X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko nie wiem nie znam się ale znowu mnie coś tak ściska w dole brzucha i promieniuje do pachwin czekam.z niecierpliwością na przyjazd położnej z Ktg.
    Hehe Twoja uparta po ojcu a mój to raczej żartownis wiec kto wie co Zośka planuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 08:59

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku, Korko no wielkimi krokami zbliża się ten ważny dzień ma prawo zatem mcos tam bolec hihihi...
    My witamy się z łóżka jeszcze, mała od 2dni nie kupkala, wiec cala noc prawie nie spalysmy ...non stóp się prężyła i stękałam....ech.....

Buziaki i miłego dnia.....

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq najważniejszy dzień :)
    Biedna Kosiunia, obydwie się męczycie...oby juz te wszystkie kłopoty minęły bezpowrotnie!
    Ja mówiłam mojemu ze chyba jakieś skurcze się zaczynają a on "poczekaj do jutra" haha wątpię żeby tak szybko poszło ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam z rana małz ma wolne zmykamy na miasto
    ZUS z rana mnie wkurwił bo zamista kase przelać wczoraj mam term na 20 dopiero :( porazka płakac mi sie chce

Tamka trzymam kciuki

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku tych najważniejszych dni jeszcze będzie wiele...a to jeden z nich....oj wiesz akcja może być szybka i sprawna, wiec nigdy niewiadomo...

Heheheh o 2zl PLN, i się zmieslilismy do becikowego hehehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 10:40

Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.

Ja dziś wstałam wcześnie jak nigdy. Obudziłam się o 6, leżałam do 6:30 i wstałam, porobiłam co miałam porobić po czym poszłam na targ po zakupy, potem jeszcze do sklepu. Wymiękam, nie mam już siły.
    Jeszcze po południu mam jechać z mamą do sklepu, muszę sobie kupić półkę a małż nie ma czasu jechać więc jadę z mamą. Muszą mi do tego czasu siły powrócić bo nie dam rady dupska zwlec z kanapy póki co.
    Zuzia tak jak pisałam - rozmyśliła się i nie wyłazi.

Malenq ciekawe czy my się załapiemy na becikowe.

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, ja wlasnie zamowilam wozidlo dla Radka :) odbior za 1-2 tyg, ale to zalatwia tesciowie. Coraz realniejszych wymiarow nabiera kwestia bobasa :)

Ps. Na gwiazdke tesc dostal ksiazke "Ratunku bede dziadkiem" a dzis moj maz z okazji urodzin od ojca dostal "Na pomoc, bede tata". Nie ma to jak rewanz :P

Krokodylica, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Freja Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!

Pobieżnie Was nadrobilam, ale nie ogarniam ;)
    dziś młody został w domu i mam na głowie ciekawskiego przedszkolaka - a na pole nie da się isć ;{ bo pogoda pod psem

coś wam powiem ciekawego
    w nocy młody wołał: tatusiu, tatusiu, przyjdźdo mnie, małż się zwlekł, poczłapał, bo może coś się śniło złego dziecku, wlazł do niego do łóżka (jak zwykle w takiej sytuacji) chcąc go utulić i uśpić, a tu za chwilę słysze "ide do mamy" młody przyszedł do naszego łóżka i urażonym tonem powiedział, że tata zajął mu łóżko i nie ma gdzie spać, więc musiał przyjść do mnie

myślałam ze padnę ze smiechu - nieźle to sobie obmyślił cwaniak o 4 nad ranem :))

Nieukowa, Krokodylica, LaRa, CzaryMary, Tamka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko! Dzis mam nieziemski spadek energii, nie ma to jak przyjechać do mamy i zalegać w lozku :( a dodatkowo sie nie wyspalam i walczę ze zgaga ;( czego chcieć więcej ???? Och jak miło ;(

Tamus, jak tam na froncie????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 11:33

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszko, nie chodzi.. jest w domu juz miesiac i na pewno cały marzec nie będzie chodził.. może od maja.. teraz panuje grypa i nie chce ryzykować..

Tamka?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brzuchol ze wczoraj:

37tc%2520forum.jpg

MANIEK, LaRa, CzaryMary, Tamka, Nieukowa, konwalianka, beszka, Pati Belgia, Misi@, Freja lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Tamka??? haloooo.
    Beszka, Kroko, Smoku :) trzymam kciuki.

dziś mój szefu ma urodziny:) najadłam się najpyszniejszego sernika na ziemi:) ledwo żyję.
    Trochę się wczoraj przstraszyłam bo podczas prysznica zauważyłam że wyciekło mi " coś krwistego" taki maluśki skrzep ale czerwony. Nic mnie nie boli...w pon mam gin więc poczekam bo dziś jest ok jak obserwuję....hmm no chyba że to przez seksior z wieczoru poprzedniego.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo Kroksie: elegancki bebenek :) ale chyba jeszcze nie za nisko, wiec mala moze sie nie szykuje, chyba nie podpasowal jej piatek 13go.

Ja dzis zalatwiam nowe i stare sprawy, wplyw ciagle na mnie laduja, ale przeciez sie nie rozdwoje zeby wszystko zdazyc przed odejsciem wrrr

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na dzisiaj to ona na pewno się nie szykuje i nie wiem czy na najbliższy czas. :)
    Ale brzuch mi raczej opadł, sama już to czuję.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha zapomniałam Wam napisać że w tym tygodniu spotkałam taką bardzo daleką znajomą i ona do mnie "tak, tak, widać że będzie córka bo matce urodę zabiera." :] Grunt to szczerość, nie? :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:35

Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to uwaga ja też nie rodze :D kurna a myślałam,że to już niedługo a Zośka prawie w ogóle się nie szykuje nawet główka nie zeszła do kanału, ciągle szuka drogi wiec Beszko daje Ci pierszenstwo ;)
    Skurczów zero a i mam ucisk na zyle główna chyba bo jak leżę na plecach to małej tętno rośnie juz to widzę na poródowce ehhhh
    A od jutra latam po schodach ;)
    Kroko wstrętna ta koleżanka! Już mogła sobie darować. Mnie w sumie mówią odwrotnie ale może z uprzejmości ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:56

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e bo ja wiem, jesli to dobra kolezanka, to wole szczerość niz takie "zakłamanie"..

moja przyjaciółka ostatnio widząc mojego Tymka po dłuższej przewie.. o matko, Magda ale Ci Tymek wyładniał, bo jak byl mały to taki brzydki był:) najpierw mowie: no wiesz Anka, a później wybuchłam śmiechem..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:59

Malenq, beszka lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou
    Ja też się rozmyśliłam i nie rodzę... Jestem juz po kilku przebieszkach pi schodach. Zjadłam obiad, a nawet dwa bo mnie szwagierka doładowała i zaległam na drzemkę. A później kolejna tura.

Dziś znów usłyszałam magiczne słowa: może Pani rodzić naturalnie chyba ze zmienią się wskazania... Mam nadzieję tylko, że się nie zmienią jak juz będzie widać główkę :-/

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Tamka, to kchana, do tego biegania po schodach dorzuć jakieś przysiady czy cooś...

jak dlugo działa antybiotyk na organizm? rano wzięlam ostatnią dawke, do kiedy będzie krążyć w organizmie?wie ktoś?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Kroko, tez to przerobiłam (pisałam tu), ze kumpel mowi do zony ze widać ze bedzie dziewczynka, a ona: a skąd wiesz??? No i powiedziałam, ze "podobno dziewczynki zabierają urodę matce",a on na to: no właśnie, nie chciałem tego głośno powiedzieć.....
    Potem pytałam R czy rzeczywiście tak zbrzydlam.... Odp ze Nie! (No bo dziwne zeby odp tak) w zeby by dostał....

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 622 623 624 625 626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ