Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok, widze ze wszytskie jeszcze dzieciaczki siedza w brzuchcach
No w sumei to jeszcze do 40tc wam brakuje
ciekawe kto bedzie pierwszy. Wy czy ksiezna Kate
Ma wczoraj przypuscilismy znowu zmasowany atak czosnku, imbiru i cytryny popijajac to herbatami z lipy i czarnego bzu no i dzisiaj lepiej. Chyba zagrozenie minelo. Ale z glowa sie meczylam przez cala noc w sumie
, nei chcialam brac tabletki bo juz w czasie ej ciazy wzielam chyba z 9.
Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Lewatywa czeka na rozpoczęcie akcji porodowej
Byłam odwiedzić mamę bliźniaczek, jejku, nie chcę cesarki, ona tak biednie wygląda. Nie wiem dziewczyny, jak Wy dałyście radę po cesarkach... Chociaż wszystko na pewno ma swoje plusy i minusy...helenkq lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Kroko, ciekawe swoją drogą czemu Cię tak co noc brzuchol boli?
Żartuje i oczywiście współczuję kochana!
Tamka życzę rychłego rozpoczęcia naturalnego oczywiście
Ja mam dziś mega lenia, nic mi się nie chce wiec leżę bo przecież niedzielaTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry...
Tamuś ale jakbys teraz lewatywe zrobiła, to akcja na bank się szybko rozwinie.....
Ja mimio ze nie mam porównania, to tez CC bym nie chciała...
Kroko a może jakoś źle się ukladasz do snu, wiesz z tym brzuszkiem to trzeba się naginastykowac aby znaleźć dobra pozycję....
Moja mała śpi, cala noc stękała, teraz jak chcieliśmy iść na spacer to wzięła i zasnęła hehehe...
Miłej niedzieli.... -
Hej hej
Yasmin, piekna Kiniajuz sie swojej doczekac nie moge...
Tamka, mam nadz.z,e akcja sie niedlugo zacznie i bedziesz mogla przytulic synka
Kroko, u mnie podobnie. w ciagu dnia mam rowniez rozne skurcze i bole. jedne mniej bola drugie mocniej a wieczorem to wczoraj nawet co 7 -10 min byky...ale takie slabe w prownaniu do tych na ktore czekami tak do poznej nocy a potem cisza....ponoc gdy zaczynaja sie przepowiadajace, to wlansie najpierw wystepuja wieczorem...a potem sie rozkrecaja
u nas dzis znow piekna pogoda (i oby tak jka najdluzej!!!). chlopaki pracuja w ogrodzie, ja pieke ciasto. niedlugo obiad a po obiedzie spacer (nauka jazdy na rowerze). wieczorem maz jedzie do znajomych po nasze sprzety dla malej - kolyska, wanienka i przewijak. chce to dzis wyszorowac, jutro posciel do kolyski powleke i schowam do pudelka, aby bylo gotowe na nasz poworot do domkuKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja na wykladzie, na szczescie tylko jeden dzis.
zmarl chlopiec 2letni pobity przez uwaga 19-letniego konkubenta matki, ktory skladajac wyjasnienia powiedziall, ze sie zdenerwowal, bo ... nie dostal przelewu z pomocy spolecznej. To teraz skur***n bedzie mial ze 25 lat pomocy od panstwa i wszyscy bedziemy go karmic z podatkow. Mam nadziej, ze beda co noc go tam gwalcic.. -
witam mamuśki
Żyjękrew się znów wydostaje na zewnątrz i brzuch przestał boleć tak bardzo. W nocy sie troszkę bałam muszę przyznać... ale widać popuściło wraz z ujściem krwi.
O taaaaak... też bym wolałam sn niż cesarkę. Ale mowy nawet nie było.
Pozdrawiam serdecznie muahhh :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 15:58
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć,
Tamuś, jak u Ciebie?
Yas, to super, że krwawisz.. nie no na poważnie, cieszę się, że jednak nic nie zostaje w środku..
Patryś wczoraj obchodził swoją miesięcznicę.. ale zleciało..
buziaki dla mamusiek i dzieciaczkówYasmin, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Cześć,
Tamuś, jak u Ciebie?
Yas, to super, że krwawisz.. nie no na poważnie, cieszę się, że jednak nic nie zostaje w środku..
Patryś wczoraj obchodził swoją miesięcznicę.. ale zleciało..
buziaki dla mamusiek i dzieciaczkówwszystkiego dobrego
Też się cieszę że krwawię -
Tamka wrote:Kroko, ciekawe swoją drogą czemu Cię tak co noc brzuchol boli?
Nie wiem, naciaga mi sie tam wszystko czy jak?
Hehe serduchowac nie serduchuje, moj by chcial ale ja z tymi bolami to nie mam najmnijszej ochoty.
Malenq mnie nie boli brzuch tylko cale "podwozie" - podbrzusze + szyjka czy spojenie łonowe, sama nie wiem, caly dol.
zgredka ech, az zal czytac takie rzeczy.
Konwalia ale ten czas leci.
Ja dzisiaj ubralam lozeczko, moge rodzic.konwalianka lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie pije sok burakowy. Całkiem to smaczne, muszę przestać zrec czeko po obiedzie, bo mi dziś moja aplikacja twoja ciąża powiedziała, ze mogę mieć lekka nadwagę wrrr.
Ogladam piekielny hotel.
Po zajęciach poszlam do księgarni taniej, którą zamykają i zakupiłam nieco książek dla młodszej i starszej..
-
Ja sie witam
caly dzien bylismy z tesciami we Wrocku w zoo. Afrykanarium bombowe
teraz zmeczeni wracamy pod Poznan. Niech juz zrobia S5 bo sie ta droga dluzy...
Widze ze stan ilosciowy namforum bez zmian
Ja tez sie matwie o Lili i LeoKrokodylica lubi tę wiadomość