X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka ja się zapakowałam normalnie, po prostu kupiłam drugi dezodorant, kapci też mam więcej, itd.

Ja się dziś kompletnie nie wyspałam.
    Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka, zrobiła mi sama w prezencie literki "ZUZIA" do powieszenia, w moich ulubionych kolorach, piękne! Teraz zastanawiam się gdzie je powiesić. :D
    Koło południa ma być położna, zobaczymy co ten jej śmieszny detektor dzisiaj pokaże...

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski

a ja też mam grzyba i chyba przez lutkę, ale całe szczęście jeszcze dwa tygodnie i nic nie trzeba będzie pchać :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zostalo 59 dni :/ i pekam.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari, polecam clo(trimazolum) :) ulga niesamowita :)
    Zgredka ja tez pękam ;( boje sie jak cholera!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa jaki power? Musiałam jechać bo ostatnio wyszło mi białko w moczu i miałam powtórzyć badania wiec to przymus a sama psami jestem więc siłą wyższa. Ale ledwo ledwo dałam rade, Zośka juz chyba nisko jest.
    Zgredka a mój to nawet jak mogłam się seksic to nie chciał mówi ze córki atakował nie będzie :D
    No to teraz lezakowanie :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Mi wedlug belly 53 dni zostaly. Wow

Dobra, mam prawie wszystko do troby, jedynie koszul brakuje ale jedna musi dojsc a drugiej musze skrocic rekawy i jakis rozpierdak z przodu zrobic.
    Wymienilam dzisiaj w rossmanie ten stanik do karmienia. Kupilam wczesniej 85D i byl taki idealny czyli z wkladka juz troche ciasnawo. Wiec pomyslalam ze wymienie na 85E no i teraz jest chyba za duzy :/, chyba ze mi jeszcze cyce wywali po porodzie. No nic, to i tak tylko taki probny stanik do szpitala i na pierwsze 2 tyg, potem kupie jakis lepszy i dopasowany.

A mi sie akurat od jakiegos tygodnia bardzo seksiura chce. Wczesniej nic mnie nie ruszalo a teraz bym zbalamucila mojego ale na przyklad wczoraj akurat przyjechal pozo padniety z nart i do tego pokklocony z ojcem no to wiedzialam ze nic z tego. Ehhh

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow no to niedlugo bedziecie mialy swoje szczescia na swiecie ;)
    Dziewczyny teraz w diagnostyce jest promo na pakiet ciazowy za 99 zl zamiast 270 zl. Ja juz mam akuratvte badania zrobione, ale moze Was zainteresuje ;)

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy jutro jechac do Polski na tydzien ale kurde moj tato sie rozchorowal,boli go gardlo, glos ma taki ze go prawie nie poznalam i lekka goraczke. Idzie dzisiaj do lekarza. I teraz nie wiem co robic :(. Troche licze na to, ze jesli juz oboje bylismy z mezem chorzy to nas nic nie wezmie drugi raz ale w sumie tak to nie dziala :( oc robic co robic ???

TAMKA do ktorego szpitala idziesz rodzic? Bo jakbym zaczela rodzic to musze wiedziec gdzie jechac, chociaz nei wiem czy to tak sobie mozna wtedy wybrac szpital.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje kochane gangstereczki:-)

Wpadam sie przywitac... przez ten nowy projekt moj czas sie bardzo skurczyl:-) ale czytam Was w miare na biezaco...

Milego dnia laski:-)
    P.s jade dzis kupic spodnie ciazowe bo nic na mnie nie wchodzi juz. Umowilam sie z mama na 14 wiec mi troche doradzi:-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Mamy jutro jechac do Polski na tydzien ale kurde moj tato sie rozchorowal,boli go gardlo, glos ma taki ze go prawie nie poznalam i lekka goraczke. Idzie dzisiaj do lekarza. I teraz nie wiem co robic :(. Troche licze na to, ze jesli juz oboje bylismy z mezem chorzy to nas nic nie wezmie drugi raz ale w sumie tak to nie dziala :( oc robic co robic ???

TAMKA do ktorego szpitala idziesz rodzic? Bo jakbym zaczela rodzic to musze wiedziec gdzie jechac, chociaz nei wiem czy to tak sobie mozna wtedy wybrac szpital.
    Psotka a w jakim kraju mieszkasz?

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny kotka ma torbe, a ja nie mam ani jednej rzeczy do torby, choc podejrzewam, ze najwazniejsze beda tam moje zwloki. Wszystko mam w domu u mamy, bo zamowilam w tamtejszym sklepie. Bede miec dopiero po swietach, mam nadzieje, ze do tego czasu nie urodze

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, raczej nie urodzisz bo numer na liście zobowiązuje :)
    Nie wychylaj sie :) czemu piszesz o swoich zwłokach? Chyba nie bedzie tak zle hehe

Pati, udanych zakupów :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PATI - mieszkam w Niemczech.

ZGREDKA - bo jade prawdopodobnie jutro do Polski na tydzien i chce poprostu na wszelki wypadke zabrac ze soba juz taka torbe gdyby mi przyszlo rodzic w Pl. Ale ze sztuccami i papierem toaletowym to juz kurde przesada. Naprawde nie ma tego w szpitalu??? bez jaj

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, nie byłaś nigdy w naszym krajowym szpitalu? Zreszta czy byłaś czy nie to zawsze lepiej mieć swoje sztućce czy talerz. A jesli to dla Ciebie problem i ciężar to mozna kupić plastikowe :)
    Widocznie w niemieckich szpitalach jest większy luksus, ważniejsza sprawa jest dla mnie opieka lekarska niż zastanawianie sie czy mam zabrać ze sobą talerz i sztućce czy papier toaletowy. :P

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok torba zrobiona! Tzn. jedna torba z zamkiem z moimi rzeczami poporodowymi, druga to reklamowka z rzeczami do porodu a trzecia tez wielka reklamowa z rzeczami dla malego. Potem upchne to wszystko moze jakos w jedna wielka walizke poprostu. Uff :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Psotka, nie byłaś nigdy w naszym krajowym szpitalu? Zreszta czy byłaś czy nie to zawsze lepiej mieć swoje sztućce czy talerz. A jesli to dla Ciebie problem i ciężar to mozna kupić plastikowe :)
    Widocznie w niemieckich szpitalach jest większy luksus, ważniejsza sprawa jest dla mnie opieka lekarska niż zastanawianie sie czy mam zabrać ze sobą talerz i sztućce czy papier toaletowy. :P

No cale szczescie nei bylam w zadnym jeszcze szpitalu, dlatego nie wiem jak to wyglada.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nigdy wczesniej w szpitalu nie lezalam dopiero niedawno byl moj pierwszy raz.
    Sztućce hmm chyba sa u mnie są w szpitalu ale ja miałam swoje dla własnego komfortu, papier tez jest ale rolkę spakowalam na wszelki wypadek. No wiadomo ręczniki, kapcie,klapki pod prysznic,kosmetyki, koszule, podkłady...według listy Yasminowej bodajże :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:14

Yasmin lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

A donację krwi pępowinowej trzeba zadekować?? Czy jeśli się nie mrozi dla siebie to sami oddają? Powiem szczerze, ze sama nie wpadłam na to żeby ją przekazać dla potrzebujących a szkoda ogromna :( można było ją wykorzystać :(

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do szpitala dla siebie i dziecka wzięłam - przydało się:
    Dla dziecka:
    pieluszki
    chusteczki nawilżane

Dla siebie:
    osobiste środki czystości/kosmetyki
    Podkłady na łóżko np tena bed
    podkłady poporodowe te z belli 2 paczki
    Klapki + klapki pod prysznic
    szlafrok
    koszukli do karmienia + 1 do porodu sn stara do wyrzucenia, do cc nic
    Kubek, talerzyk sztućce
    woda mała z dziubkiem + duża do przelania do małej butelki. niegazowana
    2 saszetki tantum rosa po porodzie sn + atomizer
    coś słodkiego do porodu sn
    majty poporodowe (używane w tajemnicy przez ordynatorem)
    ładowarka książka
    szare mydło
    papier toaletowy
    2 ręczniki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:44

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez nie leżałam ale byłam odwiedzająca, wiec widziałam ze każdy pacjent ma swoją rolkę papieru, talerz, kubek i sztućce, kapcie, pidzame i dres...
    Jedynie chyba w prywatnych wypasionych szpitalach wszystko jest dostępne, chociaż tez nie wiadomo.
    Ja na liście do szpitala mam to wpisane wiec bez ględzenia spakuje :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 593 594 595 596 597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ