest ale rolkę spakowalam na wszelki wypadek. No wiadomo ręczniki, kapcie,klapki pod prysznic,kosmetyki, koszule, podkłady...według listy Yasminowej bodajżeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:14
Yasmin lubi tę wiadomość
-
do szpitala dla siebie i dziecka wzięłam - przydało się:
Dla dziecka:
pieluszki
chusteczki nawilżane
Dla siebie:
osobiste środki czystości/kosmetyki
Podkłady na łóżko np tena bed
podkłady poporodowe te z belli 2 paczki
Klapki + klapki pod prysznic
szlafrok
koszukli do karmienia + 1 do porodu sn stara do wyrzucenia, do cc nic
Kubek, talerzyk sztućce
woda mała z dziubkiem + duża do przelania do małej butelki. niegazowana
2 saszetki tantum rosa po porodzie sn + atomizer
coś słodkiego do porodu sn
majty poporodowe (używane w tajemnicy przez ordynatorem)
ładowarka książka
szare mydło
papier toaletowy
2 ręcznikiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:44
-
ja tez nie leżałam ale byłam odwiedzająca, wiec widziałam ze każdy pacjent ma swoją rolkę papieru, talerz, kubek i sztućce, kapcie, pidzame i dres...
Jedynie chyba w prywatnych wypasionych szpitalach wszystko jest dostępne, chociaż tez nie wiadomo.
Ja na liście do szpitala mam to wpisane wiec bez ględzenia spakuje