X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko nie wiem nie znam się ale znowu mnie coś tak ściska w dole brzucha i promieniuje do pachwin czekam.z niecierpliwością na przyjazd położnej z Ktg.
    Hehe Twoja uparta po ojcu a mój to raczej żartownis wiec kto wie co Zośka planuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 08:59

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku, Korko no wielkimi krokami zbliża się ten ważny dzień ma prawo zatem mcos tam bolec hihihi...
    My witamy się z łóżka jeszcze, mała od 2dni nie kupkala, wiec cala noc prawie nie spalysmy ...non stóp się prężyła i stękałam....ech.....

Buziaki i miłego dnia.....

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq najważniejszy dzień :)
    Biedna Kosiunia, obydwie się męczycie...oby juz te wszystkie kłopoty minęły bezpowrotnie!
    Ja mówiłam mojemu ze chyba jakieś skurcze się zaczynają a on "poczekaj do jutra" haha wątpię żeby tak szybko poszło ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam z rana małz ma wolne zmykamy na miasto
    ZUS z rana mnie wkurwił bo zamista kase przelać wczoraj mam term na 20 dopiero :( porazka płakac mi sie chce

Tamka trzymam kciuki

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku tych najważniejszych dni jeszcze będzie wiele...a to jeden z nich....oj wiesz akcja może być szybka i sprawna, wiec nigdy niewiadomo...

Heheheh o 2zl PLN, i się zmieslilismy do becikowego hehehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 10:40

Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.

Ja dziś wstałam wcześnie jak nigdy. Obudziłam się o 6, leżałam do 6:30 i wstałam, porobiłam co miałam porobić po czym poszłam na targ po zakupy, potem jeszcze do sklepu. Wymiękam, nie mam już siły.
    Jeszcze po południu mam jechać z mamą do sklepu, muszę sobie kupić półkę a małż nie ma czasu jechać więc jadę z mamą. Muszą mi do tego czasu siły powrócić bo nie dam rady dupska zwlec z kanapy póki co.
    Zuzia tak jak pisałam - rozmyśliła się i nie wyłazi.

Malenq ciekawe czy my się załapiemy na becikowe.

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, ja wlasnie zamowilam wozidlo dla Radka :) odbior za 1-2 tyg, ale to zalatwia tesciowie. Coraz realniejszych wymiarow nabiera kwestia bobasa :)

Ps. Na gwiazdke tesc dostal ksiazke "Ratunku bede dziadkiem" a dzis moj maz z okazji urodzin od ojca dostal "Na pomoc, bede tata". Nie ma to jak rewanz :P

Krokodylica, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Freja Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!

Pobieżnie Was nadrobilam, ale nie ogarniam ;)
    dziś młody został w domu i mam na głowie ciekawskiego przedszkolaka - a na pole nie da się isć ;{ bo pogoda pod psem

coś wam powiem ciekawego
    w nocy młody wołał: tatusiu, tatusiu, przyjdźdo mnie, małż się zwlekł, poczłapał, bo może coś się śniło złego dziecku, wlazł do niego do łóżka (jak zwykle w takiej sytuacji) chcąc go utulić i uśpić, a tu za chwilę słysze "ide do mamy" młody przyszedł do naszego łóżka i urażonym tonem powiedział, że tata zajął mu łóżko i nie ma gdzie spać, więc musiał przyjść do mnie

myślałam ze padnę ze smiechu - nieźle to sobie obmyślił cwaniak o 4 nad ranem :))

Nieukowa, Krokodylica, LaRa, CzaryMary, Tamka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko! Dzis mam nieziemski spadek energii, nie ma to jak przyjechać do mamy i zalegać w lozku :( a dodatkowo sie nie wyspalam i walczę ze zgaga ;( czego chcieć więcej ???? Och jak miło ;(

Tamus, jak tam na froncie????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 11:33

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszko, nie chodzi.. jest w domu juz miesiac i na pewno cały marzec nie będzie chodził.. może od maja.. teraz panuje grypa i nie chce ryzykować..

Tamka?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brzuchol ze wczoraj:

37tc%2520forum.jpg

MANIEK, LaRa, CzaryMary, Tamka, Nieukowa, konwalianka, beszka, Pati Belgia, Misi@, Freja lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Tamka??? haloooo.
    Beszka, Kroko, Smoku :) trzymam kciuki.

dziś mój szefu ma urodziny:) najadłam się najpyszniejszego sernika na ziemi:) ledwo żyję.
    Trochę się wczoraj przstraszyłam bo podczas prysznica zauważyłam że wyciekło mi " coś krwistego" taki maluśki skrzep ale czerwony. Nic mnie nie boli...w pon mam gin więc poczekam bo dziś jest ok jak obserwuję....hmm no chyba że to przez seksior z wieczoru poprzedniego.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo Kroksie: elegancki bebenek :) ale chyba jeszcze nie za nisko, wiec mala moze sie nie szykuje, chyba nie podpasowal jej piatek 13go.

Ja dzis zalatwiam nowe i stare sprawy, wplyw ciagle na mnie laduja, ale przeciez sie nie rozdwoje zeby wszystko zdazyc przed odejsciem wrrr

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na dzisiaj to ona na pewno się nie szykuje i nie wiem czy na najbliższy czas. :)
    Ale brzuch mi raczej opadł, sama już to czuję.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha zapomniałam Wam napisać że w tym tygodniu spotkałam taką bardzo daleką znajomą i ona do mnie "tak, tak, widać że będzie córka bo matce urodę zabiera." :] Grunt to szczerość, nie? :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:35

Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to uwaga ja też nie rodze :D kurna a myślałam,że to już niedługo a Zośka prawie w ogóle się nie szykuje nawet główka nie zeszła do kanału, ciągle szuka drogi wiec Beszko daje Ci pierszenstwo ;)
    Skurczów zero a i mam ucisk na zyle główna chyba bo jak leżę na plecach to małej tętno rośnie juz to widzę na poródowce ehhhh
    A od jutra latam po schodach ;)
    Kroko wstrętna ta koleżanka! Już mogła sobie darować. Mnie w sumie mówią odwrotnie ale może z uprzejmości ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:56

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e bo ja wiem, jesli to dobra kolezanka, to wole szczerość niz takie "zakłamanie"..

moja przyjaciółka ostatnio widząc mojego Tymka po dłuższej przewie.. o matko, Magda ale Ci Tymek wyładniał, bo jak byl mały to taki brzydki był:) najpierw mowie: no wiesz Anka, a później wybuchłam śmiechem..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:59

Malenq, beszka lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou
    Ja też się rozmyśliłam i nie rodzę... Jestem juz po kilku przebieszkach pi schodach. Zjadłam obiad, a nawet dwa bo mnie szwagierka doładowała i zaległam na drzemkę. A później kolejna tura.

Dziś znów usłyszałam magiczne słowa: może Pani rodzić naturalnie chyba ze zmienią się wskazania... Mam nadzieję tylko, że się nie zmienią jak juz będzie widać główkę :-/

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Tamka, to kchana, do tego biegania po schodach dorzuć jakieś przysiady czy cooś...

jak dlugo działa antybiotyk na organizm? rano wzięlam ostatnią dawke, do kiedy będzie krążyć w organizmie?wie ktoś?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Kroko, tez to przerobiłam (pisałam tu), ze kumpel mowi do zony ze widać ze bedzie dziewczynka, a ona: a skąd wiesz??? No i powiedziałam, ze "podobno dziewczynki zabierają urodę matce",a on na to: no właśnie, nie chciałem tego głośno powiedzieć.....
    Potem pytałam R czy rzeczywiście tak zbrzydlam.... Odp ze Nie! (No bo dziwne zeby odp tak) w zeby by dostał....

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 622 623 624 625 626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ