X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam Wam powiedzieć, ze jedna z kobiet ma spotkaniu spytała mnie czemu ukradlam jej imię dla dziecka (nie jest w ciąży i póki co nie planuje).. Niezłe ludzie mają problemy co?

I jeszcze myślą, ze wypowiadane przez nich wszystkie zdania są kodowane przez słuchacza, gadam z nią raz ma tydzień na fejsie a telefonicznie to juz miesiącami nie odkąd się wyprowadziła z miasta ale miałam wiedzieć, ze ma takie imie dla wirtualnego dziecka i jeszcze to zapamiętać

Krokodylica, Biedroneczka83, Nieukowa, MANIEK, Blondik lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w remontową niedziele hehehe
    włosy naolejowane i obiadek sie gotuje

hahah wiecie co moja babci spytała mojego brata czy mi pomagał ostanio ze skrobaniem ścian a on ze tak ale przeciez mamy czas bo ja mam urodzić w ....grudniu hehehe padłam ze śmiachu babcia sie tez uśmiała i móiw jaki grudzien chlopie ona rodzi w czerwcu albo lipcu jesli wg terminu bedzie co ty myslisz ze Marta to słon hehehhe spłakałam sie ze śmiachu

Ciekawe jak tam dziewczyny daja rade z maluchami :)

Lara ja tez czasami tak mam ale potem mała sie budzi i fika w ciągu dnia jak chodze i nia bujam to spi a jak usiąde to sie budzi i kopie

Misi@ lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh, mowiłam (pisałam) Wam kiedys ze moje dziecko budzi sie i fika w Kosciele... no i oczywiscie dzis wariowała :)
    i pupe wystawiała :)

Pati Belgia, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja naprawde nie wiem skąd wiesz ze to pupa ;). Ja po wczorajszym USG wiem tylko ze moja leży po lewej stronie plecami albo bokiem bo kręgosłup dobrze było widać, a serce słabo. A dziś pierwszy raz walila czymś w prawy bok podejrzewam, ze kopytkami bo było to dość mocne. Bylismy z koleżanką na śniadaniu w resto bo nas zaprosiła (szwedzki stół.. A teraz leże w domu przed tv. Jutro pierwszy dzień zwolnienia. ;) co ja poczne.. Odpowiedz "nic" boli..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia, wiem ze to pupa bo brzuch mi sie przeklada na lewo lub prawo, a przy dotyku jest to dosyc duze i kosciste :) nozka odpada :P
    hmmmm co bedziesz robic.....
    pranie, prasowanie, ukladanie i przekladanie ubranek....
    lezing :)
    spacerek z psem :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, ja u mojej tez widze, co wystawia. nawet pietke czy kolanko da sie wyczuc. w poprzedniej ciazy wiedzialam jedynie, ze pupa to pupa, a teraz rpzez skore dokladnie widac...

ja sie dzis obijam ;) i mam wredny humor (mezowi sie obrywa ;) )

co chwile ktos dzwoni i sie pyta czy rodze. wkurza mnie to juz. a moja mala chyba powaznie stwierdzila, ze w brzuchu zostaje ;) moze awantury braci ja wystraszyly, hehehe

Krokodylica lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzis sie lenie :-) ugotowalam tylko obiae I upieklam kopiec kreta. Maz z Marcelem przekopuja reszte szklarni :-) ja siedze przed tv I ogladam program zona dla milionera ;-) malenstwo kopie juz mocnej. Zapomnialam juz jakie to wspaniale uczucie :-)

beszka lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja jestem zbyt grubasna, bo przez moj tluszczol nic nie widac, tylko taki podskok :).

Lara: no wlasnie to planowalam, mam juz ubrania posegregowand wg kolorow. Jeszcze rozkminiam pralke, bo mam po poprzednich wlascicielach mieszkania i umiem tylko jeden program.

Ogladam teraz wyniki po kuchennych rewolucjach, program prowadzi charlie z masterchefa

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooo Zgredzia.... ja tez nie wiedze stopy czy raczki, dokladnie tak jak Ty, podskok lub mega wypchniecie pupy na jeden lub drugi bok :P
    niestety przez moja tkanke tluszczowa stopuni nie uwidze :P

mąz konczy obiad a ja musze sie juz polozyc "starosc nie radosc" spac mi sie chce :P

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzemka za mną. Ale się tylko umeczylam i będę zmulona. Umylam pralke jakimś specyfikiem przyniesionym mi kiedyś prze mamę. Odkrylam, ze gumę przy wlocie można odgiac, ale to co tam żyło, bo chyba zaczynało już żyć, to było przerażające.. Brrr perfekcyjna zalamalaby ręce.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Moj brzuch juz naprawde konkretnie opadl. Chce zeby maly posiedzial jeszcze te 17 dni, zeby 37 tygodni bylo pelnych i wtedy moge juz rodzic.
    Dzisiaj po przytulankach po raz pierwszy mialam chyba skurcz. Brzuch zrobil sie twardy i bolal. Kurcze, naprawde bolesne to bylo a to przeciez chyba jakas 1/10 bolu porodowego :(. Jestem lekko przerazona.

Dzisiaj bylismy w muzeum, jest akurat wystawa romantykow Dhal&Friedrich. I o dziwo nie bolaly mnie plecy ale stopy to do teraz mnie bola mimo ze mialam niby wygodne buty. W obie storny rowerem jechalismy i kurcze juz musze tak smieszni enogi rozsuwac podczas jazdy :P

bede was nadrabiac zaraz :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i od wczoraj kurcze mam taka jakby rzadka dwojeczke (sory za doslownosc;). Mam nadzieje ze to nie jest zaden znak...

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, ja od poczatku ciazy mam biegunke i to dziwnego koloru ;p mi poprzednia gin powiedziala, ze to normalne w ciazy bo cos tam sie rozluznia.

Jutro wizyta u nowego gin. Prosze trzymajcie kciuki. Mam od jakiegos czasu bole w klatce piersiowej, pewnie to nerwobole, ale tak mnie sciska, ze dzis w sklepie rozpielam stanik ;p

Ja dzis poczulam takie male pukniecie, ale czy to mozliwe, ze to byl moj dzidzius?

Krokodylica, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka: no właśnie ja po serduchowaniu miałam skurcze i tez stwierdziła ze to na pewno słabe w stosunku do bólu porodowego. Taki przedsmak. Ale teraz mam zakaz serduchowaniu.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia w pierwszej ciazy I to w 15 tc na ruchy jeszcze za wczesnie. Dziecko jest zbyt male I ma zbyt duzo miejsca zeby bylo cos czuc. Ja w pierwszej ciazy ruchy poczulam w 21 tc.

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej gangstereczki :-)

Obudzilam sie z bolem gardla :-( chyba wczorajsze lody mi zaszkodzily... pije herbatke z cytryna. Macie jeszcze jakies sposoby domowe?

Milego poniedzialku...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos malo napisalyscie w te niedziele :) ja tylko zajrzalam na forum bo mialam baaardzo aktywny dzien - grill ze znajomymi, prace ogrodowe i ostatnia papierologia do pracy.
    Jeszcze 4 dni do urlopu i L4 :) nie posiadam sie z radosci!

Jestem wlasnie od wczoraj na etapie paniki pt. "Jak ja sobie poradze z niemowleciem, przeciez nawet nie ogarniam dobrze tematu zmiany pieluchy". Ech, niby humor dobry ale czuje presje mijajacych tygodni. W sobote zaczne magiczny 30 tydzien i troche mnie to przeraza...

Misi@ lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem załamana.. Patryk ma gorączkę, katar i kaszel.. Denerwuje się.. Strzele sobie w łeb.. Czekam na lekarza :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 07:31

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa nie masz sie czego bac. Zobaczysz, ze wszystkie umiejetnosci zwiazane z dzieckiem przyjda automatycznie po porodzie. Wiec glowka do gory laska :-)

Konwi kochana Ty moja. Szczerze Ci wspolczuje. Jakbys mieszkala gdzies blisko mnie, pomoglabym Ci.... a tak tylko moge kciuki mocno zaciskac zeby te chorobska wstretne przeszly...

Nieukowa lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi: spokojnie, bo małemu się Twój niepokój udzieli, maluchy ponoć bardzo to wyczuwaja, ale Ty jesteś juz dawno mamą, wiec to wszystko wiesz.

Ja pierwszy dzień wolnego i nie spie od 5.40_, chyba ze stresu, ze nie IDE do roboty. Zaczęłam pranko. W ogóle zgubiłam gdzies kurtalke kupiona malej w ciucholandzie i nie wiem gdzie ją upchalam, w dwupokojowym mieszkaniu.

Nieukowa: ostatni tydzień zlecił i będziesz mogła spokojnie się wylegiwac i niestety adresować porodem..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 655 656 657 658 659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ