Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski a wiadomo co z Anastazja???? Dawno sie nie odzywała, mam nadzieje ze wszystko u niej ok.
No Smoku, Tobie tez gratuluje nowego tc
Wgle wszystkim, ktore kończą/zaczynaja nowe tc -
Obserwuję rzeczywistość szpitalną i po prostu Bareja się kłania. Dziewczyna z sali miała umówioną cesarkę, nic nagłego a są jaja nie z tej ziemi - najpierw opieprz od położnej dlaczego myła rano włosy i ma mokre, pretensje o 7 rano, że jeszcze nie spakowana, później wpada anestezjolog z ankietą i ochrzania, że dziewczyna nie ma przy sobie aktualnego wyniku tsh! A skąd ona miała to wiedzieć? A później anestezjolog oświadcza, że idzie szukać lekarza bo nie wiadomo, kto ma robić cięcie... Ręce opadają... Dziewczę od 7 rano siedzi i czeka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:08
-
Ło matko ci za banda! No brak słów nie dość że dziewczyna pewnie całą w nerwach cierpliwie czeka to jeszcze co chwila ktoś ją opieprza! No trzeba było jak sorry krowie na rowie wyjaśnić co ma zabrać i jak się przygotować a nie teraz z ryjek wrrr się zdenerwowalam!
A Lara dzięki dzięki nawet nie zauważyłam z tego zamieszania -
To jeszcze dodam, że ją zabrali, pi czym po 15 minutach przyprowadzili z powrotem, że jednak za trzy godziny...
Ale jedno jest faktem - generalnie zespół medyczny jest przemiły, uśmiechnięty i serdeczny chociaż w tym przypadku coś im nie wyszło... -
Moj suwaczek to oszukuje bi na kalendarzu z belly i moich aplikacjach to ja juz w 33 jestem (chyba, bo juz sie w tym gubie) na pewno jestem o 1,5 tyg mlodsza od ciebie Laro
Jak sie do roboty tak wczesnie wpadnie, to juz kolo 10 Wiekszosc spraw zalatwionych, zyc nie umierac
Jakby mnie tak cofali z cc to bym juz pare razy zdazyla zemdlecWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:49
-
Tamka wrote:To jeszcze dodam, że ją zabrali, pi czym po 15 minutach przyprowadzili z powrotem, że jednak za trzy godziny...
Ale jedno jest faktem - generalnie zespół medyczny jest przemiły, uśmiechnięty i serdeczny chociaż w tym przypadku coś im nie wyszło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 10:00
-
Ehh, no jakiś dziwny brak komunikacji chociaż nie wiem czy nie wpadła im po prostu jakaś inna nagła cesarka z którą nie mogli czekać, coś o jakichś bliźniakach słyszałam
Zgredzia,jesteś w 33 tc, suwaczek pokazuje tygodnie zakończone czyli zakończyłaś 32 tydzień, rozpoczęłaś 33, jutro będzie 32+1 dzień trzydziestego trzeciego tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 10:06
-
ejjjj no masakra! co oni wyrabiaja???
chyba bym oszalala na miejscu tej laski, a znajac moj charakter to bym tam szumu narobila! no jak dla mnie to banda idiotów...
Zgredka, rano mialas pelny 32 tc a teraz juz pokazuje 31 i 5 dni... mieszalas cos? czy sam sobie przeskoczyl????
mnie przeraza odliczanie przez belly czasu do porodu, dzis np. juz 45 dni
OMG chyba uciekne, nikt mnie nie znajdzie i rodzic nie bede musiala!!! o!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 10:17
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No i gdzie ten Kajetan? Ja wpadam tu z nadzieją na dobre niusy, a słyszę że szpital Tamki się leni za to diagnosta laboratoryjny będzie mieć najgorsza robotę
U nas w labie liczenie płytek manualne się robi za karę
To najgrosza fucha ever!
Kurcze to oczekiwanie na wasze maluchy to normalnie prawie jak w kinie, tylko popcorn, colę i zasiadać przed forum
Ja tam macham z 27 tygodniaJestem taki rodzynek czerwcowy, nikt z 30+ nie chciał zaciążyć razem ze mną i po Psotce i Zgredce będzie spora przerwa zanim ja się rozpakuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 10:32
LaRa, Tamka, Pati Belgia, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hehe, Nieukowa, mówisz, że jakiemuś biednemu studenciakowi roboty dołożyłam?
to szpital kliniczny więc pewnie zrzucą na jakiegoś młodziaka
Jestem po godzinnym ktg na sprzęcie pamiętającym chyba ten XIX wiekdoktorek spojrzał i mówi, że zapis przepiękny, a dzidziuś czuje się rewelacyjnie. Ja tam widzę same kreski ale skoro on tak twierdzi, to super
Nieukowa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hejka kochane co słychać nie mam czasu nawet czytać u nas katar na froncie więc walczymy dzielnie, pojawił się kaszel ale to od spływającego katarku bo byliśmy się konsultować u lekarza, tak mi szkoda tego mojego maluszka jak się tak męczy tym kaszlem teraz zasnął może trochę odpocznie biedaczek
Doczytałam ze Tamuś w szpitalu trzymam mocno kciuki i czekam na relacjeTamka lubi tę wiadomość
-
co za przygody w tym szpitalu
Nieukowa piekny brzusio
a ja się właśnie zwarzyłam i oczom nie wierzę...od walentynek spadła mi waga o 4 kgto chyba niezbyt dobrze co...muszę jakoś ogarnąć ten mój żołądek ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 11:29
-
Wiecie co, ciągle mam tę ciemnobrązowe plamienia, teraz zrobiły się trochę gęstsze, jak taki brązowy budyń, przepraszam za dosłowność
Poszłam z tym znowu do położnej i ona mówi, że brązowe to ok, nie ma co się martwić, że to efekt wczorajszego badania albo przygotowuje mi się wszystko do porodu...Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Lubie za to ze się przygotowujesz
Blondik nie martw się na zapas tylko dbaj o Was żebyś w anemie jak ja nie popadla.
Ja juz mam dość tych majstrow ciągle musze do nich latać bo cos chcą! Ehhh ta budowa mnie wykonczy
Ale jest malutka nadzieja ze w tym roku się wprowadzimy juz z Zosienka naszaTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość