Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tamka fajnie ze juz jest jakiś konkret
zaciskam kciuki za szybki sprawny zdrowy poród
Hehe jutro 13 piątek jakaś dzidzia chce mieć urodziny?
U mnie barszcz czerwony z ziemniaczkamipracuje nad anemia...
Pati fotki dawajTamka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Krokodylica wrote:Pati zdjecie wozka, koniecznie.
Ja jeszcze musze isc wyprac koszyk z mojego ale tak okrutnie mi sie nie chce...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hehehe zgredka kapalas laleczke?
Ja wpadłam Dobranoc powiedzieć bo padam na twarz...wszystko od cyckow w dół mnie boli a mała mi taką bolesna rewolucję robi ze nie wiem czy zasne...O pęcherzu nie wspominając, nie wiem może to jakieś skurcze. Zobaczymy jutro na Ktg. Sorrki ale musiałam pomarudzic.
u Tamki nadal cisza?
Spokojnej nocki -
nick nieaktualny
-
Smoczyca odpoczywaj...moze to i jakies skurcze ...my leb w elb idziemy....mi na ktg wykazalo w zeszlym tyg.skurcze no i coraz czesciej czuje i coraz bolesniejsze....z brzucha i z krzyza, wiec mozliwe ze u Ciebie to tez przepowiadajace
koniecznei daj znac jak po ktg
ja jutro ide do szpitala, ale wattle by mnie badalipewnie tylko mala sprawdza....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 21:35
-
Dzień dobry
Ja juz nie śpię bo juz majstry przyjechali ale dobrze niech już kończą to tynkowanie i wynochaspokój będzie
Ja pkt co nieźle się czuje trochę obolała ale nie ma tragedii. Beszka ciekawe która pierwsza pewnie Ty jako zaprawiona w bojachPołożna na 12 wiec dam znać
Tamka zaczęła już biegi?
Miłego dzionka -
Dzien dobry,
Slonce w mincu u nasod razu humir leoszy
SMOCZYCA powodzenia na wizycie
Co do porodu to wiesz....ja swoje a moja corka swoje...ona uparta po tatusiu :p to pewnie jeszcze posiedzi troche...
KONWALIANKO, a Tymus chodzi do przedszkola teraz jak macie PAtrysia?
My mamy dylemat. Nasze ogolnie malo co chodza do p-kola ostatnio, a Jan powinien bo przygotwuja sie do szkoly, ktora od sierpnia zaczyna. Mieli posiedziec z nami tydzien, jak mala sie urodzi, ale zapowiada sie, ze bardzo w kratke beda chodzili...Krokodylica lubi tę wiadomość