Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapomniałam Wam powiedzieć, ze jedna z kobiet ma spotkaniu spytała mnie czemu ukradlam jej imię dla dziecka (nie jest w ciąży i póki co nie planuje).. Niezłe ludzie mają problemy co?
I jeszcze myślą, ze wypowiadane przez nich wszystkie zdania są kodowane przez słuchacza, gadam z nią raz ma tydzień na fejsie a telefonicznie to juz miesiącami nie odkąd się wyprowadziła z miasta ale miałam wiedzieć, ze ma takie imie dla wirtualnego dziecka i jeszcze to zapamiętaćKrokodylica, Biedroneczka83, Nieukowa, MANIEK, Blondik lubią tę wiadomość
-
witam w remontową niedziele hehehe
włosy naolejowane i obiadek sie gotuje
hahah wiecie co moja babci spytała mojego brata czy mi pomagał ostanio ze skrobaniem ścian a on ze tak ale przeciez mamy czas bo ja mam urodzić w ....grudniu hehehe padłam ze śmiachu babcia sie tez uśmiała i móiw jaki grudzien chlopie ona rodzi w czerwcu albo lipcu jesli wg terminu bedzie co ty myslisz ze Marta to słon hehehhe spłakałam sie ze śmiachu
Ciekawe jak tam dziewczyny daja rade z maluchami
Lara ja tez czasami tak mam ale potem mała sie budzi i fika w ciągu dnia jak chodze i nia bujam to spi a jak usiąde to sie budzi i kopieMisi@ lubi tę wiadomość
-
heh, mowiłam (pisałam) Wam kiedys ze moje dziecko budzi sie i fika w Kosciele... no i oczywiscie dzis wariowała
i pupe wystawiałaPati Belgia, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Ja naprawde nie wiem skąd wiesz ze to pupa
. Ja po wczorajszym USG wiem tylko ze moja leży po lewej stronie plecami albo bokiem bo kręgosłup dobrze było widać, a serce słabo. A dziś pierwszy raz walila czymś w prawy bok podejrzewam, ze kopytkami bo było to dość mocne. Bylismy z koleżanką na śniadaniu w resto bo nas zaprosiła (szwedzki stół.. A teraz leże w domu przed tv. Jutro pierwszy dzień zwolnienia.
co ja poczne.. Odpowiedz "nic" boli..
-
Zgredzia, wiem ze to pupa bo brzuch mi sie przeklada na lewo lub prawo, a przy dotyku jest to dosyc duze i kosciste
nozka odpada
hmmmm co bedziesz robic.....
pranie, prasowanie, ukladanie i przekladanie ubranek....
lezing
spacerek z psem -
Zgredko, ja u mojej tez widze, co wystawia. nawet pietke czy kolanko da sie wyczuc. w poprzedniej ciazy wiedzialam jedynie, ze pupa to pupa, a teraz rpzez skore dokladnie widac...
ja sie dzis obijami mam wredny humor (mezowi sie obrywa
)
co chwile ktos dzwoni i sie pyta czy rodze. wkurza mnie to juz. a moja mala chyba powaznie stwierdzila, ze w brzuchu zostajemoze awantury braci ja wystraszyly, hehehe
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja tez dzis sie lenie
ugotowalam tylko obiae I upieklam kopiec kreta. Maz z Marcelem przekopuja reszte szklarni
ja siedze przed tv I ogladam program zona dla milionera
malenstwo kopie juz mocnej. Zapomnialam juz jakie to wspaniale uczucie
beszka lubi tę wiadomość
-
No to ja jestem zbyt grubasna, bo przez moj tluszczol nic nie widac, tylko taki podskok
.
Lara: no wlasnie to planowalam, mam juz ubrania posegregowand wg kolorow. Jeszcze rozkminiam pralke, bo mam po poprzednich wlascicielach mieszkania i umiem tylko jeden program.
Ogladam teraz wyniki po kuchennych rewolucjach, program prowadzi charlie z masterchefa -
noooo Zgredzia.... ja tez nie wiedze stopy czy raczki, dokladnie tak jak Ty, podskok lub mega wypchniecie pupy na jeden lub drugi bok
niestety przez moja tkanke tluszczowa stopuni nie uwidze
mąz konczy obiad a ja musze sie juz polozyc "starosc nie radosc" spac mi sie chce -
Drzemka za mną. Ale się tylko umeczylam i będę zmulona. Umylam pralke jakimś specyfikiem przyniesionym mi kiedyś prze mamę. Odkrylam, ze gumę przy wlocie można odgiac, ale to co tam żyło, bo chyba zaczynało już żyć, to było przerażające.. Brrr perfekcyjna zalamalaby ręce.
-
Hej,
Moj brzuch juz naprawde konkretnie opadl. Chce zeby maly posiedzial jeszcze te 17 dni, zeby 37 tygodni bylo pelnych i wtedy moge juz rodzic.
Dzisiaj po przytulankach po raz pierwszy mialam chyba skurcz. Brzuch zrobil sie twardy i bolal. Kurcze, naprawde bolesne to bylo a to przeciez chyba jakas 1/10 bolu porodowego. Jestem lekko przerazona.
Dzisiaj bylismy w muzeum, jest akurat wystawa romantykow Dhal&Friedrich. I o dziwo nie bolaly mnie plecy ale stopy to do teraz mnie bola mimo ze mialam niby wygodne buty. W obie storny rowerem jechalismy i kurcze juz musze tak smieszni enogi rozsuwac podczas jazdy
bede was nadrabiac zaraz
-
nick nieaktualnyPsotka, ja od poczatku ciazy mam biegunke i to dziwnego koloru ;p mi poprzednia gin powiedziala, ze to normalne w ciazy bo cos tam sie rozluznia.
Jutro wizyta u nowego gin. Prosze trzymajcie kciuki. Mam od jakiegos czasu bole w klatce piersiowej, pewnie to nerwobole, ale tak mnie sciska, ze dzis w sklepie rozpielam stanik ;p
Ja dzis poczulam takie male pukniecie, ale czy to mozliwe, ze to byl moj dzidzius?
Krokodylica, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Cos malo napisalyscie w te niedziele
ja tylko zajrzalam na forum bo mialam baaardzo aktywny dzien - grill ze znajomymi, prace ogrodowe i ostatnia papierologia do pracy.
Jeszcze 4 dni do urlopu i L4nie posiadam sie z radosci!
Jestem wlasnie od wczoraj na etapie paniki pt. "Jak ja sobie poradze z niemowleciem, przeciez nawet nie ogarniam dobrze tematu zmiany pieluchy". Ech, niby humor dobry ale czuje presje mijajacych tygodni. W sobote zaczne magiczny 30 tydzien i troche mnie to przeraza...Misi@ lubi tę wiadomość
-
Nieukowa nie masz sie czego bac. Zobaczysz, ze wszystkie umiejetnosci zwiazane z dzieckiem przyjda automatycznie po porodzie. Wiec glowka do gory laska
Konwi kochana Ty moja. Szczerze Ci wspolczuje. Jakbys mieszkala gdzies blisko mnie, pomoglabym Ci.... a tak tylko moge kciuki mocno zaciskac zeby te chorobska wstretne przeszly...Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Konwi: spokojnie, bo małemu się Twój niepokój udzieli, maluchy ponoć bardzo to wyczuwaja, ale Ty jesteś juz dawno mamą, wiec to wszystko wiesz.
Ja pierwszy dzień wolnego i nie spie od 5.40_, chyba ze stresu, ze nie IDE do roboty. Zaczęłam pranko. W ogóle zgubiłam gdzies kurtalke kupiona malej w ciucholandzie i nie wiem gdzie ją upchalam, w dwupokojowym mieszkaniu.
Nieukowa: ostatni tydzień zlecił i będziesz mogła spokojnie się wylegiwac i niestety adresować porodem..