Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokuś, ja sie jeszcze nigdzie nie wybieram - mała tez nie
mam jeszcez miesiac i jesli ginka nie zdecyduje o cc to mam zamiar nosic mala jak najdluzej sie da
ale nie powiem..... cisnienie juz jest...
zwlaszcza gdy ubiera sie łózeczko, wyciaga wózek, pierze, prasuje i uklada ciuszki
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
U mnie rowniez cisza....skurcze sa, ale bez rewelacji. Nic nieprzespana. Zaraz ide na drzemke
Mloda dzis baaaardzo spokojna...
A ja nadal jak pomysle, ze po 2 porodach mam tylko 1 cm rozwarcia ( tak to ja podczas owu mialam) to beczec mi sie chce, ze znow sie wymecze z meeeega skurczami i niepostepujacym rozwarciem
Moja mamcia jest u nascudnownie byc troche porozpieszczana
a malz pojechal do dziadka do Stavanger. Troche zaluje ze z nim nie pojechalam. Tesno mi za dziadkiem i za tym miastem.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ja dostałam energii jak przyszlo mi organizowac kącik dziecka... inaczej lezalabym w lozku, a tak caly dzien cos robie... wiadomo, ze pomalu - ale zawsze cos
Ty masz juz wszystko przygotowane wiec nic tylko odpoczywacKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam i ja byłam zaprowadzić Zuze i musiałm do babci zajśc bo tak mnie spojenie bolało wrócilam tramwajem teraz szybko ogarnia syf w domu wszedzie kurz az mi sie płakać chce
a 12:30 znowu lece po Zuze mam dziś zanik energii nawet w sklepie mnie babka zawołała zebym szybciej kupiła bo chyba kiepsko dziś wyglądam -
No bylo zacmienie, 80% prawie. Te co przegapily to nastepne za 10 lat.
A ja wrocilam wlasnie od terapeutki. Pouciskala mnie gdzie trzeba. Nic w sumie nie musialam mowic, on juz wiedziala co robic. Okazalo sie ze moja inna kolezanak w ciazy tez do niej chodzi dac sie pouciskac
no i moj maz tez.
Czy wam tez ciagle kazdy powtarza ze przy porodzie najwazniejsze w I fazie jest rozluznienie tam na dole jak przychodzi skurcz?
-
Mój gin ma wyłączony tel a drzwi do gabinetu pozamykane. Cóż, spróbuję wieczorem, może w razie czego każe mi po weekendzie przyjść...
Zgrzeszyłam - frytki i coca-cola, a na deser pączek.Cóż za wspaniała dieta.
Połaziłam dzisiaj trochę, wybujałam małą, zobaczymy czy coś z tego wyniknie. A wieczorem trzeba małża dopaść. -
poprasowałam czesc wyschnietych juz ubranek, pochodzilam z psiakiem, teraz czas na segregacje wg rozmiarów i typów ubranek i siupppp do szuflady
ahhhh i zajadam sie truskawkami
i małz zaopatrzył mnie w malinki
wlasnie.... czy podczs kp mozna jesc maliny?? czy moga uczulac podobnie jak truskawki???Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
no to super
uwielbiam maliny
wysadzałas juz poziomki??? bo mi zaczely kiełkowac
czekam na malza, wsadze psiaka do auta i pojade na ogrodek zobaczyc co nowego zakwitło, i wydac polecenia do robot wiosenno-porzadkowo-ogrodowychPati Belgia lubi tę wiadomość