Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zaczynamy naturalnie ale w momencie pierwszych skurczy robią mi ekspresową morfologię, sprawdzają płytki i wtedy podejmują decyzję - czy kontynuujemy naturalnie czy cc
Idę polatać po schodachSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
A, jeszcze mam pytanko: coś mówiłyście, że jak maluch jest poniżej 3 kg i 50 cm to przysługują dodatkowe szczepienia i badania?
Pytam bo tu dziewczyna ma bliźniaki, na pewno będą kolo 2 kg tylko i chciałam jej powiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 14:15
-
Tamka wrote:Zaczynamy naturalnie ale w momencie pierwszych skurczy robią mi ekspresową morfologię, sprawdzają płytki i wtedy podejmują decyzję - czy kontynuujemy naturalnie czy cc
Idę polatać po schodach
To mamuśka któraś o szczepieniach mówiła, ale nie pamiętam kto. -
nick nieaktualny
-
Tamka ja myślę ze na 100% dowiesz się jaki ma być poród jak urodzisz
Wtedy jak już będzie po, to ci powiedzą, czy to było siłami natury czy nie :J
Ale dobra, żarty na bok. Fajnie że masz zielone światło na snWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 14:34
Tamka lubi tę wiadomość
-
Nieukowa, padłam
ale dokładnie tak się to czuję - dowiem się jak mam rodzić, jak urodzę
Szkoda, że nie mogę iść do domu, nudne takie latanie pi schodach bez celu, w domu też mam ich sporo no i coś bym poprała, pogotowała, ehh i wszystko przez te głupie płytkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 14:58
-
Tamka to rodz szybciutko zeby w szpitalu dlugo nie lezec.
Ja tez zaleglam na chwile bo wymylam wozek, nosidelko, wstawilam pranie, umylam naczynia, gondole juz ubralam z powrotem, nawet mi sie udalo, jeszcze musze nosidelko do kupy poskladac.
Przeraza mnie brak miejsca u nas w mieszkaniu, te wszystkie rzeczy to nie wiem juz gdzie upychac.Tamka lubi tę wiadomość
-
wrociłam ale nic nie wiem, ginka chora, wizyte mam przełozona na poniedziałek...
teraz szybko sie pakujemy i jedziemy na weekend do mojej mamy
Tamka, to Malenq mówiła o tych szczepieniachWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 15:27
-
Hej
Ktos urodzil?
A ja nadal we Wro i niestety nie zdazymy na szkole odzenia. I znowu przez ten pierdzielony warsztat. Oddalismy auto w poniedzialek. Facet mowil ze bedzie na wtorek, najpozniej na srode. Wczorja mowil ze bedzie dzisiaj przed poludniem, potem, ze d0 14 a jest kuzwa prawie 18 i oni go jeszcze nei zrobili! Plakac mi sie chce
. Kurs sie zaczyna o 18:30 i trwa 2,5h a my mamy 3h jazdy
Tato pojechal z moim mezem tam sprawdzic co oni robia bo proste rzeczy niby byly a takei cyrki odstawiaja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:39
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane gangstereczki...
Nie miala okazji sie z Wami nawet przywitac dzis:-(
Zaganiana jestem I na dodatek wzielam drugi projekt. Dzis ponad pol dnia tam spedzilam. Ale mam tez dobrw niusy:-) pojechalam dzis zeby zamowic juz wozek I okazalo sie, ze akurat maja go w magazynie wiec juz go mamy:-) ale jestem szczesliwa:-) wieczorkiem Was nadrobie jak juz w lozeczku bede lezala.Krokodylica lubi tę wiadomość