Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobranoc Smoczku i dziewczęta
Kroko poród przy tym wszystkim to pikuś
Chyba stara juz jestem, długo byliśmy sami,a teraz mała rewolucja śpi obok hehehe..fuck a jeszcze drugie bylo /jest w planach
ech może się kiedyś ogarnę.....
Buziaki i miłego weekenduTamka, Krokodylica, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
KROKO, ja tez sie zaczelam bac porodu...najogrzej mi, gdy w szpitalu na badaniach jestem
dzisiejsza rozmowa mi pomogla baaardzo. jestem zaskoczna tym jak bardzo sie przejeli moim brakiem zaufania i lekiem
ciesze sie, ze os. ktora znam bedzie ze mna podczas porodu - bezpieczniej.
u mnie, jak pisalam, skurcze sa od jakiegos juz czasu, ale takie malo imponujace (pamietam, ze z chlopakami bardziej mnie bolaly). boli krzyz lub podbrzusze...ale co nowego teraz...czego poprzednio nie mialam, to uczucie rozpierania - ponoc dobrze ze je czujecos sie dzieje
hehehe oby oby. nie moge sie doczekac srodowej wizyty i spr. szyjki
(moja zawsze malo podatna na rozwieranie, wiec boje sie, ze znow bede sie dlugo meczyla zanim pelne rozwarcie bedzie).
MALENQU, pierwsze dziecko to najwkieszy szok...pamietam jak plakalm, ze chce by mlody wrocil do mojego brzucha. nic nie bylo tak jka wczesniej. z drugim dzieckiem latwiej
TAMKA; powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 16:01
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Bry,
BESZKO a czy twoje dziecko nei jest ulozone glowka w gore? Pomylilo mi sie cos?
A my wrocilismy z Wrocka gdzie w moim domu kazdego po kolei rozkladala choroba. Najpierw siostrzenica, potem, tata (dostal antybiotyk), potem mama i szwagier, nastepnie siostra. My przyjechalismy w srodku tej epidemii. Non stop dezynfekowalismy rece, nie siadalismy na kibelku, chyba ze zdezynfekowanym, staralismy sie niczego nei dotykac czego oni dotykali i generalnie miec jak najmniejszy kontakt.
Calkiem mozliwe ze nas troche za paranoikow wzieli ale gwizdze na to. Juz raz bylam chora a ja mecze sie podowjnie. Siostra troche sie oburzyla ze sie bronilam przed obcalowaniem na przywitanie bo twierdzila ze ona sie dobrze trzyma a na nastepny dzien dostala goraczki
Narazie sie trzymamy chociaz meza cos gardlo boli. Stosujemy zmasowany atak: herbate z imbiru, herbate z lipy, paste cytrynowow czosnkowa i plukanie gardel szalwia. Ciekawe czy cos to da czy cos juz sie w nas rozwija
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 23:22
-
PSotka, moja mala juz pare tyg temu znalazla droge do wyjscia
ponoc ladnie sie w kanal wstawila.
mam nadz.,ze bedzie zdrowi. my tez grype mielismy w lutym i masakra jak sie nameczyc mozna (szcegolnie gdy lekow nie mozna przyjmowac)....Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Witam, pies zgotowal mi pobudke, ale po spacerze znowu wskoczylam do lozka i nagralam nawet filmik chyba z czkawki..
Jeszcze godzinka lezenia i lece na zajecia, dzis dlugie mnie czekaja (chyba, ze sie zerwe i polaze po miescie) -
Hej kochane gangstereczki:-)
Nadrobilam Was wreszcie. Wczoraj tez caly dzien w roznazdach. Podjeclam sie drugiego projektu I nie wiem czy byla to wlasciwa decyzja... ale mam nadzieje, ze to ogarne. Matko.... przed ciaza prowadzilam po 3-4 projekty I nie mialam problemu a teraz jestem wykonczona.... masakra...
Kroko, Smoczku piekne brzusie:-)
Malenq napewno dasz rade I poklady sily psychicznej tez sie znajda. Znajdziecie wspolny rytm. Jeszcze tylko trzeba troche poczekac.
Tamko, Besszko, Kroko, Smoczki trzymam kciuki zeby przed swietami jeszcze Wasze malenstwa przyszly na swiat:-)
Dzis mama robi 18urodzinu Sebastiana. Niestety tylko w gronie rodziny bo nie moze miec stycznoaci z duza grupa ludzi ale za to 19ste wyprawimy huczne jak 18ste:-)
Wozek roozymy jutro I wstawie zdjecia.
Milego dnia kochane:-)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka, jak tam? mam przeczucie, ze to dziś
mnie tez pies obudził, o 6...bo chciał jeść i potem poszedł dalej spaćah, ten żarłok mój
drugi dzien pada, a on już ma zapalenie ucha...bo mu woda naleciała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 08:00
Tamka lubi tę wiadomość
-
Witam się deszczowo dziewczęta
A więc seksu nie było, posprzeczalismy się wczoraj i w sumie nie wiem o co i jakoś ochota minęła no cóż bywa a ja o ♡ prosić nie będędziś jadę po latać trochę po mieście, jakieś parapety pooglądać albo cos
Hehe dziewczyny psia pobudka to jest to mój wstaje razem ze mną w nocy siku
A Tamka jak sytuacja? Kajtus się namyslil?
Kroko u Ciebie tez cisza?
Miłego spokojnego dnia życzę Wszystkim.
Dopiero doczytałam Pati 100 lat w zdrowiu dla Sebka i udanej zabawyI trzymaj kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 08:50
Krokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati 100 lat dla brata:-D i dużo dużo zdrowka....
Dziękuje za wiarę w nas....wiem wiem docieranie się i zmiana priorytetów to trudne i długie zadanie...ale idzie nam coraz lepiej...
Bry, bry
Kroko, Tamuś, Beszko jak tam???
Blondiku a u ciebie?? Jak się czujesz???
Lilo buziaki i nie zappmnialam o Tobie...mam nadzieje, ze maleñstwo rośnie i wszystko jest dobrze....
A mamusie??? Jak pociechy??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 08:46
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Czesc! Ja olalam studia w tym tyg bo same wyklady
odpoczywam za to u rodzicow, jaram sie wozkiem ktory bedzie dopiero za tydzien i chusta, ktora kupilam na olx za 50zl (tkana skosnie krzyzowo 4.6m, nowka kosztuje 130)
nie wiem czy ogarniemy z mlodym motanie, ale warto sprobowac imo.
Dzis zaczynam 3 trymestr... Ostatnia prosta i nie ogarniam normalnieze niby za 3mc bede miec syna? Jaka ciaza? To o mnie mowa?
Chyba czas najwyzszy na systematyczne zakupy i remont pokoju mlodego...
Tamka, jak status? A jak u ciebie Kroko?
Pati zdrowka dla brata a ty sie tam nie przepracujKrokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Cześć kobitki
Co u Tamki?
Psotka - nnie daj się chorobie
dziś mam zabiegany dzień bo w dwóch gimnazjach dzień otwarty i musimy iść, potem do dziadków i jeszcze jakies zakupy, a gardło i głowa mnie zaczyna boleć i marnie to widzę, z nosa też cieknie ;(....
tak sobie czasem myślę jak to ogarniemy, gimnazjum , przedszkole i noworodek - to 3 różne światy - ło matko
no nic sami chcieliśmy
buziaki dla Was
kto ma rodzić to niech rodzi a reszta zaciskać nogi
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry również deszczowo.
Tak, u mnie cisza, całą noc napieprzało mnie podbrzusze - dwie nospy. Od rana bóli brak. :]
Malenq ja się tego wszystkiego po porodzie obawiam, że właśnie jak się mój świat wywróci do góry nogami to czy ja to ogarnę.Mój małż nic nie mówi ale wiem że też się tego obawia. Wczoraj obserwował mnie dość długo i pytam o co chodzi to on mówi że nie może sobie tego zwizualizować jak ja mam to dziecko z tego brzucha przez taka małą dziurkę wypchnąć.
On sobie nie może zwizualizować a ja to muszę zrobić!
I co chwilę mówi do brzucha "wyłaź już" - chodzi mu o to że się męczę już z tym brzuchem, a ja się go wczoraj pytam "a co ty ją tak poganiasz" to on mi na to, że jak dla niego może tam siedzieć jak najdłużej bo dla niego tym lepiej że później się to wszystko zacznie.
Malenq lubi tę wiadomość
-
Pati dla brata to oczywiście życzę przede wszystkim dużo zdrowia.
I dla wszystkich dziewczynek też bo pogoda paskudna, nie kaszlcie i nie smarkajcie.
Wózek poskładałam z powrotem do kupy, porobiłam zdjęcia, jak się ogarnę to pokażę. Ale jest 10:30 a mi już nogi wchodzą do dupska, normalnie nie mam siły na nic.Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Nieukowa: ja tez olalam, a raczej została zmuszona bo pojechał am samochodem, ale znaleźć miejsc e w okolicach rynku było niemożliwe i nie, ze były np koperty, a ja jako ciamajda nie umialam, Nie! Nie było nic, skoczek potem (może) na zajęcia na 14sta a teraz idę was czytac.
Ja nadal nie wiem ze jestem w ciąży, choć balon juz targam. Ale bym chciała, żeby juz wylazla będę ubierać robić tonę fotek itd.
Pati: 100 lat dla brata, to macie dużą różnice wieku, u mnie 11 lat.
Tamko: trzymam kciuki cokolwiek robiszWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 10:57
Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Może u Tamki juz się zaczęło ze się nie odzywa
trzymam kciuki!
Kroko współczuję bólu. Moja chyba szuka drogi do wyjścia bo tak mnie w pachwiny i w spojenie wali...oby szybko znalazła
ja z miasta wróciłam ale tak mnie kręgosłup boli ze musze odsapnac wszędzie pełno ludzi ale co grzecznie w kolejce stałambo jedziemy dalej za parapetami.
Buziaki i miłego popoludniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati zdrowia dla brata
Tamka trzymamy kciuki
Ja wczoraj zaszalalam i poszlam z siostrami do fryzjera. Spedzilysmy tam 3 godziny a ja wyszlam z mini irokezem
Dzis oczywiście nie potrafię powtorzyc fryzury, ale juz mi lepiej.
Mam pytanie. Moja sister miała farbowane włosy z amoniakiem, a ja byłam z nią w pomieszczeniu u fryzjera to chyba nie zaszkodzi maluszkowi?
Buziaki dziewczętaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 14:06
Pati Belgia lubi tę wiadomość