Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yasmin wrote:
Kroko!!! Ty juz 37 tydz????? omgkiedy to zleciało
A no już, czekam aż mała zechce wyjść.
Smoku słodkie te buciki.
Tamka haha oryginalny prezent.
Zazdrościsz aktywności? Proszę Cię.
Mój post o moim samopoczuciu został zignorowanyale naprawdę czuję się jak bym lada chwila miała zemdleć. Masakra.
Sprzątam sobie powolutku i po troszeczku.
-
Krokuś, współczuję samopoczucia, znam to doskonała bo czuję się tak od kilku miesięcy...
Zgreduś, nie wiem co to może być, to mnie uspokajano, że póki nie ma żywej czerwonej lewo, tp nie ma się co martwić ale uważaj na siebie...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko uważaj na siebie....
Yas śliczna córeczka....a ze czasu nie masz, normalka....wiem cos o tym....
Tamka ale ze co przyniósł??? Hehehe....lewatywa się podzielił???
Nenus a pokazałabys syna, bo juz nie pamiętam jak królewicz wygląda:-D
Hela Ty również...
Boszzzz padam.... Dobranoc i Nie rozpakowywać mi się w weekend..
BuziakiKrokodylica, Tamka, Smoczyca1, helenkq lubią tę wiadomość
-
Witam się z łóżka
Maz śniadanko przyniósł z kawka to co będę się zrywać przecież dziś niedziela
No Pati a nie wyglądasz na obzartucha bo taka chudzina
Zgredzia plamienie ustalo?
Tamka Kroko cisza? No u mnie totalny spokój.
Leniwej niedzieli wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 07:59
Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Smoczku powiem Ci, ze mama takie do re jedzenie zrobila, ze wszyatkiego chcialam choc po trochy sprobowac:-) no I chyba przesadzilam. Moj zoladek jest stanowczo za maly na taka ilosc;-)
Spisal sie Twoj mezus. Moj spi w najepsze a ja z Marcelem baje ogladam ale slysze, ze kot juz sie do nas dobija wiec zaraz bede musiala wstac I jesc mu dac:-) -
A dajcie spokój, jak tak dalej pójdzie to majówka mnie tu zastanie
Dzisiaj mam plan wymknąć si z tego przybytku na spotkanie z psembardzo za nią tęsknię...
Młody leniwy, ciągle mi tylko skurcze przepowiadające funduje. Boli mnie, za przeproszeniem, dupa, krzyż, biodra, miednica i wszystko, co tam jeszcze mam ale podejrzewam, że to raczej efekt szpitalnego materaca, a nie działań młodego... Leniwe te mężczyzny juz nawet w życiu płodowym...
Miłego dnia babeczkiKrokodylica, Misi@, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny