Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak zgredzia ale nie chciałabym w święta rodzic wolałabym przed
Konwi owszem jeśli mówi to przyjaciółka ale jak daleka znajoma to tak srednio milo przynajmniej dla mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 16:19
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Konwalianko, no wlansie ja sie tez obawiam tych wszystkich chorobsk kotre moga z przedszkola przyniesc...a najbardziej zoladkowki, bo u nas w przedszkolu b.czesto
nawet teraz boje sie, ze przyniosa i ja na porodowce bede sie jeszcze ztym meczyla (zawsze choruje z chlopcami).
Smoczyco, to ze nie ma teraz zadnych skurczy, to nie znaczy ze za pare dni nie bedziesz miala. a mala dorge znajdzie
Kroko, sliczny brzuszek, ale faktycznie na foto nie wydaje sie by opadl....tylko ze to tylko zdjecie, ktore nie zawsze prawde mowi.
ja po 3 godzinnym spotkankiu z szefem kliniki polozniczej w szpitalu. baaaardzo zadowolona jestem. dostalismy jej prywatny numer i jak porod sie zacznie, to mamy dzwonic, to przyjdzie i bedzie z nami caly czasa w srode mamy usg i spr. rozwarcia. zobacza co sie dzieje i podejma decyzje. chca tez moja szyjke spr., bo pekla troche podczas poprzedniego porodu.
aaa no i wg lekarzy tutaj to ja dzis mam 37tc4dc nie wiem jak oni to licza.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:12
-
konwalianka wrote:e bo ja wiem, jesli to dobra kolezanka, to wole szczerość niz takie "zakłamanie"..
Nie widzialam baby chyba z 7 lat. Znamy sie na czesc. Ale nie omieszkala mi tego powiedziec. Zignorowalam jej slowa to powtorzyla mi to samo drugi raz, jak bym przypadkiem nie doslyszala ze brzydko wygladam...
Sram na taka "kolezanke".
Tamka ciesze sie ze mozesz rodzic naturalnie.
beszka dziekuje. Nie wiem, moze faktycznie nie opadl? Niewazne w sumie.
Ja w sumie wizyty nie mam umowionej, jesli nie urodze do piatku za tydzien mam podjechac sprawdzic przeplywy.
zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kroko dobrze powiedziane
według mnie każda kobieta szczególnie w ciąży piękna jest! A Ty taki szczuplaczek to już w ogóle
A wiesz co dziś mam plan namówić mojego na ♡ ciekawe czy ulegnie w sumie ciężarnej się nie odmawia co nie?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No mój tez zawsze był chętny ale długo zakaz mieliśmy właściwie całą ciążę do tej pory i pewnie ma stracha i mówi że córki nie będzie atakowal ale może da się namówić
a z takim brzuchem też pewnie będzie ciężko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 19:40
beszka, Tamka, Malenq, Krokodylica, Blondik, Pati Belgia, Misi@, helenkq, Freja, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Nie widzialam baby chyba z 7 lat. Znamy sie na czesc. Ale nie omieszkala mi tego powiedziec. Zignorowalam jej slowa to powtorzyla mi to samo drugi raz, jak bym przypadkiem nie doslyszala ze brzydko wygladam...
Sram na taka "kolezanke".Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Coś mi się pisze na ktg, trzymajcie kciuki, może młody się ruszy
Dzisiaj przysłużyłam się systemowi edukacji - przyszła pani doktor i mówi: jest pani jedyną w całym szpitalu pacjentką niezagrożoną porodem przedwczesnym, czy zgodzi się pani abym wykonała pani usg pokazowe dla studentów?
Lekko zmartwiałam i upewniłam się tylko czy aby nie dopochwoweoczywiście potwierdziła, że nie tak więc się zgodziłam i cała brać studencka obejrzała sobie Kajtka
małż też się załapał na wolnego słuchacza
Dowiedziałam się, że szacowana przez lekarzy waga dziecka różni się +- 500 gram! No i ze główka Kajtka jest już bardzo nisko, schodzi do kanału, a także, uwaga, zmierzono mi miednicę takimi śmiesznymi kleszczami i okazało się, że jestem stworzona do rodzenia dzieci
Miłego wieczoru babeczkiMalenq, Krokodylica, Pati Belgia, helenkq, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny