X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Larka a nie miałaś na godzinę? Tylko jak kto przyjdzie? To współczuję czekania :/
    a starszemu państwu mogłaś powiedzieć ze jak juz państwo zauważyli to przepuścicie mnie w kolejce :)
    Heh ja też ograniczylam kontakty do maksimum a ze jestem w ciąży to malz nie nalega :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 09:08

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, muszę swoje odsiedzieć, jedynie na godzinę to miałam być w rejestracji, a juz mnie tyłek boli, mała kopie i przestawia mi wnętrzności, a lekarz przyjmuje 3 osoby na h.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra... szczerze współczuję!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi ja mam te windi...dobre są, a dźwięki przy tym i śmiechu.... Polecam, termometrem to nie to samo......
    Lara ja bym powiedziała, ze nie w ciąży a arbuza zjadlam tylko.....

Konwi moja położna mówiła zemdzieci często nie tolerują albo koperku albo rumianku, moja rumianku do picia nie może, bo wymioty ma....

Mam nadzieje ze u Lili wszystko dobrze .....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 09:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Niestety, muszę swoje odsiedzieć, jedynie na godzinę to miałam być w rejestracji, a juz mnie tyłek boli, mała kopie i przestawia mi wnętrzności, a lekarz przyjmuje 3 osoby na h.
    A nie możesz bez kolejki???? Idx do rejestracji i powiedz, ze mała daje poppalic ....

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie juz bardzo długo Lili się nie odzywa. Mam nadzieje ze jakoś sobie radzą. I na pewno głowy do tego nie ma, wysyłamy telepracy czynię dobre fluidy <3

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziem dobry!
    Malenqa Kosdia slicznosci ;), a jak potrafi ladnie naprezyc nozki ;)

Lara no to chyba sie naczekac, ech jestes w ciazy, szkoda, ze nie mozesz w zwiazku z tym wejsc poza kolejka :/

Tamka trzymam kciuki za akcie :D

Neukowa mam nadzieje, ze bedziesz dzis sie lepiej czuc!
    Milego dnia zycze:)

Malenq lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, jedynie kto poza kolejnością jest przyjmowany to kombatanci..... Ciężarnych nie uwzględniono ;(
    Pomęczę sie tak czy siak bo jak ktos wejdzie to następni juz drzwi okupują, wiec serio musiałabym wojnę stoczyć i wtedy jako kombatant wejść.... Najgorsze to to ze praktycznie są tu same babki.... Prędzej facet cię wpuści niż kobieta.... Przykre ;(

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

hehe, widze ze Tamka sie szykuje, masz juz dosc ciazy?

razem z kroko bedziecie rodzic? ;D

a tak na serio to nie chce was dołowac ale dziewczyny przyjezdzały ze skurczami i po jakims czasie cisza... i nic z tego nie było...
    ale najwazniejsze zeby szybko i w miare mozliwosci bezbolesnie było...

Malenq sliczna sukienka ;D kurde to tylko trzy tygodnie a ty juz 74 zakładasz ;D
    ja narazie 62-68 ;D

Nenaa jednego maluszka masz jesli spi w dzien to spij z nim i po problemie

blondik nie wiem co napisac... wspolczuje i sciskam
    ale zgadzam sie z Lara, jak mnie moja wkurza to widzimy sie raz w mcu ;D albo zadziej bo zawsze mi cos wypadnie i nie mozemy jechac...

konwi to windi nie jestem przekonana jak dlugo bedziesz tego uzywac 1mc? 2? a jak napisałas wystarczy termometr jesli widzisz ze malenstwo sie meczy.. no chyba ze jest bardzo zle to jak napisala Malenqa moze byc lepsze wkoncu ja nie sprawdzalam i temometru tez uzywac nie musze...
    jak z tymi pieluszkami bedziesz uzywac wielorazowych?

Kroko u nas spi w pajacyku i do tego kocyk lub kołderka
    rozek tylko do szpitala i pozniej jakis 1mc moze mniej bo wykopuje sie z niego juz jakis czas, a zadnych spiworków nigdy nie stosowałam wiec nie wiem....

Lara a kobiety w ciazy nie maja bez kolejki, ja bym odrazu zapytała w recepcji...

jak z tymi pieluszkami bedziecie uzywac wielorazowych? ciekawa jestem bo chyba narazie jedyna jestem no i beszka ma zamiar... konwi? kto jeszcze?

Malenq lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj oj ja chyba dziś donoszona jestem...ale według usg jeszcze 6 dni Kroko czujesz mój oddech na plecach? :D
    Lara trzymaj się :)

Misi@, Krokodylica, Malenq, Pati Belgia lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przynajmniej masz cos do czytania czy sluchania? Aaa nasz necik wiec chocby tyle.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Malenqa Kosiunia jest urocza :)

Kroko Zuza spała owinieta w rożek ale tak ok pół godzinki zanim sie jedzonko nioe ulezło w brzuszku potem bawełniana czapeczka kaftanik spioszki w uapły bodziak i skarpetusie :) czasem zasypiała w otulaczku

Blondik aaa mam ochote tupać nogami na twoją tesciową jak twoja wina jak no powiedz wrrr nie ma tu winnego stało sie to natura wrr nie przejmuj sie nie denerwuj bo tylko zaszkodzisz sobie i maluszkowi wdech wydech i olej tą babe

Laruś ja bym olała system tzn udała ze mi słabo jestes a koncówce co to ma znaczycze cie nie przyjmą poza kolejką wrr ja bym sie wryła hehe juz nawet u endo nie siedze w kolejce tylko wchodze poza bo duszno :P

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena śpij w dzień, razem z młodym. :)

Malenq, Konwalia tak samo. :)

Hehe wszystkie nas to czeka (i to niektóre szybciej niż później :P ), też będziemy niedługo tak chodzić jak zombiaki. :) Że tak powiem, chciałyśmy to mamy. :P

411164p2r3mzaml8.gif

Blondik możliwe że od wymiotów Cię gardło boli, ja też to miałam. Tak czy siak herbatka z sokiem malinowym i cytrynką, może Ci zostanie w żołądku? A jak nie to woda niegazowana z plasterkiem cytryny.
    Co do teściowej już Ci odpisałam.

Lara hahahha niech ta dyskretna para uważa, bo jeszcze się ciążą zarazi. Hehehehe. Trzymam kciuki za wizytę.

Konwalia mi położna też odradzała herbatkę koperkową.

Tamka dziś pojechała do szpitala, trzymamy kciuki!!!
    Ja mam za sobą kolejną noc z silnymi bólami podbrzusza i nospą, ale jeszcze nie rodzę. :P
    Smoku coś czuję że jeszcze będziesz przede mną, tak siedzisz cicho i się wzbraniasz po czym mnie zrobisz w ciula i urodzisz pierwsza. :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela...u nas body 62-68, pajace, śpiochy 68-74, a sukienki czy dresiaki to 74...takie mamy rozmiary...........

jejku Kroko, Tamuś, Smoczku hehehe jak ten czas zleciał,..za niedlugo i Wy będziecie zdawac relacje z porodu, z pierszych chwil......aaaaaaaaaaa doczekać się nie mogę...:)

Smoczyca1, helenkq, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko ja cicho siedzę żeby nie wywoływać wilka z lasu...może mi to pomoże ;)
    A mam Cię w balona robić? Sorry ale nie musze prawie wszystkie wyglądamy jak balony :D
    Fakt zapomniałam ze Tamka miała dziś do szpitala jechać jeeeeej trzymam kciukasy!

Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilkowe M1 23t4dni

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/07311c992fcd.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c41581161387.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0dbace927ac.jpg

Już nie widze swoich stóp :/
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd22e88d2f78.jpg

Malenq, helenkq, Krokodylica, Pati Belgia, Misi@, Blondik, Tamka lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka, bo widzieć swoje stopy to nie lada luksus. :P
    Ja widzę - jak siedzę. :P

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u nas ewidentnie koperkowa odpadła..

?Malenq a te windi to do jednorazowego uzycia? bo nie wiem ile ew. kupic

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem juz po.... i oczywiscie wpuscił mnie.... facet :)

wszedł i powiedział, ze kobieta w wysokiej ciazy.... po czym wchodze a dr na to: Pani jest w wysokiej ciazy??? a ja ze tak :) no i jego pytanie: a który miesiac? no to ja ze 8 :) a on: a nie widac :P
    no ale dobra... hmmmm zniesmavzona jestem po wizycie troche, bo jego pierwszym pytaniem (oczywiscie po tym w ktorym pytal o msc) po co mnie do niego przyslali, wiec mu mowie po co, a ten ze on nie lubi ginekologow bo chca na nim wymusic skierowanie do cc
    wiec powiedzialam, ze ja nic na nim wymuszac nie chce, tylko niech sprawdzi o co kaman i dlaczego tak boli, wiec zbadal palpacyjnie, stwierdzil ze rozejscie jest na jeden palec ale to pikus, ale zeby juz byla pelna dokumentacja to 17.03. mam przyjechac do niego na USG i wtedy konkretnie moze sie wypowiedziec, z tym ze wstepnie przeciwskazan do porodu sn nie ma, ale to sie okaze jeszcze tego 17.03.
    na moje stwierdzenie, ze to strasznie boli przy najmniejszym ruchu, a nawet podczas zwyklego lezenia, powiedzial ze tak ma byc i tyle - dziwne... mam lezec i obwiazac sobie miednice bandazem elastycznym.... dupek.... Wacka niech sobie obwiąże....
    w czwartek ide do mojej gin, niech ona zrobi mi te usg i w dupie bede miala tego goscia ;/

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara i na darmo się w sumie nasiedziałaś.
    Dlatego nie lubię lekarzy. :/

‹‹ 609 610 611 612 613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: