Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yasmin wrote:Zgredziu, a dlaczego dokarmiasz mm? Zafundujesz sobie zastój pokarmu i osłabisz laktację (no chyba ze dokarmianie jest niezbędne).
Chcąc sobie "odpocząć" lepiej ściągnij laktatorem i przechowaj w lodówce.
Nieukowa, no co Ty wyprawiasz kobito!
Laruś, nie martw się. ja się nie pojawię
No raz dokarmilismy rano bo mała chciała ma ja miałam puste cycki od całodniowego ssania, a na kolejne karmienie było juznz odciagnietego (musialam odciągnąć bo mała spala a mi juz twardnialo)
Ja się przez jakiś czas znajomym nie przyznała ze urodziłam, bo wyglądała fatalnie i nie chcielam nikogo widzieć poza najbliższymi
Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Lara sek w tym ze nie prześwietla... w ciazy przeciez bezwzglednie nie wolno ;/
Opuchlizna powoli schodzi wiec wyglada ze tylko wybilam go ze stawu...
Boże! Widzisz i nie grzmisz..... Serio mi sie na mózg rzuciło ;(
Wybacz Nieukowa.... Mam kisiel zamiast mózgu.... Zreszta myślami jestem juz na porodówce
-
hej i co nici ze sprztania półki własnie wstałam spałam jak niemowle po jedzeniu
Larus powiedz delikatnie ze to taki momnt ze chcesz dojść do siebie i ze tylko maż i mama i koniec
Nieukawa kurcze dobrze ze nastawiony ale przeswietlenia i tak raczej nie zrobią ze względu na ciąże -
Nieukowa wrote:Udało mi sie zrobic mielone z ta łapą ;}
Tylko mi maz pomogl z krojeniem warzyw na surowke
Zgredka lol na studia wrocilas tydzien po porodzieKrejzol!
Nieukowa: ja tylko poszlam się wpisać na listę -
Psotka nie obraz się ale się uśmiałam z Twojego postu
szalona jesteś ale ostatnio sama się zastanawiałam jak tu się w czasie wstrzelić z depilacja... Ciężka sprawa.
Nieukowa Jeju masakra oby to nic poważnego ale chyba żeby lekarz zobaczył.
Zgredka faktycznie crejzol jesteśManiek
-
nick nieaktualnyHej!
Teraz u mnie w domu epidemia!
Maz chory, smarka i kicha, ja juz tez podziebiona, dzis bylam na uczelni do 19:00 na szczescie tam bylo cieplo. Jutro tylko do 15:00 bede i od razu do lozeczka sie wygrzac.
Neukowa wspolczuje i tule...ja jak byulsm mala to co chwila sobie wykrecslam rece i w koncu sama nauczylam sie nastawiac...bo balam sie, ze rodzicesie dowiedza i dadza szlaban na wyjscia..a ja taka chlopczyca byla , po dachcach i drzewach skakalam no to mialam co chwile kontuzje
Pati trzymam kciuki za brata i modle sie o zdrowko dla niego.
Milego wieczoru! -
MISIA u mnie maz tez teraz chory. Kompletnie go rozlozylo. Z tym, ze to inny choroba niz miesiac temu bo wtedy to byla grypa a teraz dopadlo nas zwykle przeziebienie ktore jednak tez jest bardzo nieprzyjemne. Ale atak normalnie blyskawiczny i znienacka. Ja sie wykurowalam w 3 dni i mam nadzieje, ze mnie znowu nei rozlozy skoro juz to przeszlam! Jeszcze wczoraj mialam depresyjny nastroj i beznadziejnie sie czulam ale dzisiaj super fit.
Ja tam sama dam rade sie ogolic bo patrzec nie musze, czuje pod palcami, najwyzej do kontroli mezy zawolam.
MANIEK moze nie rob tego bledu co ja i nie depiluj woskiem bo jednak w ciazy skora bardziej wrazliwa jest. Jak mi babka akupunkture robi to przez tydzien mam siniaki! -
Ja Cie Psotka podziwiam za ten wosk na bikini... Nie wiem czy teraz dałabym rade wytrzymać. No właśnie skóra teraz jest bardzo wrażliwa a tam to jyz w ogóle. Ale masz to jyz za sobą to powinno być już coraz lepiej.
Misia kuruj się łącze się z Tobą bo też walczę.
Miłej i spokojnej nocy mamy i dzieciManiek
-
MANIEK wrote:Ja Cie Psotka podziwiam za ten wosk na bikini... Nie wiem czy teraz dałabym rade wytrzymać. No właśnie skóra teraz jest bardzo wrażliwa a tam to jyz w ogóle. Ale masz to jyz za sobą to powinno być już coraz lepiej.
Misia kuruj się łącze się z Tobą bo też walczę.
Miłej i spokojnej nocy mamy i dzieci
Wiesz...mysle ze porod bedzie bardziej bolal
Zreszta ja tam nie mialam wielkiej dzungli bo raz ze to po laserze a dwa ze juz woskiem bylo pare razy. No ale i tak troche tego bylo no i skora delikatna wiec samo pociagniecie jej tak ostro zabolalo, ale to byl krotki bol... -
A ja tam mam dzungle do dzis, w dzien porodu tylko na szybko ogolilam tam gdzie mialo byc naciecie. Wiecej nie dalam rady.
Mialam leciec sie wpisac na pierwszych zajeciach na liste, ale mala mnie uziemila ssaniem wiec jak tylko przysnie to ruszam -
Witam sie w 24 tc
Nie mogłam spać bo mała weszła mi gdzieś jak nerka jest i strasznie boli. Ani jej ruszyć sie nie da stamtąd...
A przez to, ze nie spałam jestem poprostu padnieta, czuje sie jakby mnie czołg przejechał...
Lara jutro Twój wielki dzien. Nie mogę sie doczekać zdjeć kolejnego dzidziusia gangsterskiego
Miłej niedzieli kochaneLaRa, Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Hej,
Taaaa, jutro moj dzienjutro przyjdzie na swiat Royal Baby
(jakby ktoras z Was czekała)
Obudziłam sie po 5 do wc i juz zaplanowałam dzien, co muszę jeszcze zrobic, sprawdzić torbę, dokumenty itd.
I dogadać sie z malzem muszę o której jutro wstajemy (o ile usne) bo na 7:30 mam sie stawić w szpitalu
a maluszek sobie ładnie "pływa" i wypina
Miłej niedzieliPati Belgia, PsotkaKotka, Blondik, MANIEK, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość