Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ledwo zywa po spotkaniu. Dostała Lucja masę prezentów. Ja latalam w te i wewte. Tort wyszedł super, ale zróżnicowane towarzystwo, miejscami było dziwnie, ale bez gier i zabaw
konwalianka, Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Hej laski
Kroko, Beszko jak sytuacja?
Ja juz spac nie moge I Marcel tez ale to juz norma u nas:-) Mam zamiar dzis kwiaty przed domem posadzic ale narazie zimno. Poczekam chociaz do 11.
Milej sobotyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
czesc, my dzis karmiliśmy sie co 1,5h wiec jestem MEGA wyspana..;/
zgredka pochwal się łupami:)
Pati, zazdroszcze.. u nas po 1. nie ma jeszcze kwiatów jakis konkretnych, a po 2 spadek temp. podobno diametralna zmiana pogody, a jutro deszcz.. na który czekam, jak na zbawienie- wyczyści pyłki..
na 11 na usg brzuszka wybywamy
miłego dnia -
Konwi u nas kwiatow juz do wyboru do koloru
do tego musze sie czyms zajac bo moj maz wyprowadzil mnie wczoraj z rownowagi I w rezultacie wyrzucilam go spac do salonu. Nadal jestem mega zirytowana wiec musze sie jakos wyrzyc a praca w ogrodzie nest najlepsza
ale najpierw upiore dywany bo swieta tuz tuz. Na szczescie mam odkurzacz pioracy wiec duzo sie nie na macham:-)
Trzymam kciuki za usg I czekam na wiesci. -
Czesc
Padłam wczoraj przed 22 (nie pamietam kiedy ostatnio tak wcześnie usnęłam) i spałam do teraz
Mała nadal mało ruchliwa, choć wiem ze miejsca za duzo ju nie ma wiec i ruchy moga być ograńiczone.... Zaraz postaram sie ja obudzić
Następnie jem śniadanko i wybywam do ciucholandu bo wczoraj sie okazało ze ńie mam za bardzo w czym przewieźć małej ze szpitala, bo kombinezon najmniejszy mam 68 ;(
Miłej i słonecznej sobotyPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Mi od rana odchodzi chyba czop (brązowy glut), wykorzystałam rano małża, teraz trzeba się wziąć za jakieś porządki i czas rodzić. Ale szczerze to nie mam siły nawet palcem ruszyć.
Zgredka właśnie pochwal się prezentami.
Ja nie mam ogródka ani ręki do kwiatów, tyle dobrze że te w domu w doniczkach mi się trzymają i nawet czasem kwitną.Blondik, konwalianka, beszka, Pati Belgia, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Łał Kroko! Czop - to juz coś!!!!!!
Juz sie nie wymigasz
Dziecię me sie pobudziło, choć nadal delikatnie, właśnie ma czkawkę
Czas sie podnieść i działaćKrokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Kroko, widzisz jaka masz grzeczna corcie. Wczoraj pisalas ze chcesz dzis rodzic i mala zaczela sie starac. Trzymam kciuki za szybka akcje
Zgredka pochwal sie
Lara, moja mala tez spokojna. Maz mnie dzis budzil cala nic, bo gadal z corka, by kopac zaczela....rano dopplera przyniosl
U nas cisza. Skurcze jak byly tak sa. Maz wykorzystany. Jeszcze musze sie na dluuuugi spacer wybracKrokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
doczytałam na kwietniówkach :
No wiec w związku z tym ze pchalyscie się przed nas, mlodzieniaszek się wkurzył i postanowił wylądować 20.032870g, 53cm
Fotka pojawi się pewnie jak wrócimy do domku.
Buziaki cioteczki
CzaryMary:
a wiec... Kroko, Beszko.... kwietniówki zaczynaja sie rozpakowywac (!!!!!!) a Wy???? na maj czekacie???
jptle!!! jestem 3 w kolejce!!!!OMG, OMG!!! własnie powiedziałam małzowi ze pierwsza kwietniowka sie rozpakowala, a on mi na to, a Ty urodzisz 11-tegołaaaaaaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 09:57
Krokodylica, Nieukowa, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Mi Smoczyca napisała że jeszcze nie wychodzą do domu bo Zośka ma żółtaczkę i musi przez dobę zostać na solarium.
Lara a niech się kwietniówki rozpakowują, nie rusza mnie to.
Kroko, nie wiesz nawet jak mnie TO ruszyło!!!!
Zgredkoooooooooo hellloooooo!!!! to o nas mówie!!!!
Psotka!!!!!
ale oczywiscie pierwszenstwo maja Kokus i Beszka
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Mnie ruszało jak się marcówki szybciej wypakowywały a teraz mam tydzień do terminu i co? Moja Mała ma na to za przeproszeniem wyje*ane.
Także wiesz, niezbadane są losy, nie wiadomo kiedy które dziecko zechce wyjść.LaRa, Nieukowa lubią tę wiadomość