Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Larka a nie miałaś na godzinę? Tylko jak kto przyjdzie? To współczuję czekania
a starszemu państwu mogłaś powiedzieć ze jak juz państwo zauważyli to przepuścicie mnie w kolejce
Heh ja też ograniczylam kontakty do maksimum a ze jestem w ciąży to malz nie nalegaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 09:08
-
Niestety, muszę swoje odsiedzieć, jedynie na godzinę to miałam być w rejestracji, a juz mnie tyłek boli, mała kopie i przestawia mi wnętrzności, a lekarz przyjmuje 3 osoby na h.
-
nick nieaktualnyKonwi ja mam te windi...dobre są, a dźwięki przy tym i śmiechu.... Polecam, termometrem to nie to samo......
Lara ja bym powiedziała, ze nie w ciąży a arbuza zjadlam tylko.....
Konwi moja położna mówiła zemdzieci często nie tolerują albo koperku albo rumianku, moja rumianku do picia nie może, bo wymioty ma....
Mam nadzieje ze u Lili wszystko dobrze .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 09:15
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Niestety, muszę swoje odsiedzieć, jedynie na godzinę to miałam być w rejestracji, a juz mnie tyłek boli, mała kopie i przestawia mi wnętrzności, a lekarz przyjmuje 3 osoby na h.
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziem dobry!
Malenqa Kosdia slicznosci, a jak potrafi ladnie naprezyc nozki
Lara no to chyba sie naczekac, ech jestes w ciazy, szkoda, ze nie mozesz w zwiazku z tym wejsc poza kolejka
Tamka trzymam kciuki za akcie
Neukowa mam nadzieje, ze bedziesz dzis sie lepiej czuc!
Milego dnia zycze:)Malenq lubi tę wiadomość
-
Kurde, jedynie kto poza kolejnością jest przyjmowany to kombatanci..... Ciężarnych nie uwzględniono ;(
Pomęczę sie tak czy siak bo jak ktos wejdzie to następni juz drzwi okupują, wiec serio musiałabym wojnę stoczyć i wtedy jako kombatant wejść.... Najgorsze to to ze praktycznie są tu same babki.... Prędzej facet cię wpuści niż kobieta.... Przykre ;( -
witam
hehe, widze ze Tamka sie szykuje, masz juz dosc ciazy?
razem z kroko bedziecie rodzic?
a tak na serio to nie chce was dołowac ale dziewczyny przyjezdzały ze skurczami i po jakims czasie cisza... i nic z tego nie było...
ale najwazniejsze zeby szybko i w miare mozliwosci bezbolesnie było...
Malenq sliczna sukienkakurde to tylko trzy tygodnie a ty juz 74 zakładasz
ja narazie 62-68
Nenaa jednego maluszka masz jesli spi w dzien to spij z nim i po problemie
blondik nie wiem co napisac... wspolczuje i sciskam
ale zgadzam sie z Lara, jak mnie moja wkurza to widzimy sie raz w mcualbo zadziej bo zawsze mi cos wypadnie i nie mozemy jechac...
konwi to windi nie jestem przekonana jak dlugo bedziesz tego uzywac 1mc? 2? a jak napisałas wystarczy termometr jesli widzisz ze malenstwo sie meczy.. no chyba ze jest bardzo zle to jak napisala Malenqa moze byc lepsze wkoncu ja nie sprawdzalam i temometru tez uzywac nie musze...
jak z tymi pieluszkami bedziesz uzywac wielorazowych?
Kroko u nas spi w pajacyku i do tego kocyk lub kołderka
rozek tylko do szpitala i pozniej jakis 1mc moze mniej bo wykopuje sie z niego juz jakis czas, a zadnych spiworków nigdy nie stosowałam wiec nie wiem....
Lara a kobiety w ciazy nie maja bez kolejki, ja bym odrazu zapytała w recepcji...
jak z tymi pieluszkami bedziecie uzywac wielorazowych? ciekawa jestem bo chyba narazie jedyna jestem no i beszka ma zamiar... konwi? kto jeszcze?
Malenq lubi tę wiadomość
-
Witam
Malenqa Kosiunia jest urocza
Kroko Zuza spała owinieta w rożek ale tak ok pół godzinki zanim sie jedzonko nioe ulezło w brzuszku potem bawełniana czapeczka kaftanik spioszki w uapły bodziak i skarpetusieczasem zasypiała w otulaczku
Blondik aaa mam ochote tupać nogami na twoją tesciową jak twoja wina jak no powiedz wrrr nie ma tu winnego stało sie to natura wrr nie przejmuj sie nie denerwuj bo tylko zaszkodzisz sobie i maluszkowi wdech wydech i olej tą babe
Laruś ja bym olała system tzn udała ze mi słabo jestes a koncówce co to ma znaczycze cie nie przyjmą poza kolejką wrr ja bym sie wryła hehe juz nawet u endo nie siedze w kolejce tylko wchodze poza bo dusznoMalenq lubi tę wiadomość
-
Nena śpij w dzień, razem z młodym.
Malenq, Konwalia tak samo.
Hehe wszystkie nas to czeka (i to niektóre szybciej niż później), też będziemy niedługo tak chodzić jak zombiaki.
Że tak powiem, chciałyśmy to mamy.
Blondik możliwe że od wymiotów Cię gardło boli, ja też to miałam. Tak czy siak herbatka z sokiem malinowym i cytrynką, może Ci zostanie w żołądku? A jak nie to woda niegazowana z plasterkiem cytryny.
Co do teściowej już Ci odpisałam.
Lara hahahha niech ta dyskretna para uważa, bo jeszcze się ciążą zarazi. Hehehehe. Trzymam kciuki za wizytę.
Konwalia mi położna też odradzała herbatkę koperkową.
Tamka dziś pojechała do szpitala, trzymamy kciuki!!!
Ja mam za sobą kolejną noc z silnymi bólami podbrzusza i nospą, ale jeszcze nie rodzę.
Smoku coś czuję że jeszcze będziesz przede mną, tak siedzisz cicho i się wzbraniasz po czym mnie zrobisz w ciula i urodzisz pierwsza.
-
nick nieaktualnyhela...u nas body 62-68, pajace, śpiochy 68-74, a sukienki czy dresiaki to 74...takie mamy rozmiary...........
jejku Kroko, Tamuś, Smoczku hehehe jak ten czas zleciał,..za niedlugo i Wy będziecie zdawac relacje z porodu, z pierszych chwil......aaaaaaaaaaa doczekać się nie mogę...Smoczyca1, helenkq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kroko ja cicho siedzę żeby nie wywoływać wilka z lasu...może mi to pomoże
A mam Cię w balona robić? Sorry ale nie musze prawie wszystkie wyglądamy jak balony
Fakt zapomniałam ze Tamka miała dziś do szpitala jechać jeeeeej trzymam kciukasy!Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Lilkowe M1 23t4dni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/07311c992fcd.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c41581161387.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0dbace927ac.jpg
Już nie widze swoich stóp
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd22e88d2f78.jpgMalenq, helenkq, Krokodylica, Pati Belgia, Misi@, Blondik, Tamka lubią tę wiadomość
-
jestem juz po.... i oczywiscie wpuscił mnie.... facet
wszedł i powiedział, ze kobieta w wysokiej ciazy.... po czym wchodze a dr na to: Pani jest w wysokiej ciazy??? a ja ze takno i jego pytanie: a który miesiac? no to ja ze 8
a on: a nie widac
no ale dobra... hmmmm zniesmavzona jestem po wizycie troche, bo jego pierwszym pytaniem (oczywiscie po tym w ktorym pytal o msc) po co mnie do niego przyslali, wiec mu mowie po co, a ten ze on nie lubi ginekologow bo chca na nim wymusic skierowanie do cc
wiec powiedzialam, ze ja nic na nim wymuszac nie chce, tylko niech sprawdzi o co kaman i dlaczego tak boli, wiec zbadal palpacyjnie, stwierdzil ze rozejscie jest na jeden palec ale to pikus, ale zeby juz byla pelna dokumentacja to 17.03. mam przyjechac do niego na USG i wtedy konkretnie moze sie wypowiedziec, z tym ze wstepnie przeciwskazan do porodu sn nie ma, ale to sie okaze jeszcze tego 17.03.
na moje stwierdzenie, ze to strasznie boli przy najmniejszym ruchu, a nawet podczas zwyklego lezenia, powiedzial ze tak ma byc i tyle - dziwne... mam lezec i obwiazac sobie miednice bandazem elastycznym.... dupek.... Wacka niech sobie obwiąże....
w czwartek ide do mojej gin, niech ona zrobi mi te usg i w dupie bede miala tego goscia ;/