Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hehehe mój tez prasował choć mi zrobił przy Zuzi miejscówke przy stole w kuchni przed TV to sam mi żelazko z rąk wyrywał
teraz tez bede przy stole ale w pokoju prasowac daruje mu tym razem nich konczy remont i sie uczy heheheeh -
Kroko, obijacie sie z Zuzia. Prosze rodzic co i moja kolej bedzie
))
Ja leze na kanapie i odpoczywam . Mdli mnie znowu
Maz skrecil adaptery do fotelika, janpowleklam posciel w lozeczku i kolysce oraz do pudelek wlozylam, co by sie nie zakurzyla. Musimy tylko smoczek wygotowac, ale to jak akcja sie zacznie. No i mieszkanie sprzatnac, a to maz igarnie przed naszym powrotem do domu. -
nick nieaktualny
-
Ja przeżyłam horror - nie potrafiłam rozruszać małej
juz ze łzami w oczach mówiłam do malza ze na IP pojedziemy, bo coś nie halo
Ale w końcu, pomału, po trzepaniu brzuchem i zjedzeniu słodkiego, księżniczka sie obudziła i coś tam daje znac o sobie!
Nigdy więcej tego przeżyć nie chce!!!!! -
nick nieaktualnyDzień dobry,
Miłej niedzieli...
U mnie mega wietrznie, ale słoneczne...
Lara daj dzieciaków i pospać...przecież nie może być aktywna całą dobę....
A tak poważnie dzieciaczki na tym etapie mogą naprawdę długo spać..
Spokojnie bo na zawał zejdziesz....
Mozemwarto abyś dla skopojnosci ruchy liczyła???? -
Hej, musiałam dziecię pobudzać bo mało sie ruszała w ciagu dnia, ale pózniej doczytalam ze na tym etapie rzeczywiście mało moze sie ruszać
Dzis nie zamierzam sie przemęczać wiec i więcej uwagi skupie na maluszku
Ahhh Kroko, śniło mi sie ze urodziłam przed TobaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Lara no bez przesady.
Co ja słoń?
Ile będę w tej ciąży chodzić.
U mnie noc spokojna, jakieś tam bóle podbrzusza, ale słabiutkie.
Śniło mi się że Zuzka już była na świecie i ubierałam ją bo chciałam z nią wyjść na pole, miałyśmy jechać do kościoła, i ubieram ją a teściowa stoi nade mną i dyryguje: nie te śpioszki, nie ten pajacyk, zła ta kurteczka, nie to, tamto ubierz.Co za koszmary nocne.
A u mnie faktycznie na razie cisza co do porodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 09:23
-
Dzien dobry
KONWALIANKO, wspolczuje nockizdrowka dla Tymka, a ty odpocznij sobie. Odespijnnocke. Moze maz moze wyjsc z oatrysiem na spacer, skoro juz zdrowy, a ty sie przespij.
Lara, dobrze ze mala dala znac o sobie.
Kroko kolejke blokujeu mnie tez cisza. Skurcze sa, ale nie te na ktore czekam hehehehe mloda wieczorem sie rozruszala i piekny pokaz babci i tacie dala
to mija istatnia ciaza, wiec z takich chwil staram sie czerpac maxymalnie
Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość