Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem, jestem ale nie na porodówce jeszcze
na razie konsylium radzi, co to ze mną zrobić. Z mojego szpitala mnie odesłano, okazuje się, że taki przypadek jak ja to tylko w jednym szpitalu we Wrocławiu mogą obsłużyć.
Jestem po usg, po ktg, po badaniu palpacyjnym i tak: mały waży 3300, na razie szyjka się nie skraca mocno ale na ktg wyszły skurcze... Tętno młodemu skacze... Jutro porobią mi badania i będzie konsultacja z profesorstwem z oddziału hematologii, niemal na pewno będzie cesarka tylko pytanie kiedy i jakie znieczulenie.
Lara, nie znoszę ortopedów, żadnego porządnego nie spotkałam nigdywspółczuję ale wiesz - mnie też okropnie boli krocze i spojenie, a wszystko jest ok...
Ściskam Was wszystkie mocno i obiecuję dawać znać co i jak z namiBiedroneczka83, Malenq, Misi@, Smoczyca1, LaRa, Nieukowa, Krokodylica, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamus, dobrze ze sie odezwalas
trzymaj sie i dawaj znac
A co do bolu spojenia, to przechodzę masakrę, mam nadzieje ze ginka coś na to poradzi bo twierdzi ze tak nie powinno być, a innego zdania jest ortopeda, wg niego to normalne ze mnie napie****la ;( -
Tamka, na pewno sie wami dobrze tam zajma. tzrymam kciuki!!!!
Malenqu, dziekuje za link.
a co do usg brzuszka, to ja kazdemu z mych dzieci robilam prywatnie. w taki sposob dowiedzielismy sie, ze Jam ma wade nerek.
no i witam sie zapracowana i zabiegana dzisiaj
wg norweskich lekarzy zaczynam dzis 38 tc wiec ciaza donoszona
w pt. mam wizyte w szpitalu, ale nie chodzi o kontrole, tylko o omowienie mojego poprzedniego porodu, raporty i moj plan porodu...
dzis na wizycie u poloznej byl moj maz ze mnazadowolony bardzo, bo polozna i na niego zwracala uwage
pytala co mysli i co czuje
te wizyte w pt.mamy z szefowa kliniki polozniczej - wiecie ze tutaj taka szefowa jest polozna i to ona zarzadza calym zespolem - lekarzmi tezsuper
dzowniac umowic sie na piatkowa wizyte smiala sie, abym tylko doczekala
nei wiem co jej moja polozna przez tel. powiedziala, ale ja sie jeszcze nie wybieram rodzic
(mimo ze mam juz dosc)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 17:15
Krokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Ufff... Macham z l nowej szkoly rodzenia. Czekam na polozna, z ktora mam pogadac o tym, czy mi przysluguje druga szkola na nfz z powodu rozwiazania poprzedniej... Ma byc 17:30.
Mialam chwile po pracy to nawiedzilam pare sklepowdzis na warsztacie zabawki plus jeden ciuszek 74
No i znaczek do samochod7 'dziecko e aucie'...
Lara a moze inny ortopeda by poradzil? Mnie w 20tc z kwitkiem odeslal gin, jak narzekalam na bol wnstawir biodrowym. Ovzywiscie dalej pobolewa, no ale 'to normalne w ciazy ze boli'... Powinni tym lwkarzom robic jakas symulacje bolu pacjenta, zanim palna cos glupiego.
Mam nadzieje ze Yas nie wrocil toczen
Tamka to kciukam za konsultacje hematologiczna, oby nie naradzali sie tak dlugo, ze zdazysz zajsc w kolejna ciaze
-
Zgredko, podczas leżenia niestety tez - jest moment ze strasznie piecze...
Ten osioł tak mnie dzis ponaciskal, ze jest mi jeszcże gorzej, ale juz nie narzekam, bo i tak mi nic ńie pomoze
Spróbuje sie zdrzemnąć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 17:49
-
Larka współczuję mnie tez boli spojenie właściwie już wszystko pachwiny i biodra tez ale tak mocno to od niedawna i niestety moja gin tez mówi ze to normalne
Kroko a Ty co tak cicho siedzisz? Prasowanie Cię tak wciągnęlo?
Nieukowa Powodzenia i przyjemności w nowej szkoleWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 17:35
-
Dziękuję dziewczynki za słowa wsparcia
Laruś, ogromnie współczujęto mnie aż tak nie boli
Beszko, w PL by nie przeszło żeby położna zarządzała zespołem. Uważam, że przy zdrowej ciąży to jest super rozwiązanie
Co do moich odczuć odnośnie cc to zapytał mnie nawet dzisiaj pan profesor co ja na to, bo niektóre kobiety traktują cc jak osobistą porażkę. A ja mu powiedziałam to, co myślę - chciałam rodzić naturalnie ale najważniejsze jest dla mnie zdrowie małego i moje więc ufam ludziom, którzy się na tym znają
Nie znoszę szpitali...juz bym chciała do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 17:39
Smoczyca1, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Kroko a Ty co tak cicho siedzisz? Prasowanie Cię tak wciągnęlo?
Nie, poprasowalam tylko troche, teraz leze z nospa, podbrzusze boli jak wsciekle i sa jakies skurcze, ale nieregularne.
Maz pojechal sam po wozidlo do bratowej, bo ja nie ogarniam. -
witam, Tamuś, Kroko, Smoczku trzymam za was kciuki.
Lara współczuje takiego "specjalisty" i faktycznie niech sobie wacka obandarzuje debil jeden.
ja się dziś średnio czuję więc wzięłam wolny dzień...dobrze że piękne słońce to optymizmem mnie napawa..
Miłego wieczoru brzuchatki
Nieukowa lubi tę wiadomość
Maniek
-
Oj Kroko współczuję
ale dobrze lez! Ja też leżę bo jak chodzę to kluje mnie strasznie na dole, mega napieranie Zośki...
Maniek trzymaj trzymaj
A mój to już od tygodnia z nosidelkiem w aucie jeździ
Właśnie Maniek Przepraszam nie zauważyłam Gratuluję 20 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 19:28
Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość