Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maleństwo moje wypycha mi pupę w lewym boku
Te, Nieukowa... Tu kolejka obowiązuje, wiec sie nie wpychaj z Mankiem
Ale fakt ze czas zapiernicza niesamowicie hehe
Kroko nie jestes sama... Mnie tez strach paralizuje, ale damy radę, musimy, nie możemy sie juz z tego wymiksowaćKrokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
dokładnie, pupy nie da sie z niczym innym pomylić
a jak kopniaka przywali to nie wiem czasami co sie dzieje
az brzuch nabiera dziwnego kształtu, lubię leżeć na plecach i obserwować te ruchy falujące
-
A ja się bardziej boję cesarki niż porodu naturalnego, boję się znieczulenia, cięcia, rany. No ale, co zrobić, jutro mam nadzieję dowiem się czegoś więcej
Straszne te polskie szpitale są... Na pewno nie wszystkie ale wylądowałam akurat w takim, który powoduje, ze czuję się jak bohaterka XIX wiecznej powieści...
Śpijcie spokojnie
Co do dolegliwości, to mnie bardzo boli krocze, szyjka, biodra, krzyż, czopa nie ma a lekarz stwierdził, że młodemu się nie spieszy jeszcze także ciężko cokolwiek powiedzieć... -
Oj Tamka więc współczuję warunków ale jak fachowcy są dobrzy to trzeba przeżyć trzymaj się kochana
W sumie to ja też się boję bardziej cc niż sn właściwie to tego i tego, ale jak mówisz znieczulenie, cięcie i jakby nie było to operacja...ale co zrobić dla malucha trzeba przetrwać.
Wiem, że to nie na miejscu ale ogląda któraś M jak miłość? wkurzyli mnie dziś tym scenariuszem
więc mówię dobranoc i spokojnej nocki życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 22:15
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tak, Smoku, ja oglądałam i było to bardzo nie na czasie
płakać nie płakałam ale myślałam coby było gdyby....)
Miałam nie marudzić, ale po tym dzisiejszym badaniu kość łonowa tak mnie boli ze nie wiem czy usne, normalnie rwie az do podbrzuszawg doktorka ma bolec a właściwie napier***c (sorry za słownictwo ale tak mnie boli ze szok) czuje sie jakby ktos mnie tam niezłe obił
Dodatkowo standardowo dopadła mnie wieczorna zgaga i to jeszcze podczas masażu (bleeeeee) wymiękam
Dobranoc -
Hej gangsterki:-) nadal pelny sklad?
Zgredko ja wlasnie szczepilam Marcela przeciw rota I wszystko bylo jak najbardziej ok. Teraz tez bede tym bardziej, ze malenstwo bedzie mialo kontakt z dzieckiem w wieku szkolnym a pamietam jak mi wtwdy tlumaczono, ze to wieksze ryzyko dla niemowlecia. Tu ta szczepionka jest refundowana I kosztuje 7e. W szpitali wypisuja recepte I to tyle. Tak samo jest z pneumokokami, tez refundowane...
Ja dzis jade z Sebastianem na wizyte cotygodniowa wizyte kontrolna. Mam nadzieje, ze bedzie ok.
Milego dnia kochane:-) -
Cześć, ja z kolei nie planuję szczepić na rota, pomijam fakt, że trzeba zacząć szczepić do 14 t życia i naprawde ciężko to "wepchnąć" pomiędzy szczepieniami, musiałabym I dawą zaszczepić już za 3 tygodnie.. poza ytym to nie chroni przed wszystkimi czynnikami wywołującymi rota, bo one bardzo ewoluują, sam pediatra powiedział, że nie widzi sensu szczepienia ta szczepionką.. mam koleżankę, ktora zaszczepiła syna i mały chorował non stop.. ja Tymka nie szczepiłam i jedynie miał sporadycznie biegunkę..
Tamka jakie wieści z frontu?
a reszta? -
Leżę
i czuję się jak VIP
właśnie pobrali mi krew w ilości olbrzymiej bo moje płytki będzie dzisiaj liczył i komputer i laborant pod mikroskopem, zobaczymy kto wygra
A poza tym jeszcze nie wiem nic więcejNieukowa lubi tę wiadomość
-
Hej, właśnie sie obudziłam i pierwsze co to zaglądam tutaj zeby sprawdzić czy Kajtek juz zawitał na swiat
serio, to była pierwsza myśl po przebudzeniu, i co u Tamki
Ale to juz wiemtrzymaj sie i informuj nas nadal
Kroko, Smoku u Was mam nadzieje ze tez noc spokojna i jeszcze nigdzie sie nie wybieracie
Ja dzis jadę w odwiedziny do malutkiej Wiki - 5 msc - wypytam o wszystko co na ta chwile mnie przeraża
Ahhh i mam nadzieje, ze wrócę z laktatorem, bo maja mi pożyczyć
Miłego
Noooooo Zgredzia, gratulacjenowy tc rozpoczęty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:31
Tamka lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek dziewczęta
U mnie dziś ruch przybyli majstry do tynkowania i od dachu wiec mam wesoło.
Tamka łez i odpoczywaj niego wyjścia nie masz kochanadobrze ze nas na bieżąco informujesz
Larka nie nie jeszcze nie rodze , zastanowię się za tydzień
Miłego i spokojnego dnia wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:44