Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beszko nie wiem nie znam się ale znowu mnie coś tak ściska w dole brzucha i promieniuje do pachwin czekam.z niecierpliwością na przyjazd położnej z Ktg.
Hehe Twoja uparta po ojcu a mój to raczej żartownis wiec kto wie co Zośka planujeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 08:59
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczku, Korko no wielkimi krokami zbliża się ten ważny dzień ma prawo zatem mcos tam bolec hihihi...
My witamy się z łóżka jeszcze, mała od 2dni nie kupkala, wiec cala noc prawie nie spalysmy ...non stóp się prężyła i stękałam....ech.....
Buziaki i miłego dnia..... -
nick nieaktualnySmoczku tych najważniejszych dni jeszcze będzie wiele...a to jeden z nich....oj wiesz akcja może być szybka i sprawna, wiec nigdy niewiadomo...
Heheheh o 2zl PLN, i się zmieslilismy do becikowego heheheheWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 10:40
Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hejka.
Ja dziś wstałam wcześnie jak nigdy. Obudziłam się o 6, leżałam do 6:30 i wstałam, porobiłam co miałam porobić po czym poszłam na targ po zakupy, potem jeszcze do sklepu. Wymiękam, nie mam już siły.
Jeszcze po południu mam jechać z mamą do sklepu, muszę sobie kupić półkę a małż nie ma czasu jechać więc jadę z mamą. Muszą mi do tego czasu siły powrócić bo nie dam rady dupska zwlec z kanapy póki co.
Zuzia tak jak pisałam - rozmyśliła się i nie wyłazi.
Malenq ciekawe czy my się załapiemy na becikowe. -
Hejka, ja wlasnie zamowilam wozidlo dla Radka
odbior za 1-2 tyg, ale to zalatwia tesciowie. Coraz realniejszych wymiarow nabiera kwestia bobasa
Ps. Na gwiazdke tesc dostal ksiazke "Ratunku bede dziadkiem" a dzis moj maz z okazji urodzin od ojca dostal "Na pomoc, bede tata". Nie ma to jak rewanzKrokodylica, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Bry!
Pobieżnie Was nadrobilam, ale nie ogarniam
dziś młody został w domu i mam na głowie ciekawskiego przedszkolaka - a na pole nie da się isć ;{ bo pogoda pod psem
coś wam powiem ciekawego
w nocy młody wołał: tatusiu, tatusiu, przyjdźdo mnie, małż się zwlekł, poczłapał, bo może coś się śniło złego dziecku, wlazł do niego do łóżka (jak zwykle w takiej sytuacji) chcąc go utulić i uśpić, a tu za chwilę słysze "ide do mamy" młody przyszedł do naszego łóżka i urażonym tonem powiedział, że tata zajął mu łóżko i nie ma gdzie spać, więc musiał przyjść do mnie
myślałam ze padnę ze smiechu - nieźle to sobie obmyślił cwaniak o 4 nad ranem)
Nieukowa, Krokodylica, LaRa, CzaryMary, Tamka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Ło matko! Dzis mam nieziemski spadek energii, nie ma to jak przyjechać do mamy i zalegać w lozku
a dodatkowo sie nie wyspalam i walczę ze zgaga ;( czego chcieć więcej ???? Och jak miło ;(
Tamus, jak tam na froncie????Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 11:33
-
Witam,
Tamka??? haloooo.
Beszka, Kroko, Smokutrzymam kciuki.
dziś mój szefu ma urodziny:) najadłam się najpyszniejszego sernika na ziemi:) ledwo żyję.
Trochę się wczoraj przstraszyłam bo podczas prysznica zauważyłam że wyciekło mi " coś krwistego" taki maluśki skrzep ale czerwony. Nic mnie nie boli...w pon mam gin więc poczekam bo dziś jest ok jak obserwuję....hmm no chyba że to przez seksior z wieczoru poprzedniego.Maniek
-
Noo Kroksie: elegancki bebenek
ale chyba jeszcze nie za nisko, wiec mala moze sie nie szykuje, chyba nie podpasowal jej piatek 13go.
Ja dzis zalatwiam nowe i stare sprawy, wplyw ciagle na mnie laduja, ale przeciez sie nie rozdwoje zeby wszystko zdazyc przed odejsciem wrrrKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Acha zapomniałam Wam napisać że w tym tygodniu spotkałam taką bardzo daleką znajomą i ona do mnie "tak, tak, widać że będzie córka bo matce urodę zabiera." :] Grunt to szczerość, nie? :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:35
Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
No to uwaga ja też nie rodze
kurna a myślałam,że to już niedługo a Zośka prawie w ogóle się nie szykuje nawet główka nie zeszła do kanału, ciągle szuka drogi wiec Beszko daje Ci pierszenstwo
Skurczów zero a i mam ucisk na zyle główna chyba bo jak leżę na plecach to małej tętno rośnie juz to widzę na poródowce ehhhh
A od jutra latam po schodach
Kroko wstrętna ta koleżanka! Już mogła sobie darować. Mnie w sumie mówią odwrotnie ale może z uprzejmościWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:56
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
e bo ja wiem, jesli to dobra kolezanka, to wole szczerość niz takie "zakłamanie"..
moja przyjaciółka ostatnio widząc mojego Tymka po dłuższej przewie.. o matko, Magda ale Ci Tymek wyładniał, bo jak byl mały to taki brzydki byłnajpierw mowie: no wiesz Anka, a później wybuchłam śmiechem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:59
Malenq, beszka lubią tę wiadomość
-
Helou
Ja też się rozmyśliłam i nie rodzę... Jestem juz po kilku przebieszkach pi schodach. Zjadłam obiad, a nawet dwa bo mnie szwagierka doładowała i zaległam na drzemkę. A później kolejna tura.
Dziś znów usłyszałam magiczne słowa: może Pani rodzić naturalnie chyba ze zmienią się wskazania... Mam nadzieję tylko, że się nie zmienią jak juz będzie widać główkę -
Heh Kroko, tez to przerobiłam (pisałam tu), ze kumpel mowi do zony ze widać ze bedzie dziewczynka, a ona: a skąd wiesz??? No i powiedziałam, ze "podobno dziewczynki zabierają urodę matce",a on na to: no właśnie, nie chciałem tego głośno powiedzieć.....
Potem pytałam R czy rzeczywiście tak zbrzydlam.... Odp ze Nie! (No bo dziwne zeby odp tak) w zeby by dostał....Krokodylica lubi tę wiadomość