Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój syn będzie chyba mega luzakiem i tak na mnie oddziałowuje bo dawniej juz bym się tu piekliła i pewnie i tak nic nie zdziałała...
Cieszy mnie to, że "wszystkie konsultacje juz są gotowe " czyli decyzja zapadła, tylko ja jej jeszcze nie znam. Natomiast biorąc pod uwagę tempo w jakim mnie obsługują, myślę, że po prostu tu zostanę -
jestem ciekawa ile moje dziecie dzis wazy
jutro zaczynam 35 tc wiec juz ok 2300-2500 chyba powinna wazyc, nie??
Tamka, byle Cie na zawsze nie zostawili hahah (taki zarcik, zeby Cie rozweselic)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:28
Tamka lubi tę wiadomość
-
Ło matko Tamuś taki szczegół, profesorstwo wszystko ma obgadane i zaplanowane a pacjentka nic nie wie no paranoja
powodzenia i cierpliwości luzaczki
Lara moja w 34 miała 2800
Wy tu o żarciu jak zwykledobrze, że mam bolognese z wczoraj bo nie mam siły na gotowanie...
Tamka lubi tę wiadomość
-
jezusicku ale piszecie
co do pieluch ja z mojego doświadczenia matki weteranki polecam na poczatek happy belle mają to wycięcie
teraz bede rossmanowe i dady 1 sprawdzać
Helnqa tych rossmanowych jest 30szt za 9,99zł
Blondik co do wyprawki hmm przy Zuzi pomału z mamą kupowałysmy od konca 4 miesiąca wózek zamówiłam w 6 ale odebrałam koncem 8
teraz szał kupowania ubranek mi odszedł bo mam wszystko a jeszcze rodzinka mnie zarzuca hehehe ciuszkami
za to już od konca 4 miesiąca pomału kupuje a to smoczek a to butelka, mam juz koszule, przescieradełka zamówiłam wczoraj i podkłady te duuże na łożko dla siebie i dla małej, pieluchy 1 mam 3 paczki, została mi cześć myjąco - higieniczna i tez pomału kupuje a to gaziki,i te dupereleKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć w samo południe...
Byłam rano krew i mocz oddać, mimo że infekcja gardła w pełni,po południu idę do dochtorki co by mi je zbadała.
Generalnie mam wyniki badań morfologii i... fanfary! Mam anemię! Yeah!
Co ciekawe w moczu ani leukocytów, ani bakterii, więc chyba faktycznie poobcierałam sobie i odparzyłam kaśkę od wkładek hig. i nie jest to żadna infekcja ;/
Tamka w szpitalach jak widzę filozofia "wiem że nic nie wiem" i "wiem ale nie powiem" kwitnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:02
-
helenkq wrote:
jakie pieluszki polecacie? w sensie ze uzywam wielorazowych ale chcialabym awaryjnie miec tez jednorazówki ale tak kilka sztuk a pampersy sa głownie w duzych paczkach... widzialam w lidlu maja mniejsze paczki ale nie wiem czy sa dobre...
a w rosmanie beda małe paczki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:58
-
Biedroneczka83 wrote:jezusicku ale piszecie
co do pieluch ja z mojego doświadczenia matki weteranki polecam na poczatek happy belle mają to wycięcie
teraz bede rossmanowe i dady 1 sprawdzać
Helnqa tych rossmanowych jest 30szt za 9,99zł
Blondik co do wyprawki hmm przy Zuzi pomału z mamą kupowałysmy od konca 4 miesiąca wózek zamówiłam w 6 ale odebrałam koncem 8
teraz szał kupowania ubranek mi odszedł bo mam wszystko a jeszcze rodzinka mnie zarzuca hehehe ciuszkami
za to już od konca 4 miesiąca pomału kupuje a to smoczek a to butelka, mam juz koszule, przescieradełka zamówiłam wczoraj i podkłady te duuże na łożko dla siebie i dla małej, pieluchy 1 mam 3 paczki, została mi cześć myjąco - higieniczna i tez pomału kupuje a to gaziki,i te dupereleto ja w lesie jeszcze jestem a i tak mi się zdaje że za wcześnie...
ubranek też mam co prawda komplet i prawie nic nie muszę kupować - tylko jak mi coś w oko wpadnie i nie mogę się powstrzymać
a pieluchy w rossmanie właśnie kupiłam- te za 9,99 ale były 2 wersje ta za 9,99 i za 14 i te tańsze chyba nie mają tego wycięcia - kupię jeszcze te z biedronki bo mają wycięcie dziś patrzyłam 14,39 za 28 bez żadnej promocji więc bez tragedi, a z dady byłam zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 13:01
-
a w sumie zapomniałam
wróciłam do dermatologa - o dziwo tym razem baba była nawet miła - wszystko ok, uczulenie złazi ale smarować mam dalej.
na cmentarzu oczywiście znów jak bóbr się poryczałam, no nie mogę i nie wiem czy kiedyś mi to przejdzie... ehh...
no i teraz to padam bo jeszcze zaliczyłam zakupy i załatwianie różnych spraw "po drodze"
nóg nie czuję a jeszcze z młodą na zakupy odzieżowe -matko jak ta baba mi urosła - 170cm wzrostu ma i rozmiary od 42 do 46 - zależy w której części ciała i jaka firma, mam nadzieję że teraz juz nie będzie rosła tak szybko -
Nieukowa, wkładki samo zło! Teraz jak miałam to plamienie dwa dni to zakładałam i juz czuję dyskomfort
Biedro, no co Ty? To może ja juz rodzę i nic nie wiem?
No więc tak: zostanę w szpitalu aż urodzę, jestem pod specjalnym nadzorem - morfologia co trzy dni,bo tyle żyją płytki, jak się zaczną skurcze szybka morfologia i decyzja - naturalnie albo cc. Także zaczynam latanie po schodach! Anestezjolog i hematolog doszli do porozumieniaBiedroneczka83, Krokodylica, Pati Belgia, beszka, MANIEK lubią tę wiadomość