Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha... Moj maz ma kaca po jednym piwie... Snuje sie po chacie, marudzi i placze ze migrena i ze on sobie nie zasluzyl
Ja dzis sie ucze na drugi egzamin... Choc nauka to duzo powiedziane... Mam rozmowe z anglika o swoich planach, hobby i pracy.
Z palcem jest lepiej, chociaz boli jakbzgibam.
Lara no jutro twoj wielki dzienale fajowo! Zlecialo to tak szybko ze masakra. Normalnie macierzynstwo przyspiesza czas!
Pati Belgia, LaRa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
No Kotka tez tak czuje, ze zlecialo..
teraz mi sie wydaje ze slabo przezylam ciaze, ze mam za malo zdjec, ze nie zdazylam sie w to wczuc...
teraz musze malej jak najwiecej fot strzelac i inne pamiatki robic, bo znowu sie obudze, a ona juz do szkoly bedzie sz
Lara: czad!!LaRa lubi tę wiadomość
-
Hej
My zaraz jedziemy na mala wycieczke polazic po okolicy. Moze to cos wyzwoli we mnie
Masc chyba faktycznbie pomaga bo moj brzuch nei wyglada juz jak z horroru, nie jest taki czerwony i te wlasnie czerwone pregi poznikaly. Ale swedzi nadal choc mniej. No i swedzi mnie tez w innych miejscach co jest zastanawiajace. W poniedzialek beda wyniki watroby. -
dzien dobry
Lara ale zeleciało matkotrzymam kciuki jutro
ja jade z rana jutro do mopsu pozbierac papiery i do US załatwic zaświadczenie
niech sobie jeste we wtorek do poprzedniego gina po zaswiadczenie o opiece od 5 tygciąży
Psocia ty tez juz prawie na wylocie 5 dni zegar tyka hehehe
w środe wizyta u endo i gina czwartek pozawozic l4 i zleci mi tydzien jak nic heheheh
a dziś jakaś taka kopnięta jestem chyba pogoda tak na mnie działaYasmin lubi tę wiadomość
-
Lara i Kotka Powodzenia i trzymam za Was i zawsze dzieciaczki kciuki bo to juz tuż tuż
Zgredzia szalona kobieto ucaluj Łucyjkew ogóle wszystkim dzieciaczkom buziaki przesyłam.
Nieukowa i reszta chórów tek zdrówka życzę
I nie pamiętam więcej.
My dziś miesiaczek mamy, a ja taka padnięta Zocha od 2 do 5 nie spala... bywa
Miłego i spokojnego dzionka życzę.Pati Belgia, Biedroneczka83, zgredka, Nieukowa, beszka, MANIEK, Yasmin, Yasmin, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pojechała busem na zajęcia, a tam w mieście maraton i trasa zmieniona ;( musialam kawałek dojść wrrr, a nie jest to takie proste.
Chcemy dziś zawerandowac małą, ale nie bardzo wiemy jak ubrać..
Ale chce mi się spać... -
nick nieaktualnyHej!
Ja dzis nie dalam rady na zajeciach wyszlam wczesniej. Wlaczylam rosol by sie gotowal i do lozeczka.
Wizyta w szpitalu byla dziwna, lekarz mnie zlal troszke. Nic nie wiem oprocz tego, ze cos z serduszkiem i mam przyjsc 6.05. Moze bedzienwieksze i cos sie uda zbadac, ale uwaga mam miec kolejne skierowanie ??? To jest dziwne. W czwartek ide na polowkowe to moze mi cos powiedza wiecej.
Lacze sie z przeziebionymi i chorymi a zwlaszcza z tymi co maja chorych mezczyzn w domu...to dopiero wyzwanie
Buziaki
Ps biedroneczka bardzo ladna fura
Psotka Ja wlasnie myslalam, zebyb przed porode isc na wosk, ale juz sama nie wiem. Nie wiedzialam, ze teraz b. Moze bolec:/
-
Misia to sie nazywa podejscie do pacjenta
Idz do dobrego specjalisty od polowkowych, a najlepiej tez na echo serca...
Chyba mnie Pica dorwala... Nagle zaczelam snuc fantazje o zjedzeniu naraz paczki tictacow albo kostki mydla. Chore na maxa, nie wiem jak sie takich mysli pozbyc... -
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Misia to sie nazywa podejscie do pacjenta
Idz do dobrego specjalisty od polowkowych, a najlepiej tez na echo serca...
Chyba mnie Pica dorwala... Nagle zaczelam snuc fantazje o zjedzeniu naraz paczki tictacow albo kostki mydla. Chore na maxa, nie wiem jak sie takich mysli pozbyc...
Tobie kochana proponuje zjesc jednak tictaki..mydlo to moze niekoniecznie nawet tego bio...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 18:18
-
Lara to ostatnia (zielona) wasza noc tylko we dwoje Hehe od jutra full rodzina... Także odpocznij bo musisz mieć dużo sił żeby szybko dojść do siebie
Psotka za Ciebie tez Kciukam.
Piękna niedziela dziś choć trochę zimno... A i u nas zmiana imienia będzieda des typy: Maja albo Aniela oba nam się bardzo podobają... Ciężki wybór
O matko Nieukowa to są dopiero zachcianki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 18:16
LaRa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Matko!!! Laski!!!!!
Ale mam stresa!!!!! Latam co chwile do wc, mała wypina sie niesamowicie a wiąże sie to z lekkim nieprzyjemnym bólem!
Sama nie wiem czego chce, mam 1000 myśli na minutę! Z jednej strony ciesze sie ze jutro bedzie malusżek, a z drugiej szkoda mi brzuszkachyba zaczynam miec baby bluesa przedporodowego!!!
Znow zaparzyłam meliske!!!Yasmin, Nieukowa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór. U nas meksyk od 3 dni. Ledwo żyje a jej wysokość Kinga dopomina się wciąż i wciąż uwagi i noszenia i przytulania. Ona od 3 dni W OGÓLE nie śpi w dzień. Ani chwili... leżąc sama płacze. Już nie wiem co się dzieje. Brzuch ją mocno przeżyna tylko kiedy je
Laruś, trzymam kciuki
Pozdrawim cieplutko i lecę bo syrena wyjeLaRa lubi tę wiadomość
-
Yas trzymam kciuki za Kinie zeby było lepiej a dla ciebie cierpliwości
Laruś jutro nie bede z ranan miała jak napisac wiec pisze teraz trzymam mocno mocno kciuki za jutrzejszy dzien za ciebie i małąnie pij juz melisy bo działa bardzo moczopednie
Bedzie dobrze i czekamy na wiesci
Misia@ szkoda gadac z tymi lekarzami
ja jutro jade do mopsu po papiery becikowe zeby sobie leżały i do US po to zawiadczenieLaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LaRa, skoro zielona noc, to wysmaruj brzucha pastą do zębów
Tak się kiedyś robiło na koloniach z klamkami ^^
Kupiłam tic-taki, zjadłam półpaczki i mi niedobrze. Ale przynajmniej odechciało mi się mydła
Yas współczuję ;( Mała cwaniara nauczyła się że najlepiej u mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 20:00
Biedroneczka83, LaRa, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nieukowa: oglądałam kiedyś program o kobiecie, która w ciąży miała ochotę na kamienie..
LaRa: od rana będę trzymała kciuki
ja miałam dziś pierwszą drzemkę, do tej pory cały dzień łaziłam i jakoś spać się nie chciało
a co do zachcianek, to ja mam teraz większe niż wcześniej.. hmmLaRa lubi tę wiadomość