Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Witam sie z Wroclawia. Wyjechalismy o 5:30 a wstalismy o 4:30 bo oboje spac i tak nie moglismy. Ja przez zgage i ciagle bole jakiejs czesci ciala. Kurcze okazalo sie ze mami jest gorzej zamiast lepiejwiec probuje jak najmniej kontaktu z nia miec ale w jednym domu to ciezko
.
LARA - to lipa chyba troche co? Czy bardzo chcesz sn? Bo tak to w sumie nie wiadomo do konca na czym stoisz?
Mnie jak ludzie widza to mysle za to ze zaraz bede rodzic...
-
dokladnie tak, na darmo...
zaraz na szybko odkurze, przemyje podlogi i ze wskazania lekarskiego ide lezec...
ehhhh mam dosyc tych doktorkow
Psotka, sama nie wiem na czym stoje - serio... mowilam debilowi ze bol spojenia mam od 20 tc, nie to ze teraz... rozlozyl rece i tyle...
no nic... poczekam na wizyte u ginki w czwartek i wtedy moze bede wiedziec cos wiecej
pozatym w czwartek pobiera mi juz tego GBS-a a ja mam nadal stan zapalny po tej lutce ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 11:05
-
A ma ktoś numer tel do Tamki? Bo ja nie mam, ale mam nadzieję że jakiś kontakt będzie z nami mieć?
Chyba pójdę poprasować, muszę małej dać do zrozumienia że ma jutro wychodzić.
A tak serio to mam taką stertę uzbieraną że pasuje się za to zabrać.
Może wieczorkiem pojedziemy od bratowej przywieźć wozidło.
Smoku na różowej Cię przywołują. -
nick nieaktualny
-
Yas, kaze przekazac wszystkim "hello"
caly dzien Kinga wisi na cycu, ucza sie karmic
Yas, ma znow problemy zdrowotne ale to napisze jak sie dostanie do kompaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane:-)
Ale naskrobalyscie:-)
Lara wspolczuje lekarza debila. Tak jak powiedzialas, niech sobie wacka obandazuje...
Biedronka sliczny brzucholek:-)
Kroko kochana ja codzien sprawdzam czy moze jestes juz na porodowce:-)
Tamka co u Ciebie? Moze Ty juz na porodowce jestes:-)
Ja po.wczorajszym grilu przejedzona jestem do tej pory ale udalo mi sie z tata wsadzic agrest I porzeczke czerwona bo kupilam juz takie 60 cm. No I salate juz posialam I pietruszke zielona:-) w nastepny weekend reszta:-)
Milego dnia kochane:-)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Kroko kochana ja codzien sprawdzam czy moze jestes juz na porodowce:-)
Haha jak się mojej małej wcześniej śpieszyło tak teraz cisza.
Kotka okna to mi ma jutro teściowa pomyć, ja się za to nie biorę.Ruszam się jak wieloryb wyrzucony na brzeg więc nie ogarnę.
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
MALENQ ależ ja w ogóle się nie śpieszę
to ja a Zośka nie wiem co ma w planach
kroko dzięki, że powiedziałaś że mnie wołają bo nie ogarniam
A ortopedzi to największe pipipi......rzadko zdarza się jakiś spoko.
Ehhh a mnie znów coś na dole boli jak chodzę...chyba pójdę spać!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Haha jak się mojej małej wcześniej śpieszyło tak teraz cisza.
Kotka okna to mi ma jutro teściowa pomyć, ja się za to nie biorę.Ruszam się jak wieloryb wyrzucony na brzeg więc nie ogarnę.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
tak jest!!!! Zuzia sama bedzie wiedziała kiedy
charakterek po kims przeciez musi miec
a tak serio, to im dluzej w brzuszku tym lepiej
jejku jest tak pieknie za oknem, ze chyba zaraz smigniemy na ogrodek - tak poprostu usiasc w slonku - wiosna!!!Krokodylica, zgredka lubią tę wiadomość
-
juz wrocilam z wypadu na ogrodek
słonko pieknie swieci, nic tylko sie zabrac za prace sezonoweaz mnie korciło
jeden zólty krokusik mi sie pokazala na reszte czekam
obiadek, prysznic i łózkotaki jest plan
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
A ja jeszcze w robocie, bo moj bedzie dluzej, a marudzil, zebysmy wrocili razem, w sumie jest goraco to lepiej poczekac niz zdychac z goraca w tramie, a mam jeszcze kanapke. Ale juz ledwo sapie i... strasznie mnie gazuje (na szczescie kolega z pokoju juz poszedl do domu).
Przespaceruje sie po korytarzach to moze mi ulzy -
My po lekarzach, bosz zeszlo mam się 3h! W każdym razie mój Patrick nabrał juz ciała i waży, uwaga.. 3900, kawał chłopa
ogólnie bez zastrzeżeń, wg. Lekarza rewelacyjne się rozwija, zupełnie ponad normę i nie wygląda na wcześniaka. Neurologiczne, ortopedyczne wygląda ok. Oczywiście czeka nas jeszcze wycieczka do.. Okulisty, usg bioder, usg brzuszka.. No i była dziś morfologia i bilurbina, bo mały ma żółty brzuszek. Fajny lekarz, aa i oczywiście zachęca do szczepień, ta szczepionka 5w 1, w ramach wczesniactwa możemy nieodpłatnie zaszczepic na pneumokoki i rota, tego drugiego raczej nie przewiduje..
Jak Tamka?Misi@, Malenq, Krokodylica, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość