Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ferja fajny ten blog właśnie podczytuje:) dzięki
Lara mam ten sam problem ja i mój T mamy inne miejsca zameldowania i do urodzin na bank nie zdążymy odebrać naszego mieszkania:( więc jeszcze nie zdecydowałam bo też mam 300 km do rodziców (gdzie jestem zameldowana) a mąż ma 60 więc praktyczniej będzie chyba u niego....sama w sumie jeszcze nie wiem.
Jejku do becikowego sporo tych papierów...a jest jakiś próg od jakiego już nie przysługuje?Maniek
-
Szczerze to ja też jakiejś depresji dostaję, ale to chyba przez to zmęczenie + siedzenie w domu. Muszę wyjść do ludzi bo się załamię totalnie. Wyspanie się też by nie zaszkodziło.
Ale jakoś tego nie widzę.
Zamówiłam sobie kołyskę do domu, o taką:
http://allegro.pl/coneco-kolyska-nana-4w1-pilot-wysylka-24h-i5141716394.html
w poniedziałek powinna przyjechać, więc wtedy mąż mi zniesie na dół wózek i zaczniemy uskuteczniać spacery. Mam nadzieję, że to zrobi dobrze nie tylko Zuzi ale także mnie. -
Witajcie, próbuje was doczytać od wczoraj.. Udało mi się ale połowy juz nie pamiętam..
Helenq ja się pisze na te wkłady
Ari ale zleciało.. Szok
Psotka, mam nadzieję że maść pomoże
Kroko dzięki za pamięć
Maniek zdrowia
Resztę dziewczynek i maluszków mocno ściskambeszka, Malenq, MANIEK, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Psotka a może spróbuj się wykąpać z emolientem? MI to pomaga...
Freja blog rewelacyjny, dzięki.
Witam się w 33 tygodniuAż nie mogę uwierzyć że to tak leci!
Za tydzień malujemy ściany w pokoiku dziecięcym, chyba zdążę przed porodem
Zapowiada się piękna pogoda, chyba pora na jakiś dłuższy spacerKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejjjjj
Jakoś tak spać nie moge... Wczorajsze tąpnięcie w kopalni "na żywo" przeżyłam, a rano juz spać nie mogłam bo emocje dot. maluszka zaczynaja napływać.....
TYLKO 2
Wczoraj kupiłam od koleżanki krzesełko do karmienia i bujaczek leżaczek (wszystko praktycznie nowe) .... Dodatkowo ma mi dorzucić worek ubranek i mam sobie wybrać co chce
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 07:46
Malenq, Pati Belgia, Nieukowa, beszka, Yasmin, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki
Lara zaraz będziesz miała mała obok siebieale to zlecialo
Ja wczoraj z mama poszalalysmy w ogrodzie. Sałata, seler, pietruszka i pomidory juz rosnąwsadzilam tez dalie, irysy, lilie, bratki i stokrotka
w następnym tygodniu reszta
Miłego dnia kochaneLaRa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Hej
Mi dzis o wiele lepiej. Moge w sumie rodzic. Nos jeszcze troche zapchany ale juz moge przez niego oddychac, gardlo nie boli.
Balam sie glupia ze przez plukanie gardla szalwia mi laktacja zaniknie hehe, ale jest ok, pomietosilam dzisiaj cycuszki i costam wylecialo
NIEUKOWA - a mozesz mi podac jakies firmy sprawdzone z emolietnami? Bo ja nie wiem jak to tu w De znalezc. To znaczy moge szukac po skladzie zawsze ale po nazwie zawsze latwiej
Kurcze jak tak czytam o waszych ogrodkowych zmaganiach to mam ochote na ogrodek ale my nadal jestesmy w fazie decydowania czy mieszkanie w miescie czy dom. -
PsotkaKotka wrote:Hej
Mi dzis o wiele lepiej. Moge w sumie rodzic. Nos jeszcze troche zapchany ale juz moge przez niego oddychac, gardlo nie boli.
Balam sie glupia ze przez plukanie gardla szalwia mi laktacja zaniknie hehe, ale jest ok, pomietosilam dzisiaj cycuszki i costam wylecialo
NIEUKOWA - a mozesz mi podac jakies firmy sprawdzone z emolietnami? Bo ja nie wiem jak to tu w De znalezc. To znaczy moge szukac po skladzie zawsze ale po nazwie zawsze latwiej
Kurcze jak tak czytam o waszych ogrodkowych zmaganiach to mam ochote na ogrodek ale my nadal jestesmy w fazie decydowania czy mieszkanie w miescie czy dom. -
MANIEK wrote:Hej hej Psotka jak noc minęła?
Ja dziś znów w łóżku nos zapchany... Superpies mi tu jeszcze się wciska i lize gdzie popadnie wariat jeden. Dobrze ze go mam bo bym chyba sama zwariowala.
MANIEK lubi tę wiadomość